Jimmy Masti feat. El Nino si Simone - Helios
-
- tanar
Jimmy Masti feat. El Nino si Simone - Helios
Am dat peste o piesa f tare. Incercati pe 480 p
http://www.youtube.com/watch?v=aoqCcZ6JZ-o
http://www.youtube.com/watch?v=aoqCcZ6JZ-o
Re: Jimmy Masti feat. El Nino si Simone - Helios
promovare download? ce zici? nu ar fi ok acolo? 

-
- tanar
asa tare te incurca? m-am gandit ca el nino e un nume de care lumea e interesata si ar fi ok la capitolul stiri
Si voi toti va agatati de numele lui El Nino ? La promovare downloada exista si SQN cu Cedry2k....si e cedry2k nu el nino , si pentru aia tot e la prmovare download.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
nu ma incurca dar e de nivelul celor de acolo.. parca nu suna chiar blana blana. stii?Shurique N wrote:asa tare te incurca? m-am gandit ca el nino e un nume de care lumea e interesata si ar fi ok la capitolul stiri
daca o iei asa nici shobby nu e
si mai sunt muuuulti care nu sunt, dar de 

enjoy life.
-
- tanar
scria hip hop romanesc si ma gandeam ca s-ar incadra nefiind tehno bulgaresc, nush daca ma urmaresti
-
- tanar
cred k s-a suparat nsk k nu e produs de el negativu:) fiecare-i shef pe unde poate
NskY wrote:nu ma incurca dar e de nivelul celor de acolo.. parca nu suna chiar blana blana. stii?Shurique N wrote:asa tare te incurca? m-am gandit ca el nino e un nume de care lumea e interesata si ar fi ok la capitolul stiri
in schimb pe prima pagina la hh romanesc e nane cu superba lui piesa... parca nu suna chiar corect corect.stii?

Ce va freaca pe voi grija ca Nane e la hhromanesc, ca X e nu stiu unde.
- cristian.hhr
- fratele meu tu esti baiat
fain instrumental, dublele alea în șoaptă sunt în contradictoriu cu mesajul piesei, so, de ce căcat îmi șoptește în urechi?
vocea tipei îi faină... dublele alea încă mă enervează.
vocea tipei îi faină... dublele alea încă mă enervează.
-
- tanar
eram si eu curios daca politica PCR (pile, cumetrii, relatii) e cea care conduce si pe forum. Nu intelegeam criteriile. Cam atat.Inocent wrote:Ce va freaca pe voi grija ca Nane e la hhromanesc, ca X e nu stiu unde.
vezi ca esti istet? de mult imi doream coae sa fac beaturi pt jimmy masti dar ma tot refuza.Shurique N wrote:cred k s-a suparat nsk k nu e produs de el negativu:) fiecare-i shef pe unde poate
eu ti`am spus frumos care e treaba si nu te`am luat la misto, daca asa iti place iti scriu si eu pe masura. fiecare e sef pe unde poate, iar asta nu e forumul tau, tu doar apari aici ca sa iti faci reclama sau daca nu esti chiar tu jimmy masti, apari sa ii faci reclama lui jimmy masti. eu sunt moderator pe acest forum unde tu iti faci reclama, si te informez asa prieteneste ca aici exista unele reguli.
nane totusi are cateva milioane de vizualizari pe net, si nimeni nu se intreaba "cine pula mea e nane?" asa ca omul cum necum si`a facut un nume.
-
- tanar
am zis eu ceva de nane man? eu am gasit o piesa pe care am pus-o la hh romanesc. aia de care zici tu a fost o gluma, dar ,in ton cu 90 % din forumisti, te ataci. si nu era vorba de jimmy masti ci de el nino. ma rog. ograda ta, vointa ta. nici nu sef. dictator
luati viata prea in serios man

a zis altcineva de nane, v`am raspuns tuturor in acelasi post.
eu accept glume, ba chiar mistouri de la persoanele pe care le cunosc, in nici un caz de la tine sau de la altcineva care habar nu am cine este. sper ca ma intelegi, glumele se fac cu prietenii, intre prieteni, nu cu oameni pe care nu ii cunosti. daca asa esti de parere, ca ma atac, iti spun ca da, mereu o sa ma atac cand e vorba de "glume" asa tari facute de oameni pe care nu ii cunosc.
eu accept glume, ba chiar mistouri de la persoanele pe care le cunosc, in nici un caz de la tine sau de la altcineva care habar nu am cine este. sper ca ma intelegi, glumele se fac cu prietenii, intre prieteni, nu cu oameni pe care nu ii cunosti. daca asa esti de parere, ca ma atac, iti spun ca da, mereu o sa ma atac cand e vorba de "glume" asa tari facute de oameni pe care nu ii cunosc.