Subsemnatu – 1 Terra de instrumentale vol. 1 (2010) http://www.hiphopdinromania.org/2011/05 ... e-vol.html

Explicit – Muzica depravata (2004) http://www.hiphopdinromania.org/2011/05 ... -2004.html

Tot timpul exista un “nou val”, apar artisti noi, unii dintre ei talentati, altii penibili, dar ideea e ca publicul trebuie in permanenta sa separe cele doua categorii si eventual sa elimine din start din playlist-ul personal “petardele” hip-hop-ului romanesc .
Noi ramanem fani ai albumului clasic, cu 15-20 de track-uri, substanta, mesaj, sound, „parfumul” copertii proaspete de la tipografie...se pare insa ca lumea nu mai vibreaza la fel la aparitia unui album, practic se asculta albumul o data, se aleg 2-3 piese de pe el se adauga unui folder mp3 si cam atat. Munca artistului de 1-2 ani se rezuma la 8 minute alese dupa gust de catre ascultator .
Gani: Se va numi “Alternative”; momentan avem trase 8 piese, în total vor fi cel puţin 13-14. Iniţial am anunţat că va fi un EP, dar ideile au continuat să vină şi aşa s-a transformat în album, cum se întâmplă în ultima vreme în rap-ul de la noiColaborarile le mai ţinem secrete o perioadă, dar vă asigurăm că e vorba de oameni foarte tari. Singurul invitat care a fost dezvăluit deocamdată este Zhao, cu care am colaborat pe piesa "Sunet e".
Gani: Eu lucrez la albumul solo "Rimă organizată", pe care l-am lăsat momentan în plan secundar. Începusem să lucrez la el încă de la începutul lui 2010 (când am tras primele piese) şi am lansat deja 2 single-uri de pe el ("Pledoarie" cu Brugner şi DJ Dox şi "F" cu Suzi). Profit de ocazie ca să mai clarific o dată cum stă treaba, pentru că e posibil să se fi produs unele confuzii în privinţa asta: cele două de mai sus sunt incluse pe albumul meu solo, în timp ce piesele care au apărut până acum împreună cu Liry ("Cu dragoste", "De dragul lui", "Nemerituoşilor" şi "Sunet e") fac parte de pe albumul trupei.
Liry: Am avut în plan un EP, dar cele câteva idei le-am dizolvat în favoarea albumului nostru de trupă pentru că nu am posibilitatea financiară să-l mai scot şi nici entuziasm pentru ce am apucat să înregistrez. Pe viitor sper să mai scot şi eu ceva, separat de trupă.