Kanye West - Good Ass Job (2010)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

bilderberg
tanar

Re: Kanye West - Good Ass Job (2010)

Post by bilderberg »

Kaen Shine wrote:acuma n-o s-o dau in cati ani ai, de cat timp asculti hh ca n-are rost, dar iti zic - time will tell... this too shall pass si alea alea. cum ziceam, totul e ciclic, si in cativa ani iti garantez ca lumea o sa realizeze ca this aint hip hop :lol:
Chiar ca nu are rost si e irelevant :lol: ... vrei nu vrei tre s-o inghiti Kaen :lol: kanye face parte din hh actual (omu face si pop si hip hop dpmdv) ... hh actual face parte din istoria genului... fiecare perioada va ramane in istorie... eu sunt in stare sa pun si pariu cu tine ca peste cativa ani (ma refer la inca vreo 10) ... s-ar putea ca ascultatorii hip hop de-atunci sa n-aiba habar de De La Soul si alte "d'astea" :lol: decat cei care or sa fie interesati si de istoria genului si etc. Pe scurt, pun pariu cu tine ca genul asta (la fel ca oricare alt gen) nu se poate intoarce la radacini... pur si simplu lucrurile nu merg asa cum crezi tu si esti naiv daca ai impresia ca lumea va fi atat de impresionata in viitor de Ghostface Killah in locul artistilor care vor rasari atunci ... Bucura-te ca ai trait si perioada asta si ai ce sa asculti... In viitor se vor schimba multe ... nimic nu da inapoi.... :oops: ... ca sa nu mai zic ca genul in sine la un moment dat poate "disparea"... cum au "disparut" alte zeci de genuri... desigur... nu se pune problema de urmatorii 10 ani... :lol:
Vocals'll squeeze glocks, MC's eavesdrop
Though they need not to sneak
My poetry's deep, I never fell
Nas's raps should be locked in a cell
It ain't hard to tell
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

pai o sa se intample ce zici tu pentru ca pun pariu ca 80% din userii de pe forumu asta, desi dau like din reflex la orice olschool/midschool, probabil nici n-au dat dublu click pe vreun mp3 de dinainte de 1994 :) si tot asa, se pierde esentialul si se castiga legiuni de fani mainstream in plus. problema e ca popul si hip-hopul s-au amestecat atat de tare incat practic e aceeasi chestie deja. asa cum kanye e puff daddy combinat cu dj bobo :P
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Image

Tracklist:
01. Power (Super Clean) (4:56)
02. Power (Clean) (4:57)
03. Power (Dirty) (4:55)

Download:
http://hotfile.com/dl/66127094/ccef1c0/kwoppchqh.rar
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

nZa
oblomovian

Post by nZa »

you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

a leak-uit clipul de la Monster. ala oficial nu stiu cand iese, dar pare destul de tare.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Post Reply