Dar aia buni ajung in capitala si jegurile raman tot in provincie.Umad?Megiddo wrote:daca e s-o luam asa... cine plm e cacatul asta?georgica wrote:ba voi sunteti in alta lume?
nu cunosc nici pe uatzap nici pe aisdashef...da niciodata si nicaieri pe planeta asta nu puteti sa ii puneti in aceeasi oala...nici calitativ nici ca gen
singura chestie naspa la povestea inimii e clipu care e total neinspirat...in rest...pentru ce se vrea a fi...e perfect
AIS THE CHEF? sunteti senili..cine plm e asta? toti prietenii vostri de la bloc cu putin mai multa atentie...nu inseamna ca sunt ACOLO
stiam ca sistemu de valori e cel putin dubios, da nici chiar in halu asta..si nu..nu mai e vorba de pareri si gusturi
are o piesa cu niste 'smecheri' aclamati de toti care nici macar nu se mai sinchisesc sa scoata ceva bun si automat e rep.
Ais face rep din 98, cel putin. what's down asta e un nimic pe langa Ais, si calitativ, si ca "importanta in rep-ul romanesc"
Veniti voi aici sa spuneti de unii si altii ca-s prietenii nostri de la bloc... de parca tot rep-ul romanesc ar fi "capitala"... ma p** pe ea, in "provincie" se face rep de o calitate mult mai ridicata, per total.
Cat despre aceeasi oala, in niciun caz. Ziceam doar ca asta n-are ce cauta aici, si l-am dat pe Ais ca exemplu de om care ar trebui sa fie aici, si repede ati sarit toti ca arsi in cur.
Voi vorbiti aici de parca voi ati inventat rap-ul asta, si daca nu-l cheama DOC sau what's going on e "prietenul nostru de la bloc"
jet jeguri ordinare, ma p** pe voi.
WHAT'S UP
Moderator: .etalosed
- Clockwork1
- serios, sunt ok
Re: WHAT'S UP
megido, frustrarile provinciale in alta parte nu aici, nu am zis nimic legat de capitala sau provincie, nu stiu de unde e ais al tau, nici whatsap
era pur si simplu o chestie muzicala...AAA..ca voi/tu aveti/ai probleme si invidiati/ezi din prostie capitala..e fix treaba voastra/a ta. Eu unu imi doresc sa stau oriunde in alta parte decat bucuresti si numa respect pentru cine face rap de calitate in provincie, dar inca o data..nu despre asta este vorba
numa bine
era pur si simplu o chestie muzicala...AAA..ca voi/tu aveti/ai probleme si invidiati/ezi din prostie capitala..e fix treaba voastra/a ta. Eu unu imi doresc sa stau oriunde in alta parte decat bucuresti si numa respect pentru cine face rap de calitate in provincie, dar inca o data..nu despre asta este vorba
numa bine
nu am eu vreo problema cu/invidie pe astia din capitala, dar e prea mult "nepotism" in "muzica" asta.
de fapt nu se promoveaza skillul/talentul/ce e bun/oricum i-ai zice, se promoveaza si se apreciaza ce are "eticheta"
cat despre Ais, n-am nicio legatura cu el in afara de casca-ureche (si mai departe) din cand in cand, l-am dat ca exemplu, voi ati sarit cu "dissul". sunt n "exemple" ca Ais. oricum, e foarte posibil ca intr-un viitor mai apropiat sau nu sa "auziti si voi de el"
cat despre wa tzap asta, nu e mai cunoscut sau recunoscut ca Ais, nu e mai talentat (in stilul/genul lui de muzica), nu face nimic extraordinar, si nu in ultimul rand NU FACE Hip-Hop, mai bine zis rap, la noi nu se face Hip-Hop. Dar na, e si el aici, la Hip-Hop romanesc, ca are piesa cu doc si maximilian. fain, fain.
de fapt nu se promoveaza skillul/talentul/ce e bun/oricum i-ai zice, se promoveaza si se apreciaza ce are "eticheta"
cat despre Ais, n-am nicio legatura cu el in afara de casca-ureche (si mai departe) din cand in cand, l-am dat ca exemplu, voi ati sarit cu "dissul". sunt n "exemple" ca Ais. oricum, e foarte posibil ca intr-un viitor mai apropiat sau nu sa "auziti si voi de el"
cat despre wa tzap asta, nu e mai cunoscut sau recunoscut ca Ais, nu e mai talentat (in stilul/genul lui de muzica), nu face nimic extraordinar, si nu in ultimul rand NU FACE Hip-Hop, mai bine zis rap, la noi nu se face Hip-Hop. Dar na, e si el aici, la Hip-Hop romanesc, ca are piesa cu doc si maximilian. fain, fain.
Megiddo are dreptate si nu stiu ce e asa greu in a pricepe la ce se refera. Nu e vorba de capitala/provincie, e vorba doar ca watts up e pus la sectiunea de Hip-Hop total eronat. Si nu incepeti cu "da stii tu ce e hip-hop si ce nu e?" - daca are cateva feat-uri cu lume care face hiphop nu inseamna ca tre sa apara separat pe aici. Si Alex Velea - spre exemplu - a avut feat cu CIA si cu La familia, dar nu-i vad topic separat.
E cam asa, manca'
- Clockwork1
- serios, sunt ok
De acord.Ginger e fail.Dar cand meggido a zis ca in "provincie" se face rep de o calitate mult mai ridicata, per total a fost si mai fail
@Megiddo: Nu are sens să reacţionezi într-aşa un hal doar pentru că (indiferent de metode - vis-a-vis de nepotism) muzica pe care nu o apreciezi tu personal e promovată şi muzica pe care o apreciezi şi o consideri demnă de apreciat nu se promovează. Lucrurile decurg foarte natural, indiferent cât de greu îţi vine să crezi acest fapt. Nu cred că ţi-ai dori tu neapărat ca ascultătorii de Smiley şi What's Up să bage nişte Ais da Chef, probabil nu i-ar încânta cu nimic şi şi-ar fi pierdut timpul ascultând. Care-ar fi rostul?
Acum, care dintre cei doi: Ais da Chef şi What's Up merită mai mult promovarea, sau locul aproape neînsemnat în categoria "Hip-Hop Românesc" pe forum, nu ştiu. Să meriţi e ceva abstract. În orice caz, se pare că cei ce administrează forumul au decis că Ais da Chef nu se-ncadrează. So WHAT?
Muzica bună are calitatea (cred că am mai zis asta) de a se promova singură, dacă e cazul. Lumea care vrea să asculte muzică de genul o va găsi, chiar dacă nici nu ştie încă.
Acum, care dintre cei doi: Ais da Chef şi What's Up merită mai mult promovarea, sau locul aproape neînsemnat în categoria "Hip-Hop Românesc" pe forum, nu ştiu. Să meriţi e ceva abstract. În orice caz, se pare că cei ce administrează forumul au decis că Ais da Chef nu se-ncadrează. So WHAT?
Muzica bună are calitatea (cred că am mai zis asta) de a se promova singură, dacă e cazul. Lumea care vrea să asculte muzică de genul o va găsi, chiar dacă nici nu ştie încă.
da, am vorbit si eu aiurea, din diverse motive.Clockwork1 wrote:De acord.Ginger e fail.Dar cand meggido a zis ca in "provincie" se face rep de o calitate mult mai ridicata, per total a fost si mai fail
@Nerub: Ai dreptate, dar cand vorbim de un gen muzical, nu punem altul in aceeasi oala, decat in cazul unui crossover.
Cum zicea tuzzy, hai sa-l punem pe Guta aici, are feat cu RIMARU, ce naiba.
Oricum să categoriseşti atât de riguros muzica e la fel de riscant ca o aproximare.
În opinia mea, dacă lumea care dă de What's Up aici consideră că merită ascultat, îl va asculta. Dacă nu, nu. Atâta tot.
În opinia mea, dacă lumea care dă de What's Up aici consideră că merită ascultat, îl va asculta. Dacă nu, nu. Atâta tot.
Megiddo chill...Pentru cine spune ca in provincie nu se face rep de calitate sa-si verifice playlistul ,cand se spune provincie deobicei lumea se refera la orice inafara de Bucuresti deci mergand pe premiza asta cati dintre voi aveti : CIA,Aforic,Cumicu,Ceilalti,A1S The Chef,Camuflaj,Grasu XXL(doar nu credeati ca e din Bucuresti)...in playlist? Dar nu asta e important ...nu pot sa cred ca in 2011 inca mai exista disputa"Provincie vs Bucuresti"! Rep-ul e muzica,muzica nu are granite...cand o sa intelegem asta?!? Stiti care e diferenta intre SUA si Romania din punct de vedere al hip hop-ului? Lumea inca asculta,se duce la concerte si inca se mai simte bine cand face si asculta rep ...la noi e prea multa mancatorie,prea multi frustrati care au impresia ca rep-ul inseamna doar suferinta,de la suferinta de sine la suferinta dupa pizde. Doar ascultati rep,mergeti la concerte si distrati-va ... Apropo in provincie vine mai multa lume la concerte ca in Bucuresti..how about that?!
Cat despre What's Up ...nu-mi place,nu ma intereseaza...Nu-l ascult.
Cat despre What's Up ...nu-mi place,nu ma intereseaza...Nu-l ascult.
=============================
In Extremis ( Esra , Swift & Megiddo )
Link:
http://www.facebook.com/InExtremisROM
http://www.youtube.com/user/InExtremisOfficial
http://inextremisro.blogspot.com/
EP Extreme :
http://www.fileshare.ro/7309033693.52
In Extremis ( Esra , Swift & Megiddo )
Link:
http://www.facebook.com/InExtremisROM
http://www.youtube.com/user/InExtremisOfficial
http://inextremisro.blogspot.com/
EP Extreme :
http://www.fileshare.ro/7309033693.52
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
how about that? dar in provincine e un concert pe luna, la noi sunt saptamanal.Swift wrote:Apropo in provincie vine mai multa lume la concerte ca in Bucuresti..how about that?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
si cati oameni sunt 'la voi' si cati oameni sunt in alte orase? (populatie)
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
degeaba sunt peste 2 milioana de oameni, daca din astia asculta cateva mii. nu e vorba de cati oameni sunt, dar la noi chiar sunt concerte saptamanal si nu zic doar de concertele rep. ca multi asculta si alte genuri in afara de rep si se duc si acolo si acolo. plus ca sunt si preturi mai mari la noi in cluburi. oricum..e smecher in bucuresti. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Bă tu ai peste 10.000 de posturi, să-mi F** una