Shutz & C.C. - Autopsie (2011)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Shutz & C.C. - Autopsie (2011)

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Image

Dupa mai bine de un an de experimente sangeroase pe broscute nevinovate, Shutz si C.C. scot la lumina zilei proiectul Autopsie, un material de 17 track-uri, in doua variante: analog, pe banda de caseta audio si digital, pe suport CD multimedia (audio + instrumentale mp3/320 kbps).

Detalii despre modalitatea de achizitionare in curand, pe http://www.defunkt.ro si site-urile de profil.

Albumul poate fi descarcat gratuit (format mp3) accesand http://www.fileshare.ro/16095247886.2

TRACKLIST:

01. Mai jos de Paradis

02. Fumatul

03. Autopsie (cu Pacientu)

04. In scarba

05. 5 la numar (cu Pacientu, Sweb si Rappa)

06. Pe beat (cu Rappa)

07. Stilul meu

08. C'est la vie (cu Amir)

09. Nu ma cunosti (cu Rappa)

10. Prietenul meu

11. Tara tuturor posibilitatilor

12. Delirium tremens

13. Omagiu

14. Tragedie

15. Epilog (cu Suiu)

16. La trecut

17. Epilog RMX (cu Suiu)
dan
Pop

Re: Shutz & C.C. - Autopsie (2011)

Post by dan »

de azi de pe HHK Shop se poate comanda CD-ul cu Shutz / C.C. – Autopsie (2011) la pretul de 12 lei + taxa postala

Image

Lista Trackuri:

01. Mai jos de Paradis
02. Fumatul
03. Autopsie (cu Pacientu)
04. In scarba
05. 5 la numar (cu Pacientu, Sweb & Rappa)
06. Pe beat (cu Rappa)
07. Stilul meu
08. C’est la vie (cu Amir)
09. Nu ma cunosti (cu Rappa)
10. Prietenul meu
11. Tara tuturor posibilitatilor
12. Delirium tremens
13. Omagiu
14. Tragedie
15. Epilog (cu Suiu)
16. La trecut
17. Epilog RMX (cu Suiu)

www.defunkt.ro

http://shop.hiphopkulture.ro/shutz-c-c-autopsie-2011/
Sleek
fratele meu tu esti baiat

Post by Sleek »

Calitate p-aici... :bow:

cate pareri... :bow:
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

mai bine asa, decat muie la gratar, cum se obisnuieste.

cu mult peste ce apare de obicei la promovare/download
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

multumesc mestere.. asa cum multumesc tuturor celor implicati in productia si promovarea acestui album. Ma cac pe ele de comentarii si impresii, nu pentru asta l-am facut si nu asta ma interesa, n-am facut niciodata asta si nu o sa incep acum, mai ales ca avem si noi o varsta destul de inaintata... nu conteaza nici macar cd-urile vandute... dar, in PULA MEA, 466 downloaduri in 2 saptamani? Ce cacat mai e si asta? Las-o in pula mea... cica sa mai faci ceva pentru ascultatorii pizdii.. instrumental sau vocal. Ma cac pe "cultura" voasta "hip-hop"; daca astia sunt ascultatorii de rap din romania, atunci poate ar fi cazul sa ma mut in state. Si sunt frustrat, clar... cum sa nu fiu?
rad.iarba

Post by rad.iarba »

bun materialul , singurul lucru care nu-mi place e colaborarea cu rappa.
As da la pedale doar daca mi-ar mai creste pula .
NskY
#

Post by NskY »

l`am descarcat si eu de vreo 2 zile si cam acelasi lucru am vrut sa postez... e aiurea, chiar asa? lumea nici macar nu mai downloadeaza iar albumul desi nu e tot pe gustul meu, e lucrat. :)
pepinho
tanar

Post by pepinho »

Shutz wrote:dar, in p*** MEA, 466 downloaduri in 2 saptamani? Ce c***t mai e si asta? Las-o in p*** mea... cica sa mai faci ceva pentru ascultatorii pizdii.. instrumental sau vocal. Ma cac pe "cultura" voasta "hip-hop"; daca astia sunt ascultatorii de rap din romania, atunci poate ar fi cazul sa ma mut in state.
466 de downloaduri in 2 saptamani si esti trist?
NskY
#

Post by NskY »

hai coae ca e putin de tot... lucrezi cateva luni/ani la un album, faci 17 piese, studio, masterizari, situatii, bani bagati, suflet pus pt nici 500 de downloaduri? e mai mult decat dezamagitor. dar na, probabil trebuia facut mai mare tam tam, cu promo, cu clipuri, cu piese cu maximilian sau dragonu, si atunci era in regula, ar fi fost pe faza reparii. nu zic ca e cel mai bun album, dupa gusturile mele nu e, dar merita o sansa, nu? daca 500 de oameni ti`au ascultat albumul, poate ca le`a placut la 100 iar restul i`au dat delete, dar cand ai sa zicem 3000 4000 5000 de downloaduri, automat sunt mai mari sansele sa creasca si numarul oamenilor carora le place.

dupa parerea mea personala asa, lumea nu mai are rabdare sa asculte o piesa, abia daca faci un clip parca parca o sa dea click.

criza. lumea nu are bani sa apese download :roll:
pepinho
tanar

Post by pepinho »

NskY wrote:hai coae ca e putin de tot... lucrezi cateva luni/ani la un album, faci 17 piese, studio, masterizari, situatii, bani bagati, suflet pus pt nici 500 de downloaduri? e mai mult decat dezamagitor.
Deci practic cine depune efortul asta trebuie sa fie ascultat de toti raperii din romania? Si in caz contrar, miscarea nu exista si cultura e de cacat si ne mutam in SUA. Am inteles.
koulipak
fratele meu tu esti baiat

Post by koulipak »

pepinho wrote:Deci practic cine depune efortul asta trebuie sa fie ascultat de toti raperii din romania? Si in caz contrar, miscarea nu exista si cultura e de c***t si ne mutam in SUA. Am inteles.

nu ca trebuie ascultat (ascultat=mai mult decat o data sau macar o data cap coada) fiindca s-a investit in el, dar macar dld sa vezi ce a facut omul. daca dai dld si asculti apoi juma de piesa tot se inregistreaza acolo ca a fost descarcat. shutz se vaita nu ca nu e ascultat, dar nici macar descarcat de curiozitate. si da 500 de dld in 2 sapt este extrem de putin pt un album la care se lucreaza destul de mult, in conditiile in care promouri de 20 de secunde (pt diverse aberatii) ale unor mc mai cunoscuti fac 1-2000 de views intr-o singura zi.
pepinho
tanar

Post by pepinho »

Sau nu toti trebuie sa cante. Asta e nivelul. Shutz si CC au piese pe youtube, clipuri etc. Publicul lor este retrans pentru ca nu iti vine sa ii asculti. Cand ai de ales intre Shutz si Doc, parca alegi Doc. Nu cred ca exista cineva care a ascultat Mafia si pe urma a bagat imediat o piesa cu Shutz si a zis "MAMA CE TARE ". Hai sa fim realisti. 500 de downloaduri sunt foarte bune.
Post Reply