Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Cred ca nu sunt multi din Romania interesati de formatia asta...poate nu e cel mai inspirat loc sa se vorbeasca despre SOAD...oricum pentru mine e cea mai tare "trupa live de rock" de la ora actuala...originalitatea lor se vede de departe...astept pareri...
Asta-i resuscitarea hip-hopului romanesc
Rostesc ce gandesc,gandesc liber,vorbesc
e trupa mea de rock preferata... cu tot cu exprimarea mea de clasa 1 ... recomand Attack de fiecare data cand vreti sa omorati p cineva si Atwa cand vrei doar calm ... pana una alta taiati-va venele pe Soldier Side
Rammstein e mult diferit fatza de SOAD. Au soundul mai electric fata de SOAD. Vor ramane clasice piesele vechi ca Du Hast si Ich Will iar de pe albumul nou imi sare in cap de fiecare data Te Quiero Puta. ...
da...e tare rau formatia...nu pot spune ca este ca este formatia mea de rock favorita...dar...totusi...au niste melodii prea tari...cel putin "when angel desearve to die"...
sper sa nu fi-ti suparati...dar ceea ce o sa scriu in urmatoarele este str8-up on-topic .... cel care a propus subiectul asta are probleme cu gramatica limbii romane
de ce te mai chinui sa te duca capul? oricum il duci tu pe el ... n-ai vrea sa intratzi in conflict de interese sau ceva
Pentru cei ce au vazut "Filantropica": nu seamana cu Poetul Garii de Nord? care zice-asa: "cel mai om destept din Romania" ???
Azi am folosit cel mai burete moale de baie... mmm good pussy fuck tits...
SOAD imi place si mie... sunt OK tipii, "I-O-I-O-I-E" sau ceva care se scrie gen, e piesa preferata. Spiders imi place, Toxicity... au piese bune, nu mi-au dispacut niciodata. Nici R.A. The Machine, nici alte formatzii gen/.