E si normal sa fie mai putine concerte, nu e cine sa mearga la toate.
In fine, am aberat destul aici, sa lasam astea si sa ascultam si discutam HIP-HOP ROMANESC

Moderator: .etalosed
grasule tu oricum nu ai nicio treaba cu ce se intampla si asculti toate mizeriile , esti exact din ALA care nu stie sa faca diferenta pt ca toata viata ai mancat hamburgeri, si daca ti se ofera caviar strambi din nas si zici ca e naspa doar pentru ca e SCUMP, nu pt cai naspa. [iao strict metaforic, si eu mananc hamburgeri si ma pish pe caviar]Boka wrote:sunt socat...auzi la ala ca watsap e peste Ais The Chef![]()
![]()
![]()
pretene,asta e lipsa de respect si nu fata de vreun mc sau altu,ci fata de hip hop in sine.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Tu nu ai facut-o, altii da. Si nu tre' sa sugi nimic ca sa spui ca ti se pare de cacat. Whats up pe refrenul urmatorului hit scos de Ais! Vreau asta!Nu l-am comparat niciodata pe Ais cu asta, am pus in contrast faptul ca unul e promovat si altul nu.
retardatule cine crezi ca nu are o treabageorgica wrote:grasule tu oricum nu ai nicio treaba cu ce se intampla si asculti toate mizeriile , esti exact din ALA care nu stie sa faca diferenta pt ca toata viata ai mancat hamburgeri, si daca ti se ofera caviar strambi din nas si zici ca e naspa doar pentru ca e SCUMP, nu pt cai naspa. [iao strict metaforic, si eu mananc hamburgeri si ma pish pe caviar]Boka wrote:sunt socat...auzi la ala ca watsap e peste Ais The Chef![]()
![]()
![]()
pretene,asta e lipsa de respect si nu fata de vreun mc sau altu,ci fata de hip hop in sine.
renunt a mai scrie chestii logice si relevante pentru ca tot retardarea e la putere si fiecare intelege ce vrea el...daca nu stia nimeni de ginger si il descoperea boka megido si cine a mai comentat..ii faceati si m*** la c***t, da daca are feat cu maximilian si cu cine o mai avea, mai scoate si o melodie mai suspecta, GATA, intervine problema...ca de ce el si nu ais the chef sau mai stiu eu cine
respect pentru cine gandeste pt el si poate sa emita o parere proprie bazata pe ratiune si gust muzical [da..piesa poate s nu placa, nu discut asta], si nu pe prostie si frustrare.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.