si ti se pare o problema? daca noi avem parteneriat cu baietii? Inseamna ca ne place si noua acolo. PLus ca e iarna, ca daca era numai dupa mine, numa afara frate, pe strada. Acolo se intampla totul, nu in studiouri!!!
nu tzi-am sarit in cap! era o remarca e frumos acolo la recreate super tare shi tovarashu` Nicu din bucatarie
si ti se pare o problema? daca noi avem parteneriat cu baietii? Inseamna ca ne place si noua acolo. PLus ca e iarna, ca daca era numai dupa mine, numa afara frate, pe strada. Acolo se intampla totul, nu in studiouri!!!
nu tzi-am sarit in cap! era o remarca e frumos acolo la recreate super tare shi tovarashu` Nicu din bucatarie
nu am luat-o ca un repros, nu ai obs ca am avut un ton degajat... Chiar e Ok, chiar daca am vrea sa facem in alta parte, nu e indicat, pt ca aici avem toate conditiile
D M X wrote:o data cu lansarea albumului "Viata Noastra" exista posibilitatea ca tu sa-i inviti pe cei de la Mafia la un pahar de vorba ??? Mersi ...
deja i-am invitat, am vb cu Swamp. El mi-a spus ca baietii nu mai apar la televiziuni. Este optiunea lor. Si ca nu au nimic personal cu UG. Cam asta e!
Frate baietii m-au surprins placut (mai ales productia). Sunt cateva piese pe albumul "Operatiunea xxx" care chiar imi plac din toate punctele de vedere.Mie unu mi se pare un album reusit!!!