Eu nu vad care-i problema cu smecheriile astea atata timp cat sunt folosite cu cap si nu pe tot timpul. GW oricum nu are nevoie de auto-tune ca sa cante.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
aCEL wrote:ghici cine-i? EEE PUYAAA.... 2.
videoclipurile smaqere !! dar la ce canta acum... e stilul parazitii in ritm de tango.
no sa vedem albumu' poate poate.
cica la ce canta acum. oricum mereu si-a ars-o mai mainstream. de aia a si avut atata succes. si nu mi se pare de blamat faptul ca mai baga pe ici pe colo un pic de autotune.
si tango-ul e o muzica smechera oricum.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
suzzy eu ziceam ca are aceleasi texte si mesaje ca si parazitii dar o face in ritmuri mai dansabile. Ar trebui sa isi schimbe si textele daca si-a schimbat si stilul. El mi se pare foarte tare "anonim". Dar plm... fiecare cu treaba lui.
sa vedem ce iese. nu?
nu prea mai seamana deloc cu parazitii guess who, poate doar pe albumul anonim dadea inspre ei. oricum problema nu e ca abordeaza stilul x sau y, problema e ca sunt slabute piesele fata de ce a scos pana acum, mai ales ca versuri as zice eu.