Cheloo - Cel care urăște

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Cheloo - Cel care urăște

Post by paranoic »

m-a spart albumul, de mult nu l-am mai auzit pe cheloo asa, me gusta :bow: Nu prea ma prinde combinatia asta rockish + hip hop la modu' asta, dar suna decent. Timp pentru mine, cel care uraste, etc etc. Tare rau, m-a surprins. Mi se pare ca da mai bine decat pe Parazitii - tot ce e buna tre sa dispara. Taticii instrumentalelor!

@Suzy: mi se pare drept sa se repete pe albume atat timp cat nu s-a inteles din prima. In principiu mesajele sociale sunt aceleasi, fie ca e vorba de diferiti artisti sau diferite albume, nu se pot inventa altele. Doar se reformuleaza idei. Unii vor sa auda ceva nou, altii vor sa sune la fel ca acum 10 ani. Respect Parazitii pentru originalitate si ca si-au mentinut cat de cat stilul. Dintre astia vechi, sunt probabil singurii care inca fac ce/cum vor ei, nu ce/cum vor altii sa auda. Apreciez asta, e vorba de chestiuni personale de-ale lor, in care ne regasim multi. Cheloo a ramas pe baricade impotriva sistemului, in masura in care se pricepe si poate.
:D
Psycho

Post by Psycho »

Genial albumul! :bow: A surprins plăcut pe toată lumea care se aştepta să fie un album slab ... inclusiv pe mine!

Citez: Am violat-o pe mă-ta căţărat într-un tuia ... şi-am găsit o altă rimă nasoală în afară de Puya :lol:

Conform Google, aşa arată Tuia! :lol:
Image
tifoso
un domn / doamna

Post by tifoso »

cine e fritz? :lol:
Fu2-10Gura
rapperu vostru preferat

Post by Fu2-10Gura »

nu ai cum sa nu fi hater pe marginea unui album care se numeste Cel care uraste. La primele 2 ascultari mi se pare ok, o sa-l mai bag prin winamp.

Si ca sa fiu si hater dar si fan al perfectionismului, sunt mici greseli la chestiile scrise pe coperta, pare facuta in graba.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

tifoso wrote:cine e fritz? :lol:
Un baiat.
Roacher.
Jmeker.
Image
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

paranoic wrote:Nu prea ma prinde combinatia asta rockish + hip hop la modu' asta, dar suna decent.
N'ai ascultat Rise up, inseamna...
Image
Charger

Post by Charger »

Suzy wrote:de ce o ard hater coae? ca zic de ce nu-mi place? :|
Lasa-i, man, toti au invatat, mai nou, cuvantul asta.
rad.iarba wrote:mai multi manelari asculta mafia.
Ai facut un sondaj?

Daca gandim asa, sigur gasim 1-2 cocalari care asculta si Mendelssohn.

Legat de album, mi se pare slab in comparatie cu primele doua.

Act 0 mi se pare jalnic
Pericol - praf
Cand ma ia flama - Mark strica piesa
Act 1, In corpore sane, Inoata sau mori - acceptabile
Sau, Timp pentru mine si Unde se termina visele - mediocre, sub nivelul sau
Celcareuraste si Paranoia e mare - mediocre, refrenele sunt enervante rau de tot

Acum, mai mult ca sigur se vor gasi cativa redusi care sa ma faca hater.
E doar o opinie.
Daca voua va place albumul, ascultati-l.

Der Führer wrote:
tifoso wrote:cine e fritz? :lol:
Un baiat.
Roacher.
Jmeker.
:roll:
caramelow
fratele meu tu esti baiat

Post by caramelow »

ce bituri ma moara hiphop ejay .cu mark one ala. ce rau e el.mare nazist.sunt sigur ca smili a fost foarte nervos in timp ce tragea cu el in studio poponareala aia.
e marfa rau .rupe.
imi place cand o da el inteligent ca tatae si incepe sa foloseasca cuvinte serioase....bag pula si ma cac pe mata printrun efort ferm .
de ce se ia de puya.cat so sugi?cat sa o tot SUGI? intruna???.despre fotbal de ce nu are o piesa?

dovada vie ca cel mai bun lucru in viata unor prestatori de servicii artistice este o moarte prematura de preferat tragica

bum pa bum bum pa.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

tare rau...cheloo mareste doza de nesimtire de la album la album!!!astea sunt reactiile normale ale unui om normal mult prea inteligent pentru cacatu infect in care stam...aud din ce in ce mai des sintagma "artisti ca puya,inna,play&win,deep central..."..nu vi se pare normal sa o arda cheloo asa?
coco2

Post by coco2 »

Albertino99 wrote:
alexmarius wrote:mai retin doua-trei dume porcoase si le place la nebunie nesimtirea lu cheloo.. ca indiferenta atrage multi cocalari.. adica el o arde inteligent dar nu pana la capat cat sa ramana doar cu un public special, e impotriva prostiei dar se foloseste de ea, nu face nimic concret

e treaba lui pana la urma cum isi tine fanii, partea aia din album in care vorbeste despre viata lui de artist ne privete mai putin
Cam ai dreptate, man. Stiu multi teleghidati "fani Parazitii" si cand ii intrebi "de ce?", iti raspund inteligent: "Pai e misto, n-ai vazut ce frumos injura. Si e si smecher decat..."

Nu exista oameni de care zici tu.Adica,prunci de 12-13 ani da,in rest nu sunt,fii serios .

Nu trebuie sa faci sondaj sa iti dai seama ca Mafia e ascultata mai mult de cocalari.La orice chef se trece de la Guta la Mafia si invers flex si lumea chiar aprecieaza :D .Dar cui cacat ii pasa de ce asculta alti?

Albumu e bun.Mi-a placut.
Alex Marius
"Incet nu puteti sa mergeti?"

Post by Alex Marius »

nu exista prunci de 12-13 ani daca tot nu iti plac sondajele
dubbing is a must
coco2

Post by coco2 »

alexmarius wrote:nu exista prunci de 12-13 ani daca tot nu iti plac sondajele
Image
epho
gisulapu

Post by epho »

Cheloo16Hz wrote:oficial de la GSP: 22.000 de copii vandute din 50.000 in prima zi.
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

mi se pare putin. Totusi, e cheloo
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

sincer, la ce subiectea abordeaza si cum si-o arde mi se pare inexplicabil de mult. :lol: dar cum ai zis si tu, e totusi cheloo si de aia.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Post Reply