Kanye West - Good Ass Job (2010)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Kanye West - Good Ass Job (2010)
kanye=music
si asa inchizi un topic , *bows down
- bilderberg
- tanar
Consider ca nu.Kaen Shine wrote:duminica fac 29, imi permit sau nu-mi permit?![]()
In principiu a doua dar si aici te poti insela. Nu tot ceea ce simti poate sa fie corect, la fel si in cazul tau. Daca tu vezi/consideri/simti ca vremurile astea sunt de c**at nu inseamna ca ai dreptate. Ba din contra, daca o persoana iti aduce contra-argumente relevante atunci ignorarea lor nu mai tine de ceea ce simti sau crezi ci de ignoranta si incapatanarea personala.Kaen Shine wrote:Tu nu esti rasist (presupunand ca nu esti) fiindca asa e politically correct sau fiindca simti tu ca nu e ok?
Cumva genurile pop, rock, r&b, dance, house nu sunt tot 90% marketing si comercial? Cumva printre fanii genurilor respective nu exista aceleasi discutii ca aici? Te asigur ca da. Problema cu genul Hip-Hop consta in prospetimea sa in industria muzicala. Aceleasi discutii erau si despre pop in anii 80-90 cand multi se plangeau de comercial si de marketing si dadeau exemple formatii din trecut sau formatii ce nu-si doreau activitate pe la MTV. Mai uiti inca un lucru, nu au trecut nici macar 100 de ani (desi 80 e mult spus) de la inceputurile marketingului/comercializarii muzical/e. Practic, toate genurile astea sunt inca in crestere. Unele, precum Hip-Hop-ul, sunt mai tinere si astfel trec prin etape prin care alte genuri (Pop) au trecut acu ceva vreme. Unele genuri au pierit, altele au rezistat. Cat despre decizia celor care vor sa scoata si ei bani mai multi sa aiba masele la picioare, cu ce sunt de acuzat?... Nu-mi spune mie, ca tu daca erai in locul lor si primeai oferte de 7 cifre stateai pe spate, tragand din joint si o ardeai gen "Nu, merci. Eu sunt alaturi de "fratii" mei" ...Kaen Shine wrote:e 90% marketing si observat piata - vrei sa faci pe rebelul, te duci in jos pentru ca e vorba de milioane de dolari si oricine vrea sa faca hartia gros. vrei sa ramai relevant si sa ai public, calaresti valul lu nea kanye, akon si alti preferati ai maselor. pai cand il auzi si pe redman cu autotune pe voce... astea-s vremurile. De c***t.

Ca sa-ti fac o comparatie. Gandeste-te la "muzica" (de orice gen) ca fiind un simplu "creion".
La inceput a fost inventat creionul. Arata "penibil", maroniu. In timp, aparand mai multe datorita utilitatii lor, infatisarea (design-ul) lor s-a schimbat. Unele firme produc creioane care imita primul "look" iar alte firme produc creioane sub diferite culori, cu diferite accesorii sau abtibilde ca sa vanda mai multe. Unii (o mica parte) prefera creioanele clasice si sunt considerati mai boemi sau clasici. Altii prefera un creion (sa zicem) roz sau unul cu cauciuc in dreptul degetelor si sunt considerati ca facand parte din mase. Doar pentru ca se fac creioane roz traiam intr-o lume nebuna?... Poti foarte bine sa-ti cumperi un creion galben/maroniu clasic. Care e problema? Cu ce te deranjeaza pe tine ce companie face mai multi bani din vanzarea de creioane atata timp cat ambele produse sunt pe piata?
Vocals'll squeeze glocks, MC's eavesdrop
Though they need not to sneak
My poetry's deep, I never fell
Nas's raps should be locked in a cell
It ain't hard to tell
It ain't hard to tell
1:kanye nu mai e hip hop.
2:jignesti lumea de pe-aici daca pui hip hopul langa pop,house,etc.
3:bag pula-n el de comercial.na,am zis-o.de ce tre sa te strici la cur ca lumea sa te aprecieze la adevarata ta valoare?traim intr-o societate de dobitoace.
4:cum plm hip hop roz?
3:bag pula-n el de comercial.na,am zis-o.de ce tre sa te strici la cur ca lumea sa te aprecieze la adevarata ta valoare?traim intr-o societate de dobitoace.
- Zmily
- rapperu vostru preferat
ce gorila de omBoka wrote:1:kanye nu mai e hip hop.
3:bag p***-n el de comercial.na,am zis-o.de ce tre sa te strici la cur ca lumea sa te aprecieze la adevarata ta valoare?traim intr-o societate de dobitoace.

Anything an Undergrounder considers to be corporate, or money making becomes Mainstream, and anything a Mainstreamer believes to be odd or extreme becomes Underground.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ce sloboz nu e hiphop la asta, ma boka? n-are autotune, oamenii dau bine.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- bilderberg
- tanar
1. n-ai inteles.Boka wrote:1:kanye nu mai e hip hop.
3:bag p***-n el de comercial.na,am zis-o.de ce tre sa te strici la cur ca lumea sa te aprecieze la adevarata ta valoare?traim intr-o societate de dobitoace.
2. cumva hip-hop e vre-un gen superior sau cum?

3. iar nu ai inteles ce am zis.
4. in concluzie... e clar ca nu ai inteles...

Vocals'll squeeze glocks, MC's eavesdrop
It ain't hard to tell
It ain't hard to tell
-
- agent orange
de cand n-am mai pus mana pe un creion
- Kaen Shine
- Shiftee
@bilderberg: compadre, e vorba de compromisurile treptate cu care te tot obisnuiesti pana ti se pare normal. daca imi zicea cineva cand a aparut piesa aia a lu' cher cu do you believe in life after love ca ALA va fi cel mai hot efect de voce din hip hop... intelegi?
nu zic ca nu e x% hip hop si kanye, dar ce face el se numeste deturnare de gen, iei o chestie bine stabilita si inradacinata si o popifici (©) si, daca esti mediatizat si difuzat, gata, ai schimbat "fatza" genului. acuma n-o s-o dau in cati ani ai, de cat timp asculti hh ca n-are rost, dar iti zic - time will tell... this too shall pass si alea alea. cum ziceam, totul e ciclic, si in cativa ani iti garantez ca lumea o sa realizeze ca

this
aint
hip hop

this
aint
hip hop

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Kaen Shine
- Shiftee
sir, yes sir. for all my tru heads!iLL:WiLL wrote:this is hip hop now. deal with it
See this rap thing is all about the the bragadoccio
toata discutia asta e de aici e din cauza ca yeezy are multe vanzari si e f. mediatizat. daca aesop avea aceeasi statura probabil se vorbea si de el la fel de mult [aici]. still.. deal with it 

o dati cu auto-tuneu ala in stanga si dreapta
depinde cum e folosit , nu toate piesele cu auto-tune sunt naspa .
depinde cum e folosit , nu toate piesele cu auto-tune sunt naspa .
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si oricum ultimul album e rep cam 80% asa deci nu inteleg de ce va agitati.
ce ati ramas tot la 808's? a fost acum un an asta. get over it.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
"Rap is not pop, if you call it that, THEN STOP!"
cum zicea baiatu ala de la trib.
cum zicea baiatu ala de la trib.