Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Frank Sin Arta
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Deliric - Inspectia Tehnica Periodica

Post by Frank Sin Arta »

Versurile (cu tot cu traducere) sunt de la Redstar de pe facebook, deci zic ca sunt destul de oficiale.
Mananc tocanita cu lingurita.
hanno

Post by hanno »

stie cineva cati ani are rimaru?parca auzisem ca e cel mai batran mc roman in activitate...
djb

Post by djb »

40 ani conform wikipedia
Kashim

Post by Kashim »

Atunci e biiine :) Multumiri Redstar.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
midnight
tanar

Post by midnight »

Kashim wrote:Multumiri Redstar.
dan
Pop

Post by dan »

albumul lui redstar care sunteti curiosi: http://shop.hiphopkulture.ro/redstar-qu ... uble-2010/

albumul lui deliric1 e bun, dar nu ma face sa il reascult prea curand... cand voi fi mai liber o sa ii mai dau play
Dani
Mitică

Post by Dani »

big_brother wrote:mai e cineva care astepta mai multe melodii mai deep asa?..avem fraiere, negru si 2020....dar strofele lui deliric de prin colaborari(de exemplu ultima oara sau all stars part two) sau demoncratie m-au facut sa astept un album mult mai greu, cu mai putine battle rhymes si mai multa meditatie...
aceeasi chestie si la mine. Adica Deliric1 obisnuia sa rupa si stilu pe piese si sa fie deep asa si cu un stil aparte, ma asteptam la mai multe piese de genul. Poate pe urmatorul album, oricum m-a rupt si ITP-u, ca sound si asa per total toata treaba rupe stilu', dar ma asteptam si vroiam ceva mai feelingos.. :bow:
tuzzy
serios, sunt ok

Post by tuzzy »

Ma lamureste si pe mine cineva care-i treaba cu pachetele? Am fost azi la Ollie sa iau pachet tricou+cd si mi se spune ca pachete au fost doar la intrare, aici e 50 ron tricoul si 25 ron CD-ul. La intrare, la concert, mi s-a spus ca se vor gasi la ollie de luni incolo. Deci cum e pana la urma?
E cam asa, manca'
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

dany wrote:
big_brother wrote:mai e cineva care astepta mai multe melodii mai deep asa?..avem fraiere, negru si 2020....dar strofele lui deliric de prin colaborari(de exemplu ultima oara sau all stars part two) sau demoncratie m-au facut sa astept un album mult mai greu, cu mai putine battle rhymes si mai multa meditatie...
aceeasi chestie si la mine. Adica Deliric1 obisnuia sa rupa si stilu pe piese si sa fie deep asa si cu un stil aparte, ma asteptam la mai multe piese de genul. Poate pe urmatorul album, oricum m-a rupt si ITP-u, ca sound si asa per total toata treaba rupe stilu', dar ma asteptam si vroiam ceva mai feelingos.. :bow:
+1
http://soundcloud.com/arinix
dan
Pop

Post by dan »

tuzzy wrote:Ma lamureste si pe mine cineva care-i treaba cu pachetele? Am fost azi la Ollie sa iau pachet tricou+cd si mi se spune ca pachete au fost doar la intrare, aici e 50 ron tricoul si 25 ron CD-ul. La intrare, la concert, mi s-a spus ca se vor gasi la ollie de luni incolo. Deci cum e pana la urma?

la intrare la concert nu au fost pachete, de magazine nu stiu, eventual dai un mail la http://www.deliric1.ro la contact si intrebi de unde poti cumpara din bucuresti pachetele

pachete sunt in schimb la comanda: http://www.deliric1.ro/shop / http://rapmusicstore.bronews.com/v1/ / http://shop.hiphopkulture.ro/
midnight
tanar

Post by midnight »

dany wrote:
La fel si-aici. N-am cum sa nu apreciez versatilitatea albumului - plus ca omu' e tare frate, orice filme si-ar fi luat pe ITP - doar ca nu prea sunt pe filmu' meu. 'Muzica pentru roboti' cred ca o sa fie.
tzele

Post by tzele »

cox, shaorma si caterinca? :D
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Eu încă aștept pachetul de la dan :D. De-abia aștept să-l ascult.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
mihai
fratele meu tu esti baiat

Post by mihai »

jura-te ca nu l-ai ascultat :lol:
Image
Adrian S.
rapperu vostru preferat

Post by Adrian S. »

Mallone wrote:eu zic ca s-a ajuns la o nesimtire fara de precedent si la o lipsa totala de respect,daca chiar asa pe fata in p*** mea se cer linkuri de download. adica ce vreti sa demonstrati ? ca piratati ? toata lumea stie ca o faceti si nu vrea sa va vada nimeni jegu' chiar asa pe fata ... lipsa de creier din punctul meu de vedere ar trebui sa se pedepseasca cu ban. rapul e muzica cu mesaj,muzica pentru oameni mai dezghetati. sau nu e ? daca sunteti prostovani,n-aveti ce cauta aici ... si ce zic eu aici e valabil pentru toate topicurile de hip-hop romanesc. aici nu-i piata obor.
va dau eu un link pe care nu-l stie nimeni,de unde puteti incepe cautarea : http://www.google.ro
sunteti niste terminati !
Încetează să jignești. E albumul tău sau a' lu' măta de sari așa? Nu te da prea mare fan că nu ai nici tu multe albume în original. Se aștepta Deliric1 să fie piratat și nu te așteptai tu? Care e problema că am cerut aici? A fost o scăpare din partea mea și nu se va mai repeta.
1. Sunt din Cluj și durează până ajunge pachetul. Voiam să ascult mai repede, pentru că mi-a fost de-ajuns 2-3 piese câte erau pe youtube să mă conving că merită să-l am în original.
2. Sunt sigur că știi cum e să fi la facultate și să trebuiască să plătești taxă și mai am și să mai ai și o viață pe care s-o trăiești.
3. O să-ți trimit o poză cu pachetul în maxim 2 săptămâni când o să pot și eu să fac comandă. Să-mi aduci aminte.

On: Am ascultat de două ori albumul cap-coadă și la 2020 mi s-a făcut pielea de găină. Plus Din 94, Deschide ochii, Știu pe cineva foarte foarte bune.
Romania, gen ...
Post Reply