Nici pe Ombladon (zic eu) nu il prinde stilul asta (ex piesa cu raku).Anyway, sper sa fie tare albumul.
Cheloo - Cel care urăște
Re: Cheloo - Cel care urăște
Nush,oricat s-ar stradui Cheloo nu poate sa para foarte grav si sobru pe o piesa,ma gandesc imediat la "Cum sa jignesti o femeie"
Nici pe Ombladon (zic eu) nu il prinde stilul asta (ex piesa cu raku).Anyway, sper sa fie tare albumul.
e oficial si pe youtube
not bad 
CHELOO16HZ
un simplu multumesc celor care au inteles ideea acestui canal de youtube. in urmatoarea luna o sa mai aruncam un videoclip aici si o piesa noua pe canalul lui markone1. ombladon lucreaza la album si el si ciobim si o piesa parazitii intre timp.
un simplu multumesc celor care au inteles ideea acestui canal de youtube. in urmatoarea luna o sa mai aruncam un videoclip aici si o piesa noua pe canalul lui markone1. ombladon lucreaza la album si el si ciobim si o piesa parazitii intre timp.
e ok melodia, dar sunt acelasi gen de rime, acelasi mod de a canta si acelasi subiect. cheloo cred ca poate mai mult.
-
DexStaR
- The Drunken Master
ca sa fiu si ont.
clipul e exact ce trebuia la piesa asta.imi place beatul maxim...versurile sunt foarte ok...tehnica in schimb...nu stiu..desi surprinzator au bagat jocuri de cuvinte..artificii alea alea...pe alocuri au bucati goale...spatii mari...care pe mine unul ma deranzajanza
8.5/10
clipul e exact ce trebuia la piesa asta.imi place beatul maxim...versurile sunt foarte ok...tehnica in schimb...nu stiu..desi surprinzator au bagat jocuri de cuvinte..artificii alea alea...pe alocuri au bucati goale...spatii mari...care pe mine unul ma deranzajanza
8.5/10
peepee in ya girl's eyebrow
- Chill Will
- the funky man
Yuri Boyka wrote:http://img28.imageshack.us/i/penalr.jpg/
ce penal e markone ala frate...
la faza asta chiar le dau dreptate
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
nici cheloo n-a avut bani de color? 
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si iarasi se imparte repul in 15 tabere.Yuri Boyka wrote:http://img28.imageshack.us/i/penalr.jpg/
ce penal e markone ala frate...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Nu vreau să jignesc pe nimeni şi nici nu ţin cu Cheloo sau Mark1, dar cine e Trântă ăla frate? E o tentativă de Lil' Wayne în variantă românească? Dacă cuiva îi place căcatul ăla, atunci parafrazez: "Mă cac pe gustul publicului rap românesc!".
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
adevaratRiddle.X wrote: Dacă cuiva îi place căcatul ăla, atunci parafrazez: "Mă cac pe gustul publicului rap românesc!".
markone e pro dickrider
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
mie imi placea inainte, prin 2006 asa.Riddle.X wrote:Nu vreau să jignesc pe nimeni şi nici nu ţin cu Cheloo sau Mark1, dar cine e Trântă ăla frate? E o tentativă de Lil' Wayne în variantă românească? Dacă cuiva îi place căcatul ăla, atunci parafrazez: "Mă cac pe gustul publicului rap românesc!".
uite asta e destul de tare.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."