Ja Rule revine in Romania
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Ja Rule revine in Romania
Are mai multe concerte in Romania decat in afara 

Nu e nimic rau.Era doar o remarca.Vine, canta, isi ia banii, fute o romanca si pleaca acasa.
Poate vedem si vreo colaborare cu un artist din Romania, ca oricum nu are public de hip-hop la concertele lui.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
pana acum il consideram un fatalau...dupa postul tau in consider jmeker fratee:))Anto. wrote:Nu e nimic rau.Era doar o remarca.Vine, canta, isi ia banii, f*** o romanca si pleaca acasa.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
ba da unii ca onyx,dmx sau ice cube de ce plm ne ocolesc si asta vine a 10-a oara??
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ca ar veni 100 de oameni?
dar nu ne ocolesc ei. nu sunt chemati de nimeni de aici.
dar nu ne ocolesc ei. nu sunt chemati de nimeni de aici.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu cred,plm,la asta n-au venit 100...si refuz sa cred ca asta e mai tare decat cei mentionati mai sus.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
bingo!Suzy wrote: dar nu ne ocolesc ei. nu sunt chemati de nimeni de aici.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
la ja rule nu vine lumea ca sa asculte, vine de fita.Boka wrote:nu cred,plm,la asta n-au venit 100...si refuz sa cred ca asta e mai tare decat cei mentionati mai sus.
pai cine frate sa organizeze? si iti dai seama ca daca ar veni onyx sau ice cube biletul ar fi o groaza de bani. nu dau reparii atat. asta e. n-a prins repul la noi. putem merge afara daca vrem neaparat sa-i vedem.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
le zice bine suzy
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
- kif
- pleau
- Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.
5 ani nu mai pleaca nicaieri.2 ani pt posesie si inca 3 pentru assault , sau invers oricum nu conteaza.

si nici nu se mai risca sa ii cheme cineva, ca s-a cam iesit pe minus cu ei... fie ca nu e interes.. fie ca nu are lumea bani sa dea pe intraremegga wrote:bingo!Suzy wrote: dar nu ne ocolesc ei. nu sunt chemati de nimeni de aici.
oricine iti vine daca ii oferi conditiile cerute... dar in functie de cati sunt in crew, e posibil sa dai cateva mii de euro pe bilete de avion... apoi vreo 2 nopti de cazare la un hotel decent cu mese, alte cateva sute de euro.... consumatie.. plus bani lor... e foarte posibil sa sari si de 10.000 de euro... daca locatia unde faci nu are sunetul corespunzator, te mai costa alti bani sa inchiriezi sonorizarea...
acum ce naiba trebuie sa faci si acoperi aceste cheltuieli.. si sa mai ai si un profit decent pentru efort...
si daca faci cu bilete fiscalizate, trebuie sa stii ca aproape jumatate din incasarile pe bilete se va duce la stat pe tva + impozite.. iar daca le mai vinzi printr-un intermediar, firma specializata de vanzari bilete, gen alea de pe net sau magazine ca diverta, muzica... trebuie sa le mai dai si lor un comision din valoarea biletelor
deci cate lume tre sa vina la un show si cat ar trebui sa fie intrarea sa fie bine pentru toata lumea: artisti, organizatori, locatie si public !?!?
nu mai vad concerte cu nume mari din rapul international la noi in viitorul apropiat.. doar cu nume mici sau la vreun festival gen bestfest... sau cele din bamboo, care oricum nu sunt pt publicul rap de la noi facute