Guess Who - Tot mai sus (2011)
- Kaen Shine
- Shiftee
Re: Guess Who - Tot mai sus (2011)
^^^ good point suzy! ...da' eu n-as zice ca e irelevant. as zice ca din ascultatorii alora 3 trupe, 10 % sunt oameni care asculta hiphoape fine si ii asculta (sau pretind ca...) din asa zis respect (pentru mine egal cu zero), restul 90% cocalari si printese. acuma fiecare unde crede ca se-ncadreaza...
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ziceam ca n-ar trebui sa conteze de cine e ascultat. oricum toti canta despre viata din cartiere si cred ca au mai multe in comun cu ea cocalarii aia decat multi dintre repari. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Niciodata un nimeni
frate,cocalarii se imbraca ieftin si kitschos. "reparii" pulii mele se imbraca destul de scump,zic eu. hainele rep costa ceva fata de hainele tip europa cu care se imbraca aia care canta la tarabana in spatele blocului. si da,acel tip de casanova care invarte volanul de renault pe dacia nova are mai multe in comun cu viata de cartier decat rapsozii si barzii indigeni care vorbesc in versuri despre ea.Suzy wrote:ziceam ca n-ar trebui sa conteze de cine e ascultat. oricum toti canta despre viata din cartiere si cred ca au mai multe in comun cu ea cocalarii aia decat multi dintre repari.
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Kaen Shine
- Shiftee
intr-un fel e normal. cel putin cand vine vorba de aia din Romania, mcii mei preferati au studii superioare, in toate sensurile posibile
de-aia mi se rupe de astia care canta despre petreceri de cartier si cat de greu e sa fii capsunar in spania... inca am ce asculta

See this rap thing is all about the the bragadoccio
daca o tine asa... guess who o sa ne reprezinte la eurovision. stai sa o dea pe engleza 

"my life is my game"
Da....intr-un "feat" cu Ina...aCEL wrote:daca o tine asa... guess who o sa ne reprezinte la eurovision. stai sa o dea pe engleza
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Atata timp cat lui ii place nu vad nicio problema. Poate sa faca feat cu oricine ...daca imi place cum suna, ascult. Daca nu, nu.SHADEONE wrote:Da....intr-un "feat" cu Ina...aCEL wrote:daca o tine asa... guess who o sa ne reprezinte la eurovision. stai sa o dea pe engleza
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
-
- fratele meu tu esti baiat
buna seara ati castigat un bluzon cu razvan si dan.
prietenu nostru de la guess who 

Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
- James Carter
- Mugiwara