Hip hop rusesc
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Hip hop rusesc
caterinca, dar ce rost are sa asculti daca nu intelegi versurile? 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
mie mi-a tradus un prieten din rep.moldova ceva-ceva...de exemplu de la minutul 2 din primul video...o sa pun aici exact cum mi-a dat el
eu am inkis okii/si iti inkipui ? in vis ma ucis(adica ia dat sa fumeze iarba) B-Real/ma multumit pentru rap,el kiar asa si a spus:e e tare la voi hiphop si mia facut cadou un bong/apoi am deskis okii/nu era nici bongu nici B-Real,dar parca mo ucis(adika era high)/.....(vorbeste de niste kestii dea lor)...rapul facut de mana ta,e cel mai facut(adika mai bun)/kipiu pe cap,la chept o cruce/si imrejurul meu magicul si nocturnul Celeabinsk(orashul lor)/frumos : ulitse,case,peretsi...sistema devine tare,degetele ghidush lipesc,aparatul pe masa scrum,comfort,mobila/hiphopu curge,bere,TVu..dar cineva are bani multi, viata e de kakat...dar eu sin fericit,ce nu e zi e sarbatoare,in jurul meu basme,in jurul meu ispite,jacuzi,plasme/am inteles ca sintem atat de diferiti,band(alkool) cu colegii de klasa..../alkool in singele meu,in aer kinepa(adika aburi),deasupra capului cerul,pe sub picioare planeta pamant/acestai ii Celeaba(Celeabinsk), pe beat plomba(adika stampila,ceva de genu ista,plombat beatu)
eu am inkis okii/si iti inkipui ? in vis ma ucis(adica ia dat sa fumeze iarba) B-Real/ma multumit pentru rap,el kiar asa si a spus:e e tare la voi hiphop si mia facut cadou un bong/apoi am deskis okii/nu era nici bongu nici B-Real,dar parca mo ucis(adika era high)/.....(vorbeste de niste kestii dea lor)...rapul facut de mana ta,e cel mai facut(adika mai bun)/kipiu pe cap,la chept o cruce/si imrejurul meu magicul si nocturnul Celeabinsk(orashul lor)/frumos : ulitse,case,peretsi...sistema devine tare,degetele ghidush lipesc,aparatul pe masa scrum,comfort,mobila/hiphopu curge,bere,TVu..dar cineva are bani multi, viata e de kakat...dar eu sin fericit,ce nu e zi e sarbatoare,in jurul meu basme,in jurul meu ispite,jacuzi,plasme/am inteles ca sintem atat de diferiti,band(alkool) cu colegii de klasa..../alkool in singele meu,in aer kinepa(adika aburi),deasupra capului cerul,pe sub picioare planeta pamant/acestai ii Celeaba(Celeabinsk), pe beat plomba(adika stampila,ceva de genu ista,plombat beatu)
- HiroHito
- spre 5000 de posturi, e ok
and that's the story of hip hop.Cerberus wrote:eu am inkis okii/si iti inkipui ? in vis ma ucis(adica ia dat sa fumeze iarba) B-Real/ma multumit pentru rap,el kiar asa si a spus:e e tare la voi hiphop si mia facut cadou un bong/apoi am deskis okii/nu era nici bongu nici B-Real,dar parca mo ucis(adika era high)/.....(vorbeste de niste kestii dea lor)...rapul facut de mana ta,e cel mai facut(adika mai bun)/kipiu pe cap,la chept o cruce/si imrejurul meu magicul si nocturnul Celeabinsk(orashul lor)/frumos : ulitse,case,peretsi...sistema devine tare,degetele ghidush lipesc,aparatul pe masa scrum,comfort,mobila/hiphopu curge,bere,TVu..dar cineva are bani multi, viata e de kakat...dar eu sin fericit,ce nu e zi e sarbatoare,in jurul meu basme,in jurul meu ispite,jacuzi,plasme/am inteles ca sintem atat de diferiti,band(alkool) cu colegii de klasa..../alkool in singele meu,in aer kinepa(adika aburi),deasupra capului cerul,pe sub picioare planeta pamant/acestai ii Celeaba(Celeabinsk), pe beat plomba(adika stampila,ceva de genu ista,plombat beatu)