Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
-
- Niciodata un nimeni
Re: Deliric - Inspectia Tehnica Periodica
eu de cand am ascultat prima oara ad litteram,mi-a placut mult cum da atat scanteie,cat si m105 ... pe stalpii societatii,in afara de discriminare si o frumusete fara ochi ( care sunt niste melodii de 1 minut si ceva si sunt chiar naspa ),imi plac toate melodiile.
EDIT : mama,cum da jada pe lovitura de stat. atat de mult timp a trecuuut,ma intorc iar in trecuut ...
mod edit: va puteti intoarce chiar la topic.
EDIT : mama,cum da jada pe lovitura de stat. atat de mult timp a trecuuut,ma intorc iar in trecuut ...
mod edit: va puteti intoarce chiar la topic.
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- rapperu vostru preferat
deliric e ok asa.....dar vd e genial pe toate interventiile....ar fi tare ceva cu el
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
D I F E R E N T Z A
VD e pe calea cea buna. Probabil o sa fie favoritul meu din FR. Are un flow si niste dume tata...SaYwhaT wrote:deliric e ok asa.....dar vd e genial pe toate interventiile....ar fi tare ceva cu el
-
- dimineata verific forumu
Dar cand a fost pe calea gresita?Megiddo wrote:
VD e pe calea cea buna.

chiar.. io cred ca initial pe 2020, VD era singuru realizat, juca ps7 plm.. si n-a mai incaput sau l-a scos del ca nu dadea bine .
Pe mine ma rup Piese de schimb, Fraiere si Stiu pe cineva.
n-a fost, altii sunt.theruler187 wrote:Dar cand a fost pe calea gresita?Megiddo wrote:
VD e pe calea cea buna.
ziceam asa, sa fac contrast

A primit cineva pachet de pe deliric1.ro ? Daca da, ati mai primit si mail inainte (cum ca a fost trimis) ? ..ca nu m`as duce in fiecare zi la posta sa vad daca a venit
Tra la la
- exerminatoru
- serios, sunt ok
astepti mandatul postal si te duci atunci
care nu e mandat, e buletin de expeditie si care uneori se mai pierde, rar, dar se mai intampla sa nu ajunga in cutia postala corectaexerminatoru wrote:astepti mandatul postal si te duci atunci
daca ai sti ziua in care ti s-a pus coletul la posta ar fi mai usor, ca in cel mult 5 zile lucratoare ajunge coletul la orice oficiu din tara si foarte rar se intamapla sa se rataceasca un colet
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
N-am primit nimic si am dat pre-comanda. dan, la datele facturarii trebuia sa pun adresa postei sau adresa mea ?
Mananc tocanita cu lingurita.
Adresa ta.
Datele facturarii sunt cele care sunt scrise pe factura, nu e logic? Factura iti apartine tie, nu postei.

ascult "2020" in prostie. nu ma pot opri.
Asa si eu, alaturi de 'Sange de porc' si 'Deschide ochii'.rage wrote:ascult "2020" in prostie. nu ma pot opri.