la telepopmusik o sa fie ceva dj set. ca a mai fost antipop ala si n-a bagat nici o piesa de la ei si a fost promovat si atunci ca dj-ul de la telepop. nu stiu cum o sa fie acum, dar am impresia ca va fi dezamagita lumea.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Maria Raducanu concerteaza alaturi de contrabasistul Pedro Negrescu, vineri, 11 martie, la The Ark Lounge, incepand cu ora 21:00, in cadrul unei seri cu totul exceptionale in care veti putea experimenta "an unique glass of jazz".
Va asteptam pe 17 mai la Arenele Romane la primul concert de amploare INNA in Romania! In deschidere ii veti auzi pe Play & Win, Akcent, Alex Velea si Sensor.
loooooooooooooool...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
"Datorita celor celor de la Tralala Events, iata ca in sfarsit, Gentleman va concerta pentru prima data in Romania!
Concertul face parte din turneul de promovare al albumului Diversity si se va intampla in Bucuresti, la Arenele Romane, pe data de 15 Mai."
Trixie wrote:"Datorita celor celor de la Tralala Events, iata ca in sfarsit, Gentleman va concerta pentru prima data in Romania!
Concertul face parte din turneul de promovare al albumului Diversity si se va intampla in Bucuresti, la Arenele Romane, pe data de 15 Mai."