ce-ti mai plac pacaneleleeeeeLeasa wrote:
Leasa Dragos - Altfel
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Leasa Dragos - Altfel
andiustin wrote:ce-ti mai plac pacaneleleeeeeLeasa wrote:
Nu-mi plac... dar cred ca ma bag la un black jack pe gamebookers
Clujul este un oras minunat. Ma voi intoarce acolo in curand si de-abia astept asta. Astept sa ma intorc la Cluj ca un copil in asteptarea unei ciocolati...Adverss wrote:Dlagos ?! Ai facut cunostinta cu Cluju? fiindca asa am auzit ...
In alta ordine de idei, pe site-ul meu http://www.leasa.ro puteti asculta cea mai tare piesa pe care ati ascultat-o in viata voastra
E foarte misto piesa 
Adica asta:
Adica asta:
Am terminat filmarile pentru videoclipul piesei "Piatra filosofala", iar incepand din 25.05.2011 lansez campania "Dati-mi tag" - in Bucuresti, ce face parte din metodele de promovare pe care le-am ales pentru albumul "ALTFEL" pe care urmeaza sa-l lansez in septembrie. Mai multe amanunte gasiti pe site-ul meu http://www.leasa.ro

Dati-mi tag! Incepand de astazi, intre orele 5:00 si 23:30, va astept la statiile de metrou Pta Unirii 2 (peronul spre Universitate) si Crangasi (peronul spre Eroilor). Luati-va aparatul foto, faceti poze alaturi de mine, urcati-le pe facebook si dati-mi tag.

Pe 2 iunie, pe site-ul meu http://www.leasa.ro - dau spre vizionare videoclipul piesei "Piatra filosofala" Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!
- James Carter
- Mugiwara
Caterinca.
"Piesa asta-i ca masina, nu-ti trebuie dar o vrei."
FZR!
"Piesa asta-i ca masina, nu-ti trebuie dar o vrei."
FZR!
pra pra
Multumesc pentru mesaj Tezeu. Esti un om extraordinar. La fel ca toti cei care posteaza pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni!
- Fu2-10Gura
- rapperu vostru preferat
Leasa, excluzand piesa, tu iti dai seama cam cat de penibil e clipul ala?
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
Fu2-10Gura wrote:Leasa, excluzand piesa, tu iti dai seama cam cat de penibil e clipul ala?
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
Leasa, daca vrei sa faci o caterinca, fii man si tu mai relaxat
. M-am uitat la clip cap-coada si nu cred ca te-am vazut clipind nici macar o data
. De ce esti atat de crispat? Cred ca si un angajat de la mc zambeste mai mult.... si nu-s rautacios
Fu2-10Gura wrote:Leasa, excluzand piesa, tu iti dai seama cam cat de penibil e clipul ala?
Amandoi sunteti niste oameni deosebiti, iar parerea voastra conteaza foarte mult pentru mine. Eu stiu doar ca e un videoclip care unora le pare penibil, altora nu le pare penibil. Balegaru de vaca pentru unii e o balega ce pute, pentru altii e cel mai bun ingrasamant. La mine la tara, in satul in care am copilarit, Vlad-Tepes, jud. Giurgiu, sunt case vechi de peste 50 de ani, care au rezistat cutremurelor, construite din balegar de vaca. Va multumesc pentru mesaj si va mai astept cu foarte mare drag.kripo wrote:Fu2-10Gura wrote:Leasa, excluzand piesa, tu iti dai seama cam cat de penibil e clipul ala?
cuvant
Iti multumesc pentru sfaturi andiiustin si pentru faptul ca ti-ai gasit timp sa analizezi in detaliu. Pe viitor este posibil sa tin cont de sfaturile tale. Inca o data multumesc foarte mult.andiustin wrote:Leasa, daca vrei sa faci o caterinca, fii man si tu mai relaxat. M-am uitat la clip cap-coada si nu cred ca te-am vazut clipind nici macar o data
. De ce esti atat de crispat? Cred ca si un angajat de la mc zambeste mai mult.... si nu-s rautacios
Mai astept si alte pareri!
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
deci iti compari clipul cu un balegar de vaca si speri sa fie din cea de-a 2-a categorie?
Instrumentalul are acelaşi caracter crispat de care spunea andiustin, pe care îl observ şi în felul în care vorbeşte Leasa pe forum de ceva timp. Care-i treaba, man?