URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

asta da emisiune. ar trebui si partea a 2-a!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

under_alk wrote:asta da emisiune. ar trebui si partea a 2-a!
pai este si partea 2-a...tocmai asta incercam sa spun...dar oamenii sunt prea preocupati cu analiza semantinca a propozitiilor mele. :)
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Maed1 wrote:hopa, stai Brugnere, chill fratioare :) ca nu am zis ca e gresit numele....eu stiu c ai vrut sa zici, dar am mentionat ca exista o diferenta: Nocturnal este emceeul care face parte din Hit Squad-ul lui PMD si Knoc-turn'al e varzaru ala care seamana cu Snoop Dogg si care la un moment dat avea contract cu Aftermath Records, deci nu are nici in clin, nici in maneca cu Hit Squad si PMD......
deci:
Knoc-Turn'Al f/ Dr Dre & Missy Elliott - Knoc

si

Das Efx f/ 8-Off Agallah & Nocturnal - Somebody told me (prima strofa: Agallah >>> a doua strofa: NOCTURNAL >>> a treia strofa: Das Efx)

am mentionat asta pt cei care nu stiu, nu pt Brugner, ca nu ii contest omului experienta si stiinta...sunt sigur ca oricum omu stie mai multe decat mine.....nu vreau sa se inteleaga ca ma dau atoatestiutor

Brugnere, inc-o data scuze! nu intelege gresit interventia mea!
am un mare respect pt tine, frate! nu mi-as permite sa contest oamenii care-mi sunt superiori :?

pace si Hiphop!
frate nu imi esti inferior, e o mare prostie asta. Faptul care ma deranjeaza este ca, putini dintre cei ce vad emisiunea nu realizeaza ca nu este tocmai usor sa vb liber in fata camerei despre niste repere temporale, de aia am si spus ca Nas a aparut prima data in '92, dupa care am adaugat "cred". E aproape imposibil sa iti amintesti tot. Alti prezentatori de la TvK isi repeta textul exact ca in clasa 4-a la istorie, eu nu pot si nici nu vreau sa fac asa ceva. Iar cand ma chinui, sa fac un newsletter pt care stau in timpul meu liber, sa montez niste clipuri cu adevarat deosebite zic eu, si diversi oameni care nu au facut nimic notabil in HH, imi contesta mie anumite litere gresite chiar ca ma apuca spumele. Oricand sunt dispus sa primesc sugestii de asta am deschis si acest post, insa nu rautacioase, ca daca ma enervez, chiar nu mai tin cont de nici o parere, si fac si eu ca DOX, care e indreptatit sa aiba atitudinea asta pana la urma. NU se poate sa faci ceva, fara sa apara 3 constipati care iti dau niste sugestii. Aplici sugestiile lor, dupa care apar altii, care zic: "Ah, stai frate, in loc de clipul cu KRS nu mergea unul cu BDP?" Dar poate ca nu avem clipuri de calitate cu BDP, s-au gandit acesti flaushati? Evident ca nu. Daca as fi beneficiat de materiale de calitate, garantez ca nici macar nu ajungeam la anul 1990. Ma opream la 1988. Dar nu am avut de unde sa pun clipuri cu Afrikaa Bambataa, Rock Steady Crew, Grandmaster Flash, Kool Herc, etc. Cam asta as fi vrut sa fac, eu neavand decat un DVD cu Run DMC primit prin amabilitatea unui telespectator. Asta inseamna cu adevarat old-shool, nu cum zic unii "old-school" (si aici sa ma scuze vorbitorii infocatii de limba romana ca folosesc termeni americanesti) e muzica din zona anilor 95, Group Home, Jeru, Big L, etc. Cu vreo 20 de ani inainte incepuse. Scarbit...
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

snuffy wrote:in legatura cu nas, te inseli, nu a aparut in 92.
prima piesa pe care a aparut e din 1991, Live at the Barbeque, piesa de la trupa Main Source de pe albumul Breakin Atoms, cu niste versuri clasice:
"Street's disciple, my raps are trifle
I shoot slugs from my brain just like a rifle..."
Daca ascultati I am...u de la el o sa vedeti ca la intro is inceputuri de la melodii mai vechi a lui, si incepe chiar cu asta, prima.
si sa nu o iei ca critica, sau in sens de rau...
incetul cu incetul o sa ne imbunatatim, eu am 5 minute in fata camerei, fara foaie, tu ai 5 ore + net la dispozitie, cred si eu ca ti-e usor. O sa te chem o data sa realizezi tu emisiunea, sa vedem cum te descurci.
sunrah
.

Post by sunrah »

BRUGNER_okocha wrote:frate nu imi esti inferior, e o mare prostie asta. Faptul care ma deranjeaza este ca, putini dintre cei ce vad emisiunea nu realizeaza ca nu este tocmai usor sa vb liber in fata camerei despre niste repere temporale, de aia am si spus ca Nas a aparut prima data in '92, dupa care am adaugat "cred". E aproape imposibil sa iti amintesti tot. Alti prezentatori de la TvK isi repeta textul exact ca in clasa 4-a la istorie, eu nu pot si nici nu vreau sa fac asa ceva. Iar cand ma chinui, sa fac un newsletter pt care stau in timpul meu liber, sa montez niste clipuri cu adevarat deosebite zic eu, si diversi oameni care nu au facut nimic notabil in HH, imi contesta mie anumite litere gresite chiar ca ma apuca spumele. Oricand sunt dispus sa primesc sugestii de asta am deschis si acest post, insa nu rautacioase, ca daca ma enervez, chiar nu mai tin cont de nici o parere, si fac si eu ca DOX, care e indreptatit sa aiba atitudinea asta pana la urma. NU se poate sa faci ceva, fara sa apara 3 constipati care iti dau niste sugestii. Aplici sugestiile lor, dupa care apar altii, care zic: "Ah, stai frate, in loc de clipul cu KRS nu mergea unul cu BDP?" Dar poate ca nu avem clipuri de calitate cu BDP, s-au gandit acesti flaushati? Evident ca nu. Daca as fi beneficiat de materiale de calitate, garantez ca nici macar nu ajungeam la anul 1990. Ma opream la 1988. Dar nu am avut de unde sa pun clipuri cu Afrikaa Bambataa, Rock Steady Crew, Grandmaster Flash, Kool Herc, etc. Cam asta as fi vrut sa fac, eu neavand decat un DVD cu Run DMC primit prin amabilitatea unui telespectator. Asta inseamna cu adevarat old-shool, nu cum zic unii "old-school" (si aici sa ma scuze vorbitorii infocatii de limba romana ca folosesc termeni americanesti) e muzica din zona anilor 95, Group Home, Jeru, Big L, etc. Cu vreo 20 de ani inainte incepuse. Scarbit...
Excelent post! Da-mi voie te rog sa.. Image
you just never know when you're living in a golden age.
BOSE-One
tanar

Post by BOSE-One »

BRUGNER_okocha wrote: pai este si partea 2-a...tocmai asta incercam sa spun...dar oamenii sunt prea preocupati cu analiza semantinca a propozitiilor mele. :)
BRUGNER_okocha wrote: Asta inseamna cu adevarat old-shool, nu cum zic unii "old-school" (si aici sa ma scuze vorbitorii infocatii de limba romana ca folosesc termeni americanesti) e muzica din zona anilor 95, Group Home, Jeru, Big L, etc. Cu vreo 20 de ani inainte incepuse. Scarbit...
Bogdane, intervin din nou.
Sa stii ca nimeni nu te ataca pe tine in mod voit - ideea era alta. Cel putin eu, in mod expres, am sustinut si sustin ideea ca limba romana trebuie vorbita corect, dar mai ales scrisa corect! Poti sa ramai in "feelingul" newyorkez si daca vorbesti in limba romana; altfel ce rost ar mai avea sa vorbim limba romana daca oricum suntem "wack"? Aminteste-ti de piesa ta, "Romani cu clasa" - eu o iubesc prea mult...

Poate ca sunt prins prea mult in treaba asta pentru ca in jurul meu ungurii tin la limba si "partea lor de tara" prea mult; atunci eu va-ntreb: noi de ce n-am face-o?
I AM HIPHOP!
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

ai frate...nu da nimeni romana pe engleza..da sunt termeni care suna penibili tradusi :D .e teoria pizdii in chibrit asta.nu ajungi nicaeri.si brugner a zis ok ce a zis acolo.lasati omu in pace ca e super ok ce a facut si vrea sa faca in continuare iar cu remarci d-astea stupido-gratuite nu ajutati pe nimeni si nu faceti decat sa va simtiti voi bine ca v-ati dat cu parerea,insa ce face el e pentru noi toti si pentru placerea lui , nu pentru 2-3 insi pe forum.
Image
BOSE-One
tanar

Post by BOSE-One »

Tu si altii ca tine nu stiti multe chestii din fundal si prefer sa ma opresc aici cu discutia...
Cum ziceam si pe alt forum, pare-mi-se Urban Records, incetez sa mai postez ceva pe forumuri tocmai pentru ca o idee poate fi inteleasa gresit. Va salut si "chipapdaguduorc!". :|
I AM HIPHOP!
sunrah
.

Post by sunrah »

..cred ca tusi-trei aveti dreptate, dar partial.
Relatez asta, deoarece mi se pare absurd sa traduci o expresie precum old-scool, sa fim seriosi - a aparut pe cateva albume romanesti formula pe limba romana, dar chiar suna wack, se aseamana exact ca titlurile filmelor (traduse obligat-fortat) ce le vedem la televizor de ne vine sa ne urcam pe pereti de ras.. sau de plans, depinde. Dar din celalalt unghi, mi se pare mai jalnic sa folosim cuvintele acelea cliseice: yo, nigger.. tot acest slang, asta e parerea mea, multi dintre voi il folosesc, pe mine insami ma lasa rece cand il aud pe unul sau pe altului vorbind asa, cand e caterinca e ok, dar atat. Limba romana e mult prea voluptoasa, complexa, nu suntem noi academicieni sau eu mai stiu ce pentru a putea introduce neologisme, dar cred ca le putem folosi cu usurinta intre noi, si atat.
Assa`
fratele meu tu esti baiat

Post by Assa` »

ca de obicei se gasesc unii care sa fie offtopic ma doare gatu de cand tot dau paginile inapoi sa pot citi ceva la subiect :|

PACE Brugner..ca sa fiu in ton cu romanismele :)
"I wear my scars like the rings on a pimp"

Post by sunrah »

"care sa fie" offtopic ce anume?
Sunt destui moderatori care pot lua decizii cand ceva e sau nu offtopic.
Assa`
fratele meu tu esti baiat

Post by Assa` »

da e foarte on topic ..hai sa scriem fuck u sau du-te-n pula mea n-am ce ziceeeeeeeeeee
in fond ce e un moderator? un om ca noi toti ceilalalti dar care are anumite "capacitati" cum ar fi sa stearga un post..si toti sunt subiectivi...

hai bafta moderatoareo
"I wear my scars like the rings on a pimp"

Post by Koma »

citeste mai in urma si ai sa observi singura ca nu e nimic offtopic..e doar legat de emisiune. ultimul tau post, da, este offtopic, deci hai sa ne oprim aici.
ps: moderatorii sunt alesi si pe baza altor capacitati, mai speciale.

ontopic:

bogdane, cunoastem eforturile tale si continua sa faci treaba buna ( feat. hefe & crew). noi te ajutam cu ce mai e nevoie si in felul asta ne ridicam mai mult si mai frumos. noi sa fim sanatosi
"here we go yo, here we go yo, so what so what's the scenario?" 8)
Last edited by Koma on Sun Jan 22, 2006 6:59 pm, edited 1 time in total.
Image
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

:)
Mda.. cel mai bine... acelasi "PACE BRUGNER", multa sanatate, la cat mai multe emisiuni si... multumesc pentru tot ce faci... ;)
(scuze de "offtopic")
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Eu.. recunosc... o singura data am urmarit emisiunea, de curand... :oops: mi-a placut, imi plac emisiunile in care poti vedea si altceva in afara de 50 Cent sau Eminem, in ceea ce priveste videoclipurile.. nu ca as fi adept al asa-zisului underground, ci pentru ca sunt multe alte formatii sau emcee care merita sa fie "scosi in fata"... multe formatii de care n-a auzit "nici dracu' " dar care "suna bine, care reprezinta ceva, acolo... care reprezinta cultura hiphop sau stilul muzical rap in particular.
Ce ramane? Ramane sa ne dorim mai multi Brugneri, mai multi Dox-i :) care sa promoveze astfel de lucruri...
Daca suna a pupincurism.. scuzata fie-mi intentia, dar sunt oameni care merita apreciati pentru ceea ce incearca sa faca... in contextul in care toata lumea acuza, toata lumea vorbeste si "ar vrea ceva", ceva.. neclar, o schimbare.
It's all up 2 us.
Bafta!
Post Reply