big_brother wrote:da...am vazut intre timp..am dat si comanda
ce sa zic..doar in sez, motzu,agresiv si silent strike pot avea incredere...restul, astept sa ma surprinda
ba eu in Sez n-am deloc incredere. uneori are beaturi tari de tot, alte ori nu au nimic special, nu-s peste medie cum ar veni.
Raz One, VD si Silent Strike sunt cei mai de 'incredere' de pe acolo (Pe cativa nu ii stiu prea bine, deci nu-i mentionez)
habar nu am cati vizitaori suporta stream-ul la un momentdat si care e calitatea sunetului si a imaginii
Ma eu le-am dat mail da' nu mi-au raspuns. A fost cineva mai noroc ca mine? Pana la urma nu-i mare lucru nici sa verific diseara daca se face livestream, oricum nu cred ca fac ceva deosebit care sa necesite timp si atentie, deci nu mi se incurca planurile.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Ar trebui sa primesti o confirmare pe mail.Din momentul acela ,poate dura 2,3 sau chiar 4 zile.Depinde prin ce se face trimiterea...curierat sau Posta Romana.
Livrarile comenzilor (predarea lor efectiva catre Oficiul Postal Bucuresti) vor incepe dupa data de 31.05.2011.
Comenzile plasate pana pe 29.05.2011 (precomenzi) vor fi trimise in ordinea primirii, pe 31.05.2011;
Comenzile plasate dupa 30.05.2011 sunt procesate in maxim 48h de la data trimiterii comenzii;
theruler187 si cu mine suntem mai smecheri si punem de maine coletele la posta
Livrarile comenzilor (predarea lor efectiva catre Oficiul Postal Bucuresti) vor incepe dupa data de 31.05.2011.
Comenzile plasate pana pe 29.05.2011 (precomenzi) vor fi trimise in ordinea primirii, pe 31.05.2011;
Comenzile plasate dupa 30.05.2011 sunt procesate in maxim 48h de la data trimiterii comenzii;
theruler187 si cu mine suntem mai smecheri si punem de maine coletele la posta
iar tu Gharaa imi apari in lista de retururi
...mai sunt cativa pe aici care ne figureaza in lista de retur ...si ca sa nu uit ...se pot onora comenzi si pentru strainatate ..la http://rapmusicstore.bronews.com --- plata prin PayPal si Western Union,iar la Dan --- http://shop.hiphopkulture.ro se pot face plati prin Western Union pentru strainatate...de PayPal nu stiu...daca e,il rog pe el sa confirme
PENTRU SITE-URILE CARE AU ORGANIZAT CONCURSURI CU INVITATII: daca nu trimiteti pana la 18:30 castigatorii + acreditarile la [email protected] sau [email protected] nu va intra nimeni, nici din partea voastra nici castigatorii!
Deci cine plm vine in Biserica diseara, ca astia din jurul meu nu au auzit de asa ceva?
@Megiddo, mie nu mi-a placut deloc la productie albumul lui doc...in schimb, productiile m-au dat pe spate la albumele cedry2k..bine, nu numai productiile
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.