pai defapt aialalti (sarkastik scris asa) sunt cei care-s mai cunoskuti.
au si un clip cu raku! plus ca mai au si piese cu altzi artisti cunoscuti!
mai multe detalii aici:
bwey,Bogdane,da' nu e km frig acolusha? ca ultima oara cand am fost ne strangesem toti ca drogalaii in juru lu un calorifer...oricum tare locatzia"Heffe mobil" ....a... si ma gandeam sa filmati la "Komby" urmatoarea emisiune... ca are cdtii
Embrionu' wrote:bwey,Bogdane,da' nu e km frig acolusha? ca ultima oara cand am fost ne strangesem toti ca drogalaii in juru lu un calorifer...oricum tare locatzia"Heffe mobil" ....a... si ma gandeam sa filmati la "Komby" urmatoarea emisiune... ca are cdtii
cine Komby? Kombat cumva? Si a doua intrebare - cine esti tu?
Vom incepe o serie de concursuri in curand, avand ca premii, DVDuri cu emisiunea. Cate unul pe emisiune. Castigatorii vor avea parte de DVDuri marca Urban Groove, calitate maxima. In timp ce veti viziona clipuri la emisiune, fiti cu ochii pe croll-urile de jos, mai multe detalii acolo. De asemenea, sper sa putem realiza si un site, astfel incat sa putem face si un top al celor mai dorite videoclipuri difuzate pana acum.
1) "Komby" (cum e alintat de catre cele cu sani) e Kombat
2) io-s aia da ma jucam "pac,pac"la Recreate cu si anume Coaie... remember??? si abia astept concursurile...(poate ,in felu' asta, nu mai tre' sa dau berile prietenilor p care i-am rugat sa-mi traga emisiunile)
Embrionu' wrote:1) "Komby" (cum e alintat de catre cele cu sani) e Kombat
2) io-s aia da ma jucam "pac,pac"la Recreate cu si anume Coaie... remember??? si abia astept concursurile...(poate ,in felu' asta, nu mai tre' sa dau berile prietenilor p care i-am rugat sa-mi traga emisiunile)
snuffy wrote:pai defapt aialalti (sarkastik scris asa) sunt cei care-s mai cunoskuti.
au si un clip cu raku! plus ca mai au si piese cu altzi artisti cunoscuti!
mai multe detalii aici:
'ai,mah,KwR ne lasi cu ambiguitatzile tale legate d Sarkastic/s???nu fi offtopic..mai bine reorganizeza-ti timpu' in asa fel incat sa poti viziona emisiunea deseara...
Acum trag aer in piept si dau drumul la a doua tura:
=)) =)) =)) =)) =))
Sa ma ierte Dumnezeu, dar nu mai pot de ras, trebuie sa-mi exteriorizez starea asta, fiind singura acasa: cum sa fac.. cat mai repede sa te dezbrac; hai cu mine, freacate... Manele pe fata. Vai Doamne! Dar na.. trebuie sa existe si "new comers" d-astia!
you just never know when you're living in a golden age.