Kanye West - Good Ass Job (2010)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Kanye West - Good Ass Job (2010)
haddaway?nu erau no mercy?
e si acum muzica buna,da tre sa cauti mai deep...

- Kaen Shine
- Shiftee
...si nu pe threadul asta... 

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
ba,chiar si pe threadul asta...eu inca descopar mc tari 

- Kaen Shine
- Shiftee
printre useri, sau cum? 

See this rap thing is all about the the bragadoccio
- bilderberg
- tanar
am ascultat de exemplu Little Brother, Black Sheep, Skillz sau The Roots (doar cateva exemple) de anul asta si nu am observat nici un stadiu jalnic al "rapului" de acuma. ma rog, poate fac parte din cei care nu cunosc fenomenul asta ca tine si sunt multumit cu muzica buna in general, oricare ar fi ea, comerciala sau nu. Prin '99 din cate tin eu bine minte, albumele comerciale aveau alt sound, prin '89 aveau alt sound, prin '09 mi se pare normal sa aiba alt sound... si tot asa. Doar pentru ca nu vezi tu sampling-ul ("asta" care e la moda) ca fiind o forma de evolutie asta nu inseamna ca in realitate "Repul" nu a evoluat. Consider ca mainstream-ul sau mai bine zis, comercialul, a evoluat enorm iar mare parte din productiile astea "neortodoxe" fac parte dintr-o partitura muzicala numita de unii "arta comerciala". Get used to it. E si normal ca acum 20 de ani diferentele dintre mainstream/underground sa fie minore datorita multor cauze. Una dintre ele si poate cea mai importanta este si starea juvenila a genului. O alta cauza ar fi schimbarea socialului... Singura diferenta e ca "repul" a evoluat ca gen si automat comercialul este mult mai activ iar influente sunt din ce in ce mai multe, ba pop - ba rock - ba tech, etc. In loc sa apreciem trecutul istoria si sa respectam creativitatea comerciala din ziua de azi decidem, cel putin unii dintre noi, sa "promovam" "stadiul jalnic" sau alte mizerii d'astea ce nu-si au rostul. Eu stiu o treaba... Immortal Technique sau Kanye West... ambii contribuie la "intretinerea maselor". Unul o face abordand subiecte de actualitate din social, subiecte ce cu greu mai pot fi abordate in ziua de azi in mainstream si care au un target specific iar celalalt produce muzica buna comerciala... sau ca sa-i folosesc expresia personala, creeaza "arta comerciala". Cred ca e destul... muzica buna a existat, exista si va exista in continuare... (cred ca am scris cam mult...Kaen Shine wrote:stadiul jalnic al rapului de acuma.

Vocals'll squeeze glocks, MC's eavesdrop
Though they need not to sneak
My poetry's deep, I never fell
Nas's raps should be locked in a cell
It ain't hard to tell
Though they need not to sneak
My poetry's deep, I never fell
Nas's raps should be locked in a cell
It ain't hard to tell
e,pulaKaen Shine wrote:printre useri, sau cum?

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
da..bine ca nu va place kanye, dar toate mizeriile le ascultati. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- christian k.
- vatraș local
^ eu azi am facut prostia sa intru pe MTV sa vad topul HIP HOP si dupa ce am ramas mut la MTV am trecut la Billboard... cine cacat e WACKA FLOCKA FLAME?!
albumul lui Kanye suna bine per total, unele piese imi plac, altele ma lasa rece. e kanye, e muzica, e pentru industrie, e 2010, e normal sa nu placa la toti

albumul lui Kanye suna bine per total, unele piese imi plac, altele ma lasa rece. e kanye, e muzica, e pentru industrie, e 2010, e normal sa nu placa la toti

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
- Suzy
kanye face treaba mega buna in mainstream.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- KrafTu
- dimineata verific forumu
3 milioane de dolari de la def jam; Cam asa arata albumul despicat http://freetexthost.com/3tyhqgtofx
wocka floci in flacari e boss de boss pizdoss
ON:nu tot ce e underground e mega rep , cu rime de iti sparg capu , si nu tot ce e mainstream e rep de 2 lei si bubble gum rap , learn yo shit yo
(adica e vorba doar de muzica buna , fara under si comercial)
ON:nu tot ce e underground e mega rep , cu rime de iti sparg capu , si nu tot ce e mainstream e rep de 2 lei si bubble gum rap , learn yo shit yo

daca nu e evoluat hip-hop'ul explicati cum se baga oameni ca pete rock si dj premier sa faca muzica cu taNpitii astia cakanye..
teminati cu evolutia ca nici voi nu aratati cum ati aratat acum 10 ani, tot evolutie e si asta..
teminati cu evolutia ca nici voi nu aratati cum ati aratat acum 10 ani, tot evolutie e si asta..

e marfa albumul, e belea imi place
- Suzy
eu zic ca evolutie nu este tocmai cuvantul potrivit. mai ok suna schimbare.iLL:WiLL wrote:daca nu e evoluat hip-hop'ul explicati cum se baga oameni ca pete rock si dj premier sa faca muzica cu taNpitii astia cakanye..
o sa ascult maine albumul, dar pana acum kanye mai bine se oprea la productie unde e genial. la rime lasa de dorit ... ascult albumul si revin, poate imi schimb parerea 

enjoy life.