Kanye West - Good Ass Job (2010)
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- rapperu vostru preferat
Re: Kanye West - Good Ass Job (2010)
da nu va mai plictisiti asa sa deschideti aceleasi subiecte mereu.......la care niciodata nu gasiti un raspuns...
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
D I F E R E N T Z A
- bilderberg
- tanar
Ce treaba au vanzarile cu influenta unui artist ?Kaen Shine wrote:ma refeream strict la cati bani face kanye si cati immortal.
Da omule, asta pentru ca acel comercial era inca fraged. So what's the god damn point?Kaen Shine wrote:n-am fost niciodata fan BDK da' asta n-are nicio importanta. importanta are ca, (nu stiu cati ani ai), daca ai fi prins golden age-ul ai fi vazut ca piesele asa-zis comerciale ( cu bling, gagici si negative usurele) erau o parte nesemnificativa din ce se dadea pe mtv, in niciun caz n-aveau exclusivitate ca acuma
Consider ca ai o impresie fata de gen gresita... si atunci ma opresc aici. Cat despre sarcasm, tine minte ca nu e intotdeauna un argument, mai ales cand e folosit aiurea.Kaen Shine wrote:Spre deosebire de alte genuri, nu prea mai are incotro sa evolueze pentru ca e formulaic prin definitie, si alea 4 elemente alea vor ramane. Cand se face remake la The Fifth Element cu autotune in rolul principal da-mi un beep![]()
Peste 10 ani toata lumea va respecta/asculta/idolatriza/etcetera artisti in functie de realizarile pe plan artistic dar si social in unele cazuri. Atata timp cat Kanye West are succes de ceva vreme si este discutabil pentru unii cel mai bun artist comercial al generatiei sale... ma indoiesc ca peste 10 ani lumea nu va sti/nu va asculta/nu va respecta muzica sa.Kaen Shine wrote:zi-mi daca esti de acord cu mine la o chestie: ca peste 10 ani toata lumea va asculta si respecta enorm inca grandmaster flash on the wheels of steel, doggystyle si bacdafucup, si daca-i intrebi de beautiful dark nustiuce o sa zica "ha?"
Hai sa cadem de-acord la un singur lucru pentru ca esti genul de persoana care nu vrea sa cedeze preconceptiilor. Nu-ti place muzica asta, nu o asculta si tine pentru tine pentru ca mi se pare penibil sa te duci in public si sa spui "p**ica ala de Kanye face muzica pentru astronauti"... Din simplul motiv ca ai tu o nebunie personala si o antipatie fata de muzica sau tendintele actuale din comercial nu inseamna ca automat ai dreptate... Tu nu ai cum sa privesti obiectiv situatia lui Kanye (si nu numai a lui) si in orice discutie mereu vei fi subiectiv indiferent de contra-argumentele aduse. Nu-ti place, nu asculta, nu judeca fara o baza.
Vocals'll squeeze glocks, MC's eavesdrop
Though they need not to sneak
My poetry's deep, I never fell
Nas's raps should be locked in a cell
It ain't hard to tell
It ain't hard to tell
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Kaen Shine
- Shiftee
Suzy wrote:http://pitchfork.com/reviews/albums/14880-my-beautiful-dark-twisted-fantasy/
haha ha hahai-au dat 10..nu pot sa cred.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

si app de articol, am citit multe penibilitati marca pf, dar cu asta:
"Kanye West's 35-minute super-video, Runaway, peaks with a parade. Fireworks flash while red hoods march through a field. At the center of the spectacle is a huge, pale, cartoonish rendering of Michael Jackson's head. My Beautiful Dark Twisted Fantasy's gargantuan "All of the Lights" soundtracks the procession, with Kanye pleading, "Something wrong, I hold my head/ MJ gone, our nigga dead.""
fac ISTORIE!!!

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- bilderberg
- tanar
*sarcasm detected... again"Kaen Shine wrote:![]()
voiam sa-i raspund lui nenea cu nume de conferinta dar nu mai are niciun rost, point fuck'n proven!
![]()

tipic romanesc... ignoranta si aroganta predomina in societate... trist e ca majoritatea celor care sunt asa n-au nici o baza, nici culturala nici financiara...

It ain't hard to tell
It ain't hard to tell
Suzy wrote:http://pitchfork.com/reviews/albums/14880-my-beautiful-dark-twisted-fantasy/
haha ha hahai-au dat 10..nu pot sa cred.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chiar acuma voiam sa postez asta. si sa mai zici ca sunt credibilie review-urile de pe pitchfork...
- Kaen Shine
- Shiftee
amice, n-am facut deloc misto de nickul tau, mi-a fost lene sa tastez bilderberg, care e problema? si unde e sarcasmul? cand the ultimate hipster site iti da nota 10 probabil e timpul sa te intrebi cam cat de departe de hip hop ai ajuns cu adevaratbilderberg wrote:*sarcasm detected... again"Kaen Shine wrote:![]()
voiam sa-i raspund lui nenea cu nume de conferinta dar nu mai are niciun rost, point fuck'n proven!
![]()
... point proven about fuckin' what?! ... In general ai fost complet | | fata de ce vorbeam eu... ma rog, nu ma mira nimic...
tipic romanesc... ignoranta si aroganta predomina in societate... trist e ca majoritatea celor care sunt asa n-au nici o baza, nici culturala nici financiara...

nu conteaza vanzarile...astea sunt pt mase,si masele-s retardate-n plm,istoria o spune...de-aia le trebuie ceva melodic,cu pula lirica,doar niste cuvinte lalaite pe cacatu ala melodic,ceva simplu,sa inteleaga orice retardat,nu?dar trebuie lasate cacaturile astea in urma si tre'sa ne concentram pe ceea ce conteaza cu adevarat.
Inc-o data,nu sunt adversarul diversitatii sau al evolutiei hip hopului,dar,repet,asta nu e evolutie,ci,asa cum a spus Kaen Shine,e doar indepartare de la gen.
Inc-o data,nu sunt adversarul diversitatii sau al evolutiei hip hopului,dar,repet,asta nu e evolutie,ci,asa cum a spus Kaen Shine,e doar indepartare de la gen.
- Suzy
pai..si daca e indepartare de la gen e panica sau ce? in fond problema e daca kanye face muzica buna sau nu, sau daca kanye se poate numi hip hop sau nu? mie imi place si mi se rupe pula ca face sau nu rep. nu e el cel mai tare dar isi face treaba destul de bine. nu sunt doar niste cuvinte lalaite ca daca stai sa asculti versurile, multi chiar zic ceva.Boka wrote:nu conteaza vanzarile...astea sunt pt mase,si masele-s retardate-n plm,istoria o spune...de-aia le trebuie ceva melodic,cu p*** lirica,doar niste cuvinte lalaite pe cacatu ala melodic,ceva simplu,sa inteleaga orice retardat,nu?dar trebuie lasate cacaturile astea in urma si tre'sa ne concentram pe ceea ce conteaza cu adevarat.
si ce conteaza cu adevarat, ma Boka?
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Kaen Shine
- Shiftee
ca threadul e la categoria hip hop strain 

- Suzy
pai si daca se muta la alte genuri e chill? 

- bilderberg
- tanar
M-am oprit din citit cand am zarit mai jos, din greseala, "dezgustul" tau fata de generalizare cand tocmai tu o aplici. Cat despre "kids"... Nu cred ca ai 40 de ani ca sa poti pune problema in modul asta...Kaen Shine wrote: si inca o chestie, esti probabil unul din (probabil viitorii) romani vesnic nemultumiti ...bla bla
Kanye West deocamdata e artist hip hop, face hip-hop si nu numai, experimenteaza, o mai si freaca aiurea cateodata dar in rest omul e tare... Nu pot sa inteleg problemele unora cu muzica omului... majoritatea artistilor pe care ei ii venereaza il respecta pe Kanye pentru ceea ce face in comercial... Numai astia gen "fanboys" au ceva impotriva si vor sa para mai barbati... cand ei habar nu au de istoria genului sau de istoria comercialului etc. dar asculta Immortal Technique ca au auzit de la "Florinel" de peste strada cand erau mai mici si au inteles ca e cool... Ca sa fie mai "coiosi" de-atat se declara anti "gay-fish" anti-consumism si alte prostii d'astea... E loc pentru toti si toate... Nu ma cheama Florinel, am nume de "conferinta" si imi place si muzica gratis, si aia de dai bani pe ea, imi place si consumismul si "elitismul" daca pot spune asa ceva... Imi place si smecheria asta de prin dedesubturile genului...
It ain't hard to tell
It ain't hard to tell
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
kanye is a fag...but u make a good point
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- Kaen Shine
- Shiftee
duminica fac 29, imi permit sau nu-mi permit?bilderberg wrote:M-am oprit din citit cand am zarit mai jos, din greseala, "dezgustul" tau fata de generalizare cand tocmai tu o aplici. Cat despre "kids"... Nu cred ca ai 40 de ani ca sa poti pune problema in modul asta...

nu stiu despre ce generalizare vorbesti tu acolo. chestia cu comercialul? pai nu e generalizare, asa e, de vreo 10 ani, nu tre' sa fii nici fanboy nici undergrounder ca sa realizezi asta. inca o parte foarte naspa a generalizarii e "tre sa fii open minded, sa apreciezi tot"... nu TRE' sa fii nimic. Ca asta e trendul si o face toata lumea e o chestie; ca o faci tu din convingere personala cu totul altceva. Tu nu esti rasist (presupunand ca nu esti) fiindca asa e politically correct sau fiindca simti tu ca nu e ok?
de acord cu tine partial, dar ai auzit de "if ya can't beat'em, join'em"? ca la un moment dat parca a scos si jay-z death of autotune, doar ca sa apara pe monster cu kanye. concluzia este ca hip hopul acum (de fapt de ani buni, dar acum mi se pare cel mai evident) e 90% marketing si observat piata - vrei sa faci pe rebelul, te duci in jos pentru ca e vorba de milioane de dolari si oricine vrea sa faca hartia gros. vrei sa ramai relevant si sa ai public, calaresti valul lu nea kanye, akon si alti preferati ai maselor. pai cand il auzi si pe redman cu autotune pe voce... astea-s vremurile. De cacat.Kanye West deocamdata e artist hip hop, face hip-hop si nu numai, experimenteaza, o mai si freaca aiurea cateodata dar in rest omul e tare... Nu pot sa inteleg problemele unora cu muzica omului... majoritatea artistilor pe care ei ii venereaza il respecta pe Kanye pentru ceea ce face in comercial... Numai astia gen "fanboys" au ceva impotriva si vor sa para mai barbati... cand ei habar nu au de istoria genului sau de istoria comercialului etc. dar asculta Immortal Technique ca au auzit de la "Florinel" de peste strada cand erau mai mici si au inteles ca e cool... Ca sa fie mai "coiosi" de-atat se declara anti "gay-fish" anti-consumism si alte prostii d'astea... E loc pentru toti si toate... Nu ma cheama Florinel, am nume de "conferinta" si imi place si muzica gratis, si aia de dai bani pe ea, imi place si consumismul si "elitismul" daca pot spune asa ceva... Imi place si smecheria asta de prin dedesubturile genului...