WHAT'S UP

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Megiddo
The Meggido

Re: WHAT'S UP

Post by Megiddo »

Pai da, dar fa si tu matematica, daca din aia 2 milioane sunt cateva mii de ascultatori, acolo unde-s cateva sute de mii de oameni cati ascultatori crezi ca sunt?

E si normal sa fie mai putine concerte, nu e cine sa mearga la toate.

In fine, am aberat destul aici, sa lasam astea si sa ascultam si discutam HIP-HOP ROMANESC :mrgreen:
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

ba.
Ma pis pe matematica ta. Si pe logica ta de cacat.
Hai sa iti explic eu ceva matematic.

Daca spuneai e naspa si atat rankingul topicului crestea +1.
Mai zicea unu ca esti hater, iti tinea trena adverbb, ranking +2.
In total +3.

Asa de 4 pagini incoace ii cresti rankingu lu what's up ++++++ cu lamentarile tale despre bucataru de gheata care face rep din 98, adica de cand e cool sa faci rep.

Plus de asta nu a spus nimeni ca repul din provincie e naspa. Nu tot. Nici macar eu nu am spus asta. Astea sunt doar frustrarile oamenilor care nu au scos capul din lumea lor.
Dar sincer acum... Ti'ai imaginat vreodata cum e in Pantelimon?

Apropo, ginger nu e din bucuresti dar e sinpatic si mie imi place.
Image
loyal2thek

Post by loyal2thek »

sloboz, asta cu bucuresti vs provincia, coaie voi aveti boala pe aia din provincie, a fost aruncata exact cum arunca Leeroy in stanga si-n dreapta cu "you hate me 'couse I'm black...you racist" la orice opinie contra cand n-are nimeni nici pe dracu cu culoarea pielii lui.

Nu-i pe gustul meu WHAT'S UP.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

sunt socat...auzi la ala ca watsap e peste Ais The Chef :lol: :lol: :lol:
pretene,asta e lipsa de respect si nu fata de vreun mc sau altu,ci fata de hip hop in sine.
Clockwork1
serios, sunt ok

Post by Clockwork1 »

What's up e de cacat.Ais e si mai de cacat.Same shit different story :lol:
Nae.
.|.

Post by Nae. »

Boka wrote:sunt socat...auzi la ala ca watsap e peste Ais The Chef :lol: :lol: :lol:
pretene,asta e lipsa de respect si nu fata de vreun mc sau altu,ci fata de hip hop in sine.
grasule tu oricum nu ai nicio treaba cu ce se intampla si asculti toate mizeriile , esti exact din ALA care nu stie sa faca diferenta pt ca toata viata ai mancat hamburgeri, si daca ti se ofera caviar strambi din nas si zici ca e naspa doar pentru ca e SCUMP, nu pt cai naspa. [iao strict metaforic, si eu mananc hamburgeri si ma pish pe caviar]
renunt a mai scrie chestii logice si relevante pentru ca tot retardarea e la putere si fiecare intelege ce vrea el...daca nu stia nimeni de ginger si il descoperea boka megido si cine a mai comentat..ii faceati si muie la cacat, da daca are feat cu maximilian si cu cine o mai avea, mai scoate si o melodie mai suspecta, GATA, intervine problema...ca de ce el si nu ais the chef sau mai stiu eu cine
respect pentru cine gandeste pt el si poate sa emita o parere proprie bazata pe ratiune si gust muzical [da..piesa poate s nu placa, nu discut asta], si nu pe prostie si frustrare.
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

De ce il comparati pe Whats up cu Ais? N-au treaba unul cu altul. Piesa asta e de cacat. Si cine pula mea e Ais the Chef? *

*am auzit de el cand se vorbea de faptul ca el si Doc au folosit acelasi sample pt o piesa (asa imi amintesc ca de Ais era vorba); intrebarea era oarecum retorica; nu mi s-a parut niciodata ca Ais merita efortul de a-l asculta.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Voi sunteti prosti sau chiori?
Nu l-am comparat niciodata pe Ais cu asta, am pus in contrast faptul ca unul e promovat si altul nu.
Daca zic ca la horinca facuta acasa nu se face reclama, dar la Coca Cola se face si ma supara treaba asta, nu inseamna ca eu compar cele 2 bauturi, veniti-va in fire.

E OK ca nu va place Ais, e problema voastra, dar pana la a afirma ca e de cacat e cale lunga si s-o parcurgi tre sa sugi multe scule sa-ti ajunga.

Acum chiar am terminat cu asta.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ba, acum sincer. Ais e chiar naspa. :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Eladio wutanghiddenmember

Post by Eladio wutanghiddenmember »

vreau sa fiu ca ais fiinda ais e cel mai tare :mrgreen:
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

asa frate ca cica tre sa sugi mult ca sa zici ca e de cacat...e si asta o jmekerie :lol:
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

e aceeasi discutie ca la cumicu.

Intre timp ais asculta povestea inimii pe repeat.
Image
Kashim

Post by Kashim »

Nu l-am comparat niciodata pe Ais cu asta, am pus in contrast faptul ca unul e promovat si altul nu.
Tu nu ai facut-o, altii da. Si nu tre' sa sugi nimic ca sa spui ca ti se pare de cacat. Whats up pe refrenul urmatorului hit scos de Ais! Vreau asta!

[nu o ard hater, watsup asta a fost decent pe albumul lui Sisu]
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

georgica wrote:
Boka wrote:sunt socat...auzi la ala ca watsap e peste Ais The Chef :lol: :lol: :lol:
grasule tu oricum nu ai nicio treaba cu ce se intampla si asculti toate mizeriile , esti exact din ALA care nu stie sa faca diferenta pt ca toata viata ai mancat hamburgeri, si daca ti se ofera caviar strambi din nas si zici ca e naspa doar pentru ca e SCUMP, nu pt cai naspa. [iao strict metaforic, si eu mananc hamburgeri si ma pish pe caviar]
renunt a mai scrie chestii logice si relevante pentru ca tot retardarea e la putere si fiecare intelege ce vrea el...daca nu stia nimeni de ginger si il descoperea boka megido si cine a mai comentat..ii faceati si m*** la c***t, da daca are feat cu maximilian si cu cine o mai avea, mai scoate si o melodie mai suspecta, GATA, intervine problema...ca de ce el si nu ais the chef sau mai stiu eu cine
respect pentru cine gandeste pt el si poate sa emita o parere proprie bazata pe ratiune si gust muzical [da..piesa poate s nu placa, nu discut asta], si nu pe prostie si frustrare.
retardatule cine crezi ca nu are o treaba :?: tu cu cine pula mea crezi ca vorbesti :?: asa e,retardarea e la putere,din cauza ca tu le oferi cacat pe tava noilor ascultatori.ca daca tu,limbincuristu pizdii spui ca e de cacat asa tre sa fie,ca tu esti ortega.
asa e,meggido,ai avut un conflict ideologic cu "marele ortega,ala care a prdus trei piese pt nimeni altu si inca pe atat pt hades...de fapt,te-ai certat singur...pretene georgica,rezuma-te la produs pentru geniile tale care faceau intr-a-ntaia sapte ore de scoala si lasa lirica pentru oamenii cu adevarat inteligenti.get it :?: si iti mai spun ceva,daca nu e despre gusturi,imi bag pula in gunoiu tau de galagie pe care il asculti tu,si nu mai posta ineptiile pe-aici...futu-va lilueinismele si fiftisentismele-n gura de terminati-aia care-i dati dreptate astuia...bai gaga,ais e cu treizeci de clase peste tot ce asculti tu din romania.
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Vrem un diss :))
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Post Reply