VERITASAGA, KTN + concurs de trupe / joi 26 ianuarie B-52
Moderator: dan
super tari: zombie thc... gagica aia a fost iarba dintr-un joint facut din tutun de cea mai buna calitate, a fost cireasa de pe tort mai pe scurt zombie thc au fost sublimi...
super tari: veritasaga - iar cine i-a auzit cantand stie ce si cum...
super tare: Nimeni Altu' - ba frate asta si-a facut control? omu' are plamani? cum poate frate sa bage in felul ala? ca artist... numa' la superlativ potzi vb despre el...
super tari: Aforic si Dragonu'... "cand m-auzi rimand chemi politzia cand te-aud rimand chem ambulantza" sau cam asa ceva...
o super seara...
super tari: veritasaga - iar cine i-a auzit cantand stie ce si cum...
super tare: Nimeni Altu' - ba frate asta si-a facut control? omu' are plamani? cum poate frate sa bage in felul ala? ca artist... numa' la superlativ potzi vb despre el...
super tari: Aforic si Dragonu'... "cand m-auzi rimand chemi politzia cand te-aud rimand chem ambulantza" sau cam asa ceva...
o super seara...
- The Golden Jubilee
- Undercover-ul lui Dracu
- The Golden Jubilee
- Undercover-ul lui Dracu
halal seara ai avut . cu sticla'n cap si cu portofelul furatthe happy buyer wrote:nu mai stiu... stiu doar ca picura de sus... neplacut... dar la o asemenea seara nu poti lua in considerare infimele amanunte care tin de "asa nu"

on-topic : si mie mi'a placut tipa aia care a cantat in zombie thc , avea o voce tareeeeeeee rau ; felicitarile mele lui zdr

-
- Splashinator
Multumesc tuturor care au fost acolo si au dat din cap si maini pe piesele noastre si pe piesele Verita.
Multumesc Sonia pentru aportul tau ... diferenta mare! Respect!
Felicitari Zombie THC, prestatie demna de locul intai.
Felicitari S.K.dron, dupa mine erati mai sus in tot.
Felicitari cHrom pt. pozitia 2.
Sfat SUB: Nu va mai manifestati dezamagirea pe scena ... atunci cand ai mai multa nevoie de public nu te exterioriza in modul in care nu faci decat sa-l indepartezi.
Am fost placut impresionat de plamanii si flow-urile, caci a avut mai multe diferite, ale lui Maiccec ( sper ca asa se scrie ).
Se misca!
Multumesc Sonia pentru aportul tau ... diferenta mare! Respect!
Felicitari Zombie THC, prestatie demna de locul intai.
Felicitari S.K.dron, dupa mine erati mai sus in tot.
Felicitari cHrom pt. pozitia 2.
Sfat SUB: Nu va mai manifestati dezamagirea pe scena ... atunci cand ai mai multa nevoie de public nu te exterioriza in modul in care nu faci decat sa-l indepartezi.
Am fost placut impresionat de plamanii si flow-urile, caci a avut mai multe diferite, ale lui Maiccec ( sper ca asa se scrie ).
Se misca!
ce mi-a placut faza lu aforic ...ceva de genu: "esti ars de ura, dar de acum inainte esti ars de aforic" tare rau!
omu' de la Zombie THC care a dat vreo 6 minute in continuu e nebun rau...
) felicitari lui si ZombieTHC, au facut spectacol, meritau locu' 1...si mi-a mai placut primu' concurent (mic check?), chrom merita locul 2.
cat despre veritasaga...ce pot sa zic...sa auzi un club intreg cum canta si se manifesta in halu' ala ti se umple inima d bucurie...bravo lor!
omu' de la Zombie THC care a dat vreo 6 minute in continuu e nebun rau...

cat despre veritasaga...ce pot sa zic...sa auzi un club intreg cum canta si se manifesta in halu' ala ti se umple inima d bucurie...bravo lor!
imi pare rau ca nu am putut fi de fata, dar sunt fericita pentru ca vad cum adevaratele valori ies in fata si pe deasupra mai sunt si apreciate.Sun|Rah wrote:Yeah baby, asa imi place si mie, bafta multa.. Zombiemihai.lazar wrote:NEWS flash concurenti:
Zombie THC
Se pare ca ceea ce vi-am transmis nu a fost degeaba si fara rezultat. Sunt foarte mandra de voi, azi cand mi-a spus prietenul ca ati castigat am sarit de fericire!!!

o dedicatie de la mine -> Company Flow - 8 Steps to Perfection

you just never know when you're living in a golden age.