Shobby - Mai Greu de Difuzat (Album)
- sniker
- dimineata verific forumu
Re: Shobby - Mai Greu de Difuzat (Album)
Nu inteleg de ce nu comentati pe subiect. De improscat cu noroi toti putem, chiar si un putoi care inca are dreptu' la pensie alimentara.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Daca te referi la mine, nu stiu cine e mai putoi dintre noi 2. Si nu improscam cu noroi, shobby chiar e de cacat.
Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
imi place sisu pe palme, mult, e gen sisu ala vechi 

-
- un domn / doamna
Eu stau si ma intreb... cum poate baiatul asta dependent de legale sa spuna ca shobby e de cacat?!?
Nu mai intrati la spice shop bajeti, va distrugeti si putinul creier pe care-l aveti... app, stie toata lumea ca-n galati sunt doar curve si poponari,nu?
Sper ca gandurile tale bune pe care le trimiti catre shobby sa fie de partea ta si a celor dragi tie tarane.
E un album bunicel. Sunt cateva bucati care rup capete si boxe in masinile de prin cartiere.

Nu mai intrati la spice shop bajeti, va distrugeti si putinul creier pe care-l aveti... app, stie toata lumea ca-n galati sunt doar curve si poponari,nu?
Sper ca gandurile tale bune pe care le trimiti catre shobby sa fie de partea ta si a celor dragi tie tarane.
E un album bunicel. Sunt cateva bucati care rup capete si boxe in masinile de prin cartiere.
-
tu vorbesti serios? Chiar nu glumesti? E marfa ca deja m-ai ghicit cu treaba aia " dependent de legale". Bravo pupa-te-ar taica de baiet istetz ce esti :*. Da' ce-mi place cel mai mult este ca m-ai facut taran. Intrebarea mea e de ce? La urma urmei shobby e ascultat in mare parte de cocalari. Si asta e un fapt, cel putin in Galatiul meu plin de poponari si de curve. Da' stii de ce zic ca e de cacat? Versurile lui nu sunt tocmai cele mai inteligente. Iar din ce stiu, a merlit o femeie gravida ca s-a urcat beat la volan. In plus am auzit ca a vrut sa si fuga de la locul accidentului. Ce ganduri poti avea pentru unul ca el ? Dar hai sa nu ne certam aiurea. Eu pur si simplu mi-am exprimat o parere.entertainer2 wrote:Eu stau si ma intreb... cum poate baiatul asta dependent de legale sa spuna ca shobby e de c***t?!?![]()
Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
-
- un domn / doamna
Nu pot intelege ce legatura are cu albumul faptul ca a facut un accident fiind beat. Daca era vorba de fratele tau, tatal tau sau o alta persoana importanta pentru tine, ti-ai mai fi dorit sa putrezeasca-n puscarie??? Pur si simplu, mi-e scarba de cei ce ii judeca pe altii pe care nici macar nu ii cunosc... "versurile nu sunt prea inteligente" facem pariu ca asculti specii???
Teribilismul asta afisat pe internet pe mine unul ma deranjeaza.
Nu il cunosti pe shobby, n-ai cum sa asculti ce zice shobby, nu poti suporta gangsta rap-ul, pentru ca gangsta rap-ul nu-l asculta pustii care au crescut in fata monitorului, pe internet. E simplu. Nu esti in masura sa judeci ce e de cacat si ce nu e de cacat.
Shobby e ascultat de cocalari si de-aici ai tras tu concluzia ca e de cacat. Fiecare ar trebui sa asculte ce-i place, fara complexe dinastea de avortoni. Toti cocalarii asculta Parazitii, Parazitii sunt de cacat?
Cocalarii asculta Mafia. Mafia sunt de cacat? Apropo, toti cocalarii au inceput sa asculte cedry2k, grasu xxl, puya, sisu, guess who... astia toti sunt chiar asa de cacat?
Gandurile mele pentru tine si cei dragi tie sunt cele exprimate de tine pentru shobby.
Multa sanatate, fericire si ai grija cand o sa te afli jos sa nu cumva sa scapi sapunul.. pentru ca nu vei face fata acolo unde e shobby.
Nu il cunosti pe shobby, n-ai cum sa asculti ce zice shobby, nu poti suporta gangsta rap-ul, pentru ca gangsta rap-ul nu-l asculta pustii care au crescut in fata monitorului, pe internet. E simplu. Nu esti in masura sa judeci ce e de cacat si ce nu e de cacat.
Shobby e ascultat de cocalari si de-aici ai tras tu concluzia ca e de cacat. Fiecare ar trebui sa asculte ce-i place, fara complexe dinastea de avortoni. Toti cocalarii asculta Parazitii, Parazitii sunt de cacat?
Cocalarii asculta Mafia. Mafia sunt de cacat? Apropo, toti cocalarii au inceput sa asculte cedry2k, grasu xxl, puya, sisu, guess who... astia toti sunt chiar asa de cacat?
Gandurile mele pentru tine si cei dragi tie sunt cele exprimate de tine pentru shobby.
Multa sanatate, fericire si ai grija cand o sa te afli jos sa nu cumva sa scapi sapunul.. pentru ca nu vei face fata acolo unde e shobby.
-
Da, ascult specii. Pe langa specii ascult si mafia si parazitii si la familia chiar si cabron. Shobby nu ma incanta cu nimic. Si ai mare dreptate, judecam muzica, nu omul. Si imi cer scuze, am deviat putin de la subiect. Cu toate astea, shobby mi se pare foarte aiurea. Totusi, hai sa numai vorbim aiurea unul de celalalt fara a ne cunoaste. E oke ?
-
- Arhistrateg nebiruitul
Care-l lăsaţi pe entertainer să strige din puţul gândirii?
Cică au început cocalarii să asculte Cedry2k şi Specii... Problema cu Shobby e că e el cocalar, nu ascultătorii lui. Am ascultat albumul, pe cât posibil. O să fac gluma evidentă şi-o să zic că trebuia denumit "Mai greu de ascultat", că de difuzat nu mai vorbesc. În afară de câteva beaturi mai ok şi de Sişu, albumul ăsta nu cred că-l scapă de violuri în pârnaie.
Şi cum să-i găseşti scuze că s-a urcat beat la volan, eşti retard? E doar un cocalar trist care a omorât 2 oameni cu potenţial ca să se simtă el bine. Nu există scuze. Alcoolul e circumstanţă agravantă. Sau lasă-mă să ghicesc: gangsta rap made him do it?
În concluzie: Shobby are ascultătorii pe care-i merită şi albumul e bun de agăţat la retrovizoare, să-ţi amintească să nu bei la volan. Idiots.
Cică au început cocalarii să asculte Cedry2k şi Specii... Problema cu Shobby e că e el cocalar, nu ascultătorii lui. Am ascultat albumul, pe cât posibil. O să fac gluma evidentă şi-o să zic că trebuia denumit "Mai greu de ascultat", că de difuzat nu mai vorbesc. În afară de câteva beaturi mai ok şi de Sişu, albumul ăsta nu cred că-l scapă de violuri în pârnaie.
Şi cum să-i găseşti scuze că s-a urcat beat la volan, eşti retard? E doar un cocalar trist care a omorât 2 oameni cu potenţial ca să se simtă el bine. Nu există scuze. Alcoolul e circumstanţă agravantă. Sau lasă-mă să ghicesc: gangsta rap made him do it?
În concluzie: Shobby are ascultătorii pe care-i merită şi albumul e bun de agăţat la retrovizoare, să-ţi amintească să nu bei la volan. Idiots.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Gangsta rap e de vina 

Esti retardat. Coae el a facut accidentul ala si merita sa intre in puscarie. Nu trebuie scos doar pentru ca iti place tie cum canta. Daca tata ar fi facut ce ar fi facut Shobby n-as fi inceput sa strig pe net "tata afara din puscarie!". E vinovat - plateste!entertainer2 wrote:Nu pot intelege ce legatura are cu albumul faptul ca a facut un accident fiind beat. Daca era vorba de fratele tau, tatal tau sau o alta persoana importanta pentru tine, ti-ai mai fi dorit sa putrezeasca-n puscarie??? Pur si simplu, mi-e scarba de cei ce ii judeca pe altii pe care nici macar nu ii cunosc... "versurile nu sunt prea inteligente" facem pariu ca asculti specii???
Nu il cunosti pe shobby, n-ai cum sa asculti ce zice shobby, nu poti suporta gangsta rap-ul, pentru ca gangsta rap-ul nu-l asculta pustii care au crescut in fata monitorului, pe internet. E simplu. Nu esti in masura sa judeci ce e de c***t si ce nu e de c***t.
Shobby e ascultat de cocalari si de-aici ai tras tu concluzia ca e de c***t. Fiecare ar trebui sa asculte ce-i place, fara complexe dinastea de avortoni. Toti cocalarii asculta Parazitii, Parazitii sunt de c***t?
Cocalarii asculta Mafia. Mafia sunt de c***t? Apropo, toti cocalarii au inceput sa asculte cedry2k, grasu xxl, puya, sisu, guess who... astia toti sunt chiar asa de c***t?
Beat-urile sunt in general de cacat si seamana intre ele. E foarte greu sa asculti albumul nu pentru ca e greu de inteles (serios, versurile sunt simplute, mesajul clar, nimic greu in asta). Si cand zic ca beat-urile sunt greu de ascultat nu inseamna ca sunt necomerciale (daca nu exista cuvantul il inventez, poti sa mi te inchini daca ai probleme cu asta) si la faptul ca sunt de cacat. Shobby nu stie sa produca.
Si poti sa-mi explici si mie ce face pe cineva ascultator gangsta rap? Trebuie sa merg pe strada cu sapca intoarsa, bling bling si gasca de coca... baieti dupa mine? Si toti sa purtam tricouri cu "gangsta rap e de vina" ?
CreativeEgo a zis foarte frumos ce a zis.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
Intrebare, ce e aia gangsta rap ??
- Eladio wutanghiddenmember
studiaza..http://en.wikipedia.org/wiki/Gangsta_rap
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

-
Mersi ! Dar ma refeream la cel facut de shobby sa zicem
Este foarte folosit mai sus, iar mie treaba asta nu-mi pare a fi prea gangsta rap. Posibil sa fiu eu mai incuiat.

- Eladio wutanghiddenmember
a zis shobby ca albumul e gangsta rap?
www.hiphopdinromania.org

a zis el ca a zis shoby?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.