Kanye West - Good Ass Job (2010)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

KrafTu
dimineata verific forumu

Re: Kanye West - Good Ass Job (2010)

Post by KrafTu »

Daca apare ala full cu bonusuri sa mi dati si mie un semn. 'Neata.
Velociraptor
tanar

Post by Velociraptor »

"can we get much hiiiiiiiiiiiiiiiiiigheeeer ?"

yeezy taught me

24/7 365 "juicy" stays on my mind

pentru mine cel putin, misto albumu

astept scrachurile lu' Preemo pe Mama's Boyfriend :bow:
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

a iesit si varianta dirty. asa mai merge. 8)
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
bilderberg
tanar

Post by bilderberg »

Kanye West e destul de constant in ceea ce priveste raportul calitate/cantitate... acum depinde cum privesti/analizezi albumele sale... deobicei ascultatorii se impart in doua categorii...

Cei care vor doar rep si-atunci lucrurile stau cam asa : The College Dropout > Late Registration > Graduation = My Beautiful Dark Twisted Fantasy > 808s & Heartbreaks

si

Cei care vor lucruri noi, cei care cauta muzica buna oricare ar fi ea si-atunci lucrurile stau cam asa : The College Dropout = My Beautiful Dark Twisted Fantasy > Graduation = Late Registration > 808s & Heartbreaks

... Albumul este foarte bun, mai ales din punct de vedere al productiei... Kanye stie sa faca muzica si pana acum nu consider ca a scos nici un album slab... nici macar "808s & Heartbreaks" ... ma sparge albumul o sa-l pun in playlist separat... :connencter:

ps: astept bonusurile... Preemo and stuff..
Vocals'll squeeze glocks, MC's eavesdrop
Though they need not to sneak
My poetry's deep, I never fell
Nas's raps should be locked in a cell
It ain't hard to tell
Suzy

Post by Suzy »

nu e rau albumul. acum l-am ascultat si eu. nu-mi place versiunea de runaway de pe album. a cam stricat-o asa si cu sunetele alea de la inceput si cu finalul ala inutil. prea a lungit-o. putine piese noi, oricum. dar productia e blana rau.
mie de la kanye imi place cel mai mult Graduation si dupa restul, in orice ordine, nu conteaza, toate-s ok.
daca baga mai multe piese pe album sau daca nu scotea atat de multe inainte, poate statea altfel treaba, dar asa, a adus prea putine lucruri noi. parca si liric a mai scazut. e mai douchebag ca de obicei. :lol:

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
bilderberg
tanar

Post by bilderberg »

:lol:

Nu inteleg un lucru. Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult... cred ca, muzical vorbind (indiferent de gen), e probabil cel mai complex si-n acelasi timp profund album al lui Kanye... :butch: Pana si lucrurile care la inceput nu-mi prea placeau acum imi plac... :lol:
It ain't hard to tell
Suzy

Post by Suzy »

ce e profund la albumul asta? :lol: "no more drugs for me, pussy and religion is all I nedd" adica, coooome on. :lol: :lol: imi place si mie kanye, dar sa fim seriosi. sa stii ca 808's a fost mai profund liric asa decat asta. sincer, mi se pare cel mai shallow album al lui. dar cum ziceam, e ok albumul, sa nu ma intelegi gresit sau ceva.

awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

Werther wrote:bagati ma link aici, va e frica de kanye ?
Suzy

Post by Suzy »

bilderberg
tanar

Post by bilderberg »

Suzy wrote: sa stii ca 808's a fost mai profund liric asa decat asta.
Nu ma refeream la profunzimea lirica sau la profunzimea subiectelor abordate etc. Ma refeream strict din punct de vedere muzical (cred ca am si mentionat)... sunet/concept mi se pare foarte tare... cand il ascult cap-coada realizez ca e ceva diferit ... E un album marcant al generatiei actuale... :)

Sunt curios cum o sa iasa totusi albumul "ala" ... Kanye West & Jay Z "Whatever the Name Is" ... :lol:

S-au schimbat multe in muzica, au aparut elemente noi, bune/rele... toate au contribuit la dezvoltarea fiecarui stil in parte... Lucrurile astea se intampla mereu... Ma gandeam asa cat de mult a evoluat "HipHopareala" asta in 4 decenii... sunt curios cum o sa sune smecheria asta prin 2020... :lol:
It ain't hard to tell
SaYwhaT
rapperu vostru preferat

Post by SaYwhaT »

nuj ce kkt fac astia cu muzica in ultima vreme.....da e trista rau treaba....runaway a ramas cam singura piesa valabila...si 808's chiar a fost un album bun...in asta se dezbat 2 subiecte foarte neinteresante.....despartirea de pizda aia si "ia uite cat de smecher sunt eu comparativ cu tine p i z d o "
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

bilderberg wrote:
Suzy wrote: Ma gandeam asa cat de mult a evoluat "HipHopareala" asta in 4 decenii... sunt curios cum o sa sune smecheria asta prin 2020... :lol:
a evoluat cam 20 de ani, si de vreo 15 e in picaj grav. vezi albumul de fatza.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Suzy

Post by Suzy »

pai despre ce ar putea canta un om ca kanye? sa cante despre ce naspa e in ghetto cat timp el se plimba cu avioanele si isi ia micul dejun la paris?

bilderberg
tanar

Post by bilderberg »

Kaen Shine wrote: a evoluat cam 20 de ani, si de vreo 15 e in picaj grav. vezi albumul de fatza.
Esti dezinformat. a evoluat cam de 40 de ani si in afara de economie nu vad altceva ce ar putea fi in "picaj grav"... Cat despre ce subiecte dezbate omu' in piese... consider ca sunt multe lucruri schimbate atat in viata privata a lui Kanye cat si in social. Nu se mai pot aborda aceleasi subiecte de acum 20 de ani. Se poate asculta la fel de bine muzica de calitate indiferent de perioada/tematica abordata. Restul sunt basme si poate chiar fac parte cu toate dintr-o oarecare ignoranta...
It ain't hard to tell
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

nu vad unde am zis eu de teme. sunt cat de open minded pot... am un prieten care asculta the likes of kanye, nicky minaj etc si mi-a pus monster in masina, mi-a trezit interesul, doar ca sa aud restul si sa mi se confirme banuielile. daca tu consideri evolutie a unui gen muzical faptul ca un clip cu eminem si lil wayne, sampland what is love a lui haddaway, are 20 milioane de viewuri pe youtube - si NU e o gluma - evolutie a hiphopului ... am dat exemplul pentru ca ce face kanye e cam acelasi lucru. si nu, nu-s obsedat de underground si keepin it real. daca chronic 2001 n-a fost mainstream... nici nu vreau sa compar ce se intampla acum 10, 15, 20 de ani cu stadiul jalnic al rapului de acuma.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Post Reply