Al doilea eveniment din seria ce promoveaza Wu Tang Killa Beez aduce joi in B-52 concursul de trupe. Pana in momentul de fata avem 6 inscrisi (asteptam in continuare demo-urile voastre la [email protected] ) ... Castigatorii vor presta la after-party in fata celor de la Wu Tang Killa Beez, vor primi bilete la concert si alte premii la fata locului.
Totodata VeritaSaga va concerta pentru ultima oara in Bucuresti inainte de lansarea albumului, asa ca fiti acolo sa-i vedeti pe baieti si pe KaTaNa, care sunt si ei pe ultima suta de metri cu lucrul la un e.p..
Intrare: 5 ROn
O sa fie treabaaaa ....abia astept...mai ales ca am examen joi dimineata...shi chiar daca nu o sa iasa bine la examen...o sa ma consolez cu o seara super....
cand se afiseaza lista cu cei selectionati...ca ma gandesc ca trupele tre sa afle cu cateva zile inainte ca sa poata face repetitii?!
ah...yo am trimis o piesa solo sa particip ca MC si n'am primit nici un fel de confirmare ca s'ar fi primit...are ceva c'am trimis de pe acelasi mail ca trupa S.U.B.?!
I'm your fucking nightmare
S.U.B.[n'avem nevoie de fanii vostri futu'va'n noroc]
Sunt doua chestii diferite, dorinta noastra a fost sa le facem pe ambele si un concurs de trupe si unul de schite graffiti ca sa reunim prin cele 4 evenimente toate elementele culturii hip hop. Din pacate la sectiunea graffiti nu s-a inscris mai nimeni asa ca acest concurs pica, vom incerca in primavara cand se incalzeste vremea sa organizam ceva pe aceasta tema de data asta cu sprayuri ...
Ramane in picioare concursul de trupe si iata cele 8 trupe concurente (care dupa toate probabilitatile, daca nu intervine nimic neasteptat va fi si playlistul final): S.K.Dron
MaiCec
Zombie THC
Dementorii
Taifun
MAX
Chrom
SUB
Ii asteptam pe cei nominalizati joi in club B52 (la intrare va exista o lista cu trupele inscrise si pe masura ce intrati in club va rog sa va bifati pe acea lista prezenta)
eveniment 1: battle + concert USM si I.L.
eveniment 2: concurs de trupe + graffiti contest (care sare din schema grafiiti-ul) + Veritasaga si KTN
eveniment 3: b-boy + Dagga si Cast
eveniment 4: dj + KST si Funktastics