Leasa Dragos - Inger si drac (Maxi single)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Leasa Dragos - Inger si drac (Maxi single)

Post by Leasa »

Salutare dragi prieteni,

In avanpremiera albumului Altfel pe care il voi lansa in luna septembrie a acestui an am luat decizia de a va oferi pe CD, un maxi single. Acesta se intituleaza Inger si drac, iar melodia care-i da titlul ma reprezinta in proportie de 100%. Acest material constituie, asa cum am spus, o avanpremiera a albumului Altfel, dar in acelasi timp o premiera, deoarece niciun artist din Romania nu a mai facut asa ceva. Eu, Leasa Dragos, va las pe voi, cei care ma ascultati sa decideti cat merit sa fiu platit. Pe CD, pe langa maxi-single, veti mai gasi toate piesele pe care le-am scos pana in prezent. Pentru a-l comanda, intrati pe site-ul meu http://www.leasa.ro si urmati pasii necesari.

Toate cele bune!

Leasa

Re: Leasa Dragos - Inger si drac (Maxi single)

Post by Leasa »

De ce ati mutat topicul aici? Va rog sa-l mutati inapoi la hip-hop strain! Conform definitiei din dex: STRĂÍN adj. v. bizar, ciudat, curios, excentric, extravagant, fantasmagoric, fantezist, inexplicabil, insolit, năstrușnic, neobișnuit, original, paradoxal, singular, straniu.

Deci va rog inca o data, mutati topicul inapoi la hip-hop strain!
Leasa

Post by Leasa »

Pe www.leasa.ro puteti asculta ultima mea piesa "Inger si drac". Auditie placuta!
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Leasa wrote:De ce ati mutat topicul aici? Va rog sa-l mutati inapoi la hip-hop strain! Conform definitiei din dex: STRĂÍN adj. v. bizar, ciudat, curios, excentric, extravagant, fantasmagoric, fantezist, inexplicabil, insolit, năstrușnic, neobișnuit, original, paradoxal, singular, straniu.

Deci va rog inca o data, mutati topicul inapoi la hip-hop strain!
STRĂÍN, -Ă, străini, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) care face parte din populația altei țări decât aceea în care se află sau trăiește; (om, ființă) care este originară din altă regiune, localitate etc. decât aceea în care se află sau locuiește, trăiește.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Leasa

Post by Leasa »

Suzy... conform definitiei date de tine, te rog frumos sa-mi spui si mie cine este Hip-Hop si in ce tara locuieste. Ai contul lui de facebook? Sunt disperat sa iau legatura cu el.
Rappa_G.R.
tanar

Post by Rappa_G.R. »

Sambata, 26 martie, Cluj-Napoca, Irish Music & Pub:

Image

Intrare: 10 lei

*De la intrare se pot achizitiona albumele "Soarele Noptii" si "Contradictoriu".
Va asteptam !
Post Reply