F TARE NUMELE .....ESTE VB DESPRE ACEI DEMENTORI KRE INGHETAU TOTUL IN JUR SI FURAU TOATE AMINTIRILE SI GANDURILE FRUMOASE ALE CUIVA IN FAIMOSUL CICLU DE CARTI HARRY POTTER?
DC ARE CINEVA PROBLEME CU EI JOI FOLOSITI SINTAGMA"EXPECTO PATRONUM".....DC E VB D EI O SA TINA!
Hold the person that you love closely if they're next to you
The one you love, not the person that'll simply have sex with you
Appreciate them to the fullest extent, and then beyond
'Cause you never really know what you got, until it's gone
a fost asha cum ma asteptam...sublim...
paul a fost iar la inaltime...baietii de la katana au dat bine...
totul a fost ok....o seara super pana la urma...
acum asteptam shi celelalte evenimente care se anunta cel putin la fel de tari....
inca o data felicitari
DogDaHustler wrote:a iesit bine si cantarea asta...concursul l-au castigat, pe merit in opinia mea, zombie thc. atat katana cat si jhivago au fost la inaltime. la fel si sonia si dox + fristailarii aforic si dragonu.
la mai mare!
SUBSCRIU .... bah unde plm ai disparut? ca te-am cautat de tampit p acolo si intr-un final am plecat...
a fost ceva frumos freestyleu celor de la Katana .... de fapt piesa cantata pe negativu de la WU ....
Zombie THC au incendiat scena.... nu se mai opreau... props ... super tare..
veritasaga nu am retinut decat e e e greu ....
si cineva sa il opreasca pe aforic ca ajunge sa dea battle cu el... ... foarte tare
a fost foarte tare azi seara mai ales veritasaga au fost miezu serii....respectele mele baieti...da nu are careva poze? ca homus stupidus uitucus adica eu am uitat aparatu acasa..
If you can't say something nice,then don't say anything at all! So:SHUT THE FUCK UP!!!!
Preacher wrote:
si cineva sa il opreasca pe aforic ca ajunge sa dea battle cu el... ...
sunt de acord cu tine ; tare omu ; si`a cam bagat ceva`n emisfera Godfather-ului din Romana
mi'a placut Verita super mult , a fost apogeul ...eeeeeeee greu
de asemenea baietii din Alba Iulia ,zombie thc, au avut o performanta fr buna , au facut atmosfera
cat despre KaTaNa repet si eu a fost tare ultima piesa pe negativul de la Wu Tang ....dolla dolla bills yeeeeeee
rau ma Cage ala , rau rau