Lital - fuckdad
Lital - fuckdad
http://www.youtube.com/watch?v=ZinmKfAwVoE
e prima piesa facuta publica , e inregistrata la microfon de 10lei(pentru hateri carora le pasa de profesionalism)
vreau orice parere constructiva
bagati'va pula cat vreti dar faceti'o cu cap, si argumentati'va parerile !
e prima piesa facuta publica , e inregistrata la microfon de 10lei(pentru hateri carora le pasa de profesionalism)
vreau orice parere constructiva
bagati'va pula cat vreti dar faceti'o cu cap, si argumentati'va parerile !
Re: Lital - fuckdad
Ma,mie imi place piesa (instrumental si versuri).Da o tura pe la vreun studio ceva, ca se merita.Multa bafta !
- James Carter
- Mugiwara
De acord.Inocent wrote:Ma,mie imi place piesa (instrumental si versuri).Da o tura pe la vreun studio ceva, ca se merita.Multa bafta !
Chiar daca nu e trasa cu instrumente profi, imi place ce aud. Bafta!

pra pra
ceva mai constructiv se poate ?
Nu ti se pare constructiv ceea ce am spus mai sus ? Instrumentalul e bun,versurile sunt bine,calitatea e LOW.De aici reiasa ca nu duci lipsa de flow,ramane doar sa rezolvi calitatea viitoarelor piese.
ok, cand o sa am finante o sa rezolv si calitatea
altcineva? vre'o parere?
altcineva? vre'o parere?
Nu dispera. Esti la Promovare, nu la Hip Hop Romanesc sa ai foarte multe pareri.
Cum ti-am mai zis, piesa asta e destul de reusita, mi-ar fi placut sa vad versuri putin mai spectaculoase, dar e ok asa.
Asta cu calitea, nu o lua in seama, Parazitii trageau pe magnetofon. Mai intai scoate 50 de piese de acasa, sau de unde tragi acum si apoi du-te sa faci una pro. Multa Bafta!
Cum ti-am mai zis, piesa asta e destul de reusita, mi-ar fi placut sa vad versuri putin mai spectaculoase, dar e ok asa.
Asta cu calitea, nu o lua in seama, Parazitii trageau pe magnetofon. Mai intai scoate 50 de piese de acasa, sau de unde tragi acum si apoi du-te sa faci una pro. Multa Bafta!
Am foi, foite si schite!
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
Parazitii nu puneau toate cacaturile pe youtube.OZN wrote: Asta cu calitea, nu o lua in seama, Parazitii trageau pe magnetofon. Mai intai scoate 50 de piese de acasa, sau de unde tragi acum si apoi du-te sa faci una pro. Multa Bafta!
Mai baieti...daca ati sti voi ca <<magnetofonu' >> inca exista in studio-uri mari... bine..nu orice chestie gen Kashtan sau Rostov... ma refer la Studder si altele de genul asta.
Tape saturation e o bucata din secretul sunetului sample-urilor care va plac voua asa de mult si a kick-urilor dirty, raw si punchy.
Revenind la topic, nu am prea ascultat ca nu ma atrage si sunt in mare parte de acord cu ceea ce spune Gharaa.
Numai bine,
Mr. G R AA L
Tape saturation e o bucata din secretul sunetului sample-urilor care va plac voua asa de mult si a kick-urilor dirty, raw si punchy.
Revenind la topic, nu am prea ascultat ca nu ma atrage si sunt in mare parte de acord cu ceea ce spune Gharaa.
Numai bine,
Mr. G R AA L
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- .Acid.
- rapperu vostru preferat
cum adica? n-ar trebui sa ne pese de profesionalism? am fi hateri daca ne-ar pasa? ar u f'real?Lital wrote:pentru hateri carora le pasa de profesionalism)
ahhahahahaLital wrote:pentru hateri carora le pasa de profesionalism)