Kroll-un MC talentat din Republica Moldova,a scos recent primul sau album solo inregistrat la Forsense records,Chisinau.Auditie placuta

Tracklist:
1.Kroll-Turbine (Marca) (prod. de Juliano,rec/mix ForSense)
2.Kroll-Excursii feat Danik (Marca) (prod.Juliano,rec/mix ForSense)
3.Kroll-Prea Tirziu feat Absurdo (prod.Berg,rec/mix ForSense)
4.Kroll-Pe Regim (prod.Juliano,rec/mix ForSense)
5.Kroll-Intersectii feat Aleatorik (prod.Juliano,rec/mix ForSense)
6.Skit de la Caustic (Marca) (prod.,rec/mix Alkemics)
7.Kroll-Eu iubesc cerul(prod.Juliano,rec/mix ForSense)
8.Kroll-Ciocoii Noi feat Capo (prod.Berg,rec/mix ForSense)
9.Kroll-Classic '09 (prima piesa) (prod. Greg din Gazda Recrods)
10.Kroll-Grame de zapada (prod.Absurdo,rec. CARecords)
11.Kroll-Athados (instrumental Nas, pizdit),rec/mix ForSense)
12.Kroll-Stelutze feat Macros (prod.Juliano,rec/mix ForSense)
13.Kroll-Trei Jointuri feat Caustic si Aleatorik (prod.Storcatorul,rec. CARecords)
14.Kroll-Zile Mahmurite cu Marca (prod.Aik,rec/mix ForSense)
15.Kroll-Visam la Jamaica "mixtape beat outro" (rec CARecords)
Multumiri:
Aduc multumiri tuturor celor care au fost pe tema si mi-au aruncat aceste beaturi,au scris nishte strofe pentru unele piese si m-au ajutat cu ce au putut,deci e primul meu album solo si sper ca fiecare sa inteleaga macar 50 % din cele spuse,si cind zic "nori" nu ma refer la aia de pe cer dar cine trebuie stie la ce ma refer,noi nu suntem rapperi cu bancnote verzi si cu curve cu nasul de cocos,noi suntem simpli baieti de pe raion care iubesc nespus de mult fumul si rapul,pace tuturor si aveti grija cu cine si mai ales cu ce si unde va rupeti,deci prindeti o doza de lirica de prin partile Moldave!!!Aaa..da,shi imi cer iertare de la Nas ca i-am pizdit negativul dar ma rupea tare pe athadooos x))
P.S. O mare plecaciune pt. amigo meu Juliano care m-a sustinut cit pe plan muzical atit shi pe cel moral sa duc la capat treaba aceasta)) braciooo respectos sh merci pentru bitosuri!!!Merci lui Aik pentru mixare si rabdare cind veneam ucis la studiou,Berg pt semplare biotsurilor,Danik stie el pt ce)),Aleatorik pt rapiditea realizarilor shi diminetile rupte,fratele Caustic si pt toti ai mei de pe raion care au stat pe tema

Kroll: P.S.2...Bleaaa nu-s fan Eminem shi nu am nici o treaba cu Not Afraidu' lui ibanii,foto de la coperta a fost facuta in primavara 2009 si nu are nici o treaba cu el!
"Marca nastra e vieee...si NU E PENTRU TOTI "(kroll)
Blog-http://krolldinmarca.blogspot.com