Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
Re: Deliric - Inspectia Tehnica Periodica
da, sau mai poti sa-l cumperi... apoi sa ai impresia ca nu sunt 3 piese pe el, ce sa mai zic de placut.
happened to me, daca va intereseaza despre care album e vorba, va spun.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
High Jet sunt prea smecheri in plm. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Megiddo wrote:da, sau mai poti sa-l cumperi... apoi sa ai impresia ca nu sunt 3 piese pe el, ce sa mai zic de placut.
la mine a fost asa cu Doc
imi place dar ma asteptam la mai mult , poate revin dupa mai multe ascultari . un lucru e cert pe 2020 mai trebuia cel putin o strofa deliric
Astept ce o sa vina...
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
^Sau poate doar el, e prea smechera piesa aia.
Mananc tocanita cu lingurita.
De acord, ce dau aia in franceza, nu inteleg nici un cuvant... il inteleg mai bine pe Rimaru, pe piesa COX 

\\o \o/ o//
dati si la mine un PM va rog
-
- rapperu vostru preferat
nu era vb de download geniule......era vorba de toata tevatura asta de pe forum.....e de kkt sa vezi 2 pagini in care toti vor linku!..putea sa zica unu bah dati pm eu il am si va dau si voua.......simplu si frumos
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
D I F E R E N T Z A
asa promovare, asa album. se vede ca e muncit si nu e grabit deloc. rupe pe toate planurile serios/feeling/caterinca totototototo. asa se face. daca nici asta nu cumparati ca nu e bun, nu mai cumparati nimic, serios 

enjoy life.
- Chill Will
- the funky man
sa va pis in freza pe toti care ati cerut link / pm! la muie.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Ne injuri ca am vrut sa ascultam inainte de a ne decide sa cumparam sau ca multi au vrut albumul inainte sa le vina in original acasa?Poate e vina baietilor ca vand albumul inainte de concert si nu dupa,asa nu te-ai mai plange ca pleaca lumea de la concert sa puna albumul pe net.Chill Will wrote:sa va p** in freza pe toti care ati cerut link / pm! la m***.
cum a fost la concert?
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
- Banksy
tare, o lansare reusita, prestatie buna, high jet rupeexro79 wrote:cum a fost la concert?

albumul, din ce am ascultat in masina spre casa si prin spatele blocului, m-a cam dezamagit, dar revin dupa aprofundari...
-
- Niciodata un nimeni
O super noapte. Preoteasa a sarit in aer. Nu pot sa spun decat ca,din punctul meu de vedere,oamenii de la facem sunt unii dintre cei mai tari oameni din rapul romanesc pe care i-am cunoscut pana acum. fara fite,fara figuri,naturali ca extractul de plante. Big up VD,Doc,Gani & everybody else from facem ! foarte foarte tare tot ce s-a intamplat duminica spre luni
)

Viața e complexă și are multe aspecte.