WHAT'S UP
Moderator: .etalosed
-
- dimineata verific forumu
WHAT'S UP
``Habar n-ai tu`` este al 2 lea extras pe single de pe albumul ``What`s UP - Povestea INIMII``.
Casa de productie: MOONDUST PRODUCTION /
Studioul: MOVING SOUNDS STUDIOS.
Casa de productie: MOONDUST PRODUCTION /
Studioul: MOVING SOUNDS STUDIOS.
Re: WHAT'S UP
asta e frate cu guess who.. interesant nume de scena
Baiatul asta e la sectiunea de Hip Hop romanesc pt ca e prieten cu Maximilan care se lauda in piesa asta cu cine e prieten el.Da asta inseamna promovare pe valoare si calitate.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nu e ca si cum maxi ar fi vreun nimeni.SHADEONE wrote:Maximilan care se lauda in piesa asta cu cine e prieten el.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Nu ştiu cine e ăsta dar nu-mi place, Maximilian da.
Am venit aicisa
Nu stiu de ce, dar imi place de Maxi pe piesa asta. Partea cu cine cunoaste el nu mi se pare lauda. What's Up e asa si asa. Chiar nu-i sta bine cu auto-tune. Pana la urma e piesa lui sau a lui Maximilian?
Si imi place cum au folosit sample-ul ala pe refren, dar am impresia ca instrumentalul e facut sa fie. Se putea mai bine.

Nu stiu de ce, dar imi place de Maxi pe piesa asta. Partea cu cine cunoaste el nu mi se pare lauda. What's Up e asa si asa. Chiar nu-i sta bine cu auto-tune. Pana la urma e piesa lui sau a lui Maximilian?
Si imi place cum au folosit sample-ul ala pe refren, dar am impresia ca instrumentalul e facut sa fie. Se putea mai bine.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- James Carter
- Mugiwara
Pai atunci sa mai manance sa se ingrase un pic ...