Compilatia "Battle.Friendhood.Net"

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

ozn
de pe forum

Compilatia "Battle.Friendhood.Net"

Post by ozn »

Image

Ceea ce a inceput ca o discutie, s-a transformat intr-o certitudine...

Compilatia Battle.Friendhood.Net va fi lansata la inceputul lunii februarie (speram). La aceasta compilatie au participat membri de pe site (Becks, Static, Prophetu, OZN, Mo', Lital, DopeRapper, etc), dar si persoane mai cunoscute din muzica asta pe care ne laudam c-o ascultam (Rey, SQN, Kryp, Cino, DexStaR, In Extremis, 6pack, etc), iar pe langa acestia vor fi niste MCs surpriza, cu un potential foarte mare, insa care nu au avut parte de succesul pe care il merita.
De asemenea, pe compilatie vor fi invitati si MCs din alte parti (cate unul din urmatoarele tari: Franta, UK, USA si Italia)

Compilatia are ca scop atat promovarea site-ului http://battle.friendhood.net, dar si promovarea unor MCs mai putin cunoscuti.

Calitatea unor piese va fi slaba decat calitatea altora, deoarece unii dintre MCii de pe acest site au ales sa aiba piese 'homemade', pentru ca fac acest lucru ca pe un hobby, nu ca pe o cariera!
Noi stim ca in hip-hop sunt mai multi papagali decat in tarile exotice si cateodata ne-am dori sa primim pareri numai de la trupa "Fara Critica", dar cum acest lucru nu se poate, o sa acceptam parerile tuturor si o sa incercam ca pe viitor sa fim mai buni.

Noi promovam BATTLE-URILE in primul rand!!! ... indiferent de ce tip sunt ele, Audio, Text, Video sau Prin Semne!!!
Stiu ca multi veti spune ca battle-urile nu se dau pe net si ca nu noi nu stim ce e ala un battle, dar tot voi, astia multi, inca traiti cu impresia ca "battle" e singularul de la "beatles"!

Coperta pe care am pus-o este o simpla COPERTA PROMO a aceste compilatii (pentru care ii multumim lui Lital), deoarece coperta finala va suferi cateva modificari minore.

In curand vom pune si o PIESA PROMO a compilatiei, piesa facuta de doi membri ai site-ului, iar restul pieselor le veti putea auzi atunci cand o sa apara restul smecheriei.

~~~
PS - Daca mai e cineva care vrea sa participe la aceasta compilatie... de pe site sau de oriunde altundeva, si daca are certitudinea ca va putea termina ce vrea sa faca pana in 20 ianuarie cel tarziu, atunci il asteptam la una din urmatoarele adrese:
Becks - [email protected]
OZN - [email protected]
Am foi, foite si schite!
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Compilatia "Battle.Friendhood.Net"

Post by Inocent »

Am sa te rog sa imi spui la ce te-ai referit mai exact cand ai vorbit despre "Fara Critica", poate am inteles eu gresit sau poate nu.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Inocent wrote:Am sa te rog sa imi spui la ce te-ai referit mai exact cand ai vorbit despre "Fara Critica", poate am inteles eu gresit sau poate nu.
da, pentru ca ar vrea sa primeasca parerile "FARA CRITICA" dar nu se poate, asa ca primesc pareri de la toti :lol:
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
ozn
de pe forum

Post by ozn »

Inocent wrote:Am sa te rog sa imi spui la ce te-ai referit mai exact cand ai vorbit despre "Fara Critica", poate am inteles eu gresit sau poate nu.

Ne-am folosit de numele trupei tale, pentru a scoate o duma, fara a va ofensa.
Am foi, foite si schite!
MCBecks
fratele meu tu esti baiat

Post by MCBecks »

Prietene, daca nu ma insel, tu chiar o arzi pe site-ul ala al nostru, si anume: http://battle.friendhood.net ... ai putea ca pe langa acel topic pe care l-ai deschis la "Promovare" sa mai citest si alte thead-uri, sa mai dai si tu o parere daca tot astepti pareri din partea altora.

Eu am scris acel mesaj, si am folosit numele vostru pentru o oarecare gluma, asa cum a spus si OZN. Nu a fost o extra, mega, giga, hyper, ultra, super gluma, ci chiar una facila asa, cred ca ai fi putut s-o prinzi chiar usor.
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Inocent »

O ard pe site-ul vostru dar nu prost, doar in momentul in care unii de pe acol` o ard aiurea. Hai sa nu va stricam topic-ul si sa continuam prin pm alte discutii.
MCBecks

Post by MCBecks »

Am decis sa pun si o piesa promo de pe compilatia "Battle Friendhood" ce urmeaza sa apara luna viitoare.
Din pacate calitatea pe care o ofera YouTube-ul lasa de dorit, dar piesa va fi la o calitate mult mai buna la download odata cu aparitia compilatiei.

Piesa "Analfabeti" este semnata In Extremis in formula Swift & Megiddo.
Text: Swift and Megiddo
Productie: Megiddo
Mix and Master: Megiddo

ozn
de pe forum

Post by ozn »

Chiar e reusita asta. Imi place mult.

In scurt timp o sa prezentam si un track-list.
Am foi, foite si schite!
NskY
#

Post by NskY »

OZN wrote: (Rey, SQN, Kryp, Cino, DexStaR, In Extremis, 6pack, etc)
caterinca

MCBecks

Post by MCBecks »

Bai cata dreptate are Cino cand zice asta despre Sebes... =))... Mereu am injurat orasul asta cand mergeam spre Cluj!
MCBecks

Post by MCBecks »

A doua piesa promo de pe compilatia "Battle Friendhood" e semnata Sinoptic (Reckaze & Biotic) si o puteti asculta aici:

Aveti si un link de download al piesei acolo.
Speram ca v-am atras atentia cu cele doua piese promo, iar in scurt timp va aparea si un teaser cu aproximativ toate piesele de pe compilatie.
Compilatia este in proportie de 90% gata si in viitorul apropiat o veti putea gasi la download.

Va reamintesc ca cealalta piesa promo, In Extremis - Analfabeti, poate fi ascultata aici:
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

MCBecks wrote:A doua piesa promo de pe compilatia "Battle Friendhood" e semnata Sinoptic (Reckaze & Biotic) si o puteti asculta aici:

Aveti si un link de download al piesei acolo.
Speram ca v-am atras atentia cu cele doua piese promo, iar in scurt timp va aparea si un teaser cu aproximativ toate piesele de pe compilatie.
Compilatia este in proportie de 90% gata si in viitorul apropiat o veti putea gasi la download.

Va reamintesc ca cealalta piesa promo, In Extremis - Analfabeti, poate fi ascultata aici:
aha aha
MCBecks

Post by MCBecks »

Puteai sa dai quote doar la a ta :mrgreen:
ozn
de pe forum

Post by ozn »

Se apropie de sfarsit. Stati cu ochii-n patru, aveti surprize de proportii!
Am foi, foite si schite!
ozn
de pe forum

Post by ozn »

E "Battle Friendhood" tati! DOC, Aforic, Rey, SQN, Cino, DexStaR, In Extremis, 6 grade, Fara Critica, Exile, Becks, Dudu, Para si multi altii, toti pe doua volume incendiare cu piese noi!!! Primul volum va aparea in doua zile, dar pana atunci las acest teaser sa va incante auzul:
Am foi, foite si schite!
Post Reply