Si tu la fel ca mine ai trecut deja prin multe../ Au fost putine bucurii, mai mult momente neplacute. /Erau clipe cand toate te enervau, / Sau seri in care nici macar tigarile nu te calmau! KaTaNa
aforic wrote:ptr toate Groupie Droopy..sunteti enervante!! +ce dracu cautai la mixer ca inginer de sunet???? ...frate sincer.....chiar nu am nimic cu voi...insa voi nu aveti o viata a voastra,tre sa va bagati in tot????sunteti sufocante + pe deasupra enervante ...
..pace!!
bah... eu nu aveam unde sa stau jos shi nu mai puteam de picioare m-am ashezat acolo plm.. oricum nu am umblat la nimic tot ala umbla eu doar stateam pe scaun... so... ma doare-n pula nu imi pasa...
^women with dicks... interesant... ar trebui investigate aceste cazuri
...
Despre show s-a cam zis ce era de zis... Personal m-a surprins placut prestatia lui K-nto (cat am apucat sa vad din ea), pe care nu l-am mai vazut de mult miscand asa si m-am bucurat ca Grigo inca nu a semnat fisa de pensionare si ca s-a apucat de treaba. Sa fie intr-un ceas bun si sa avem cat mai multe competitii jurizate corect si in moduri cat se poate de obiective! Aaa si in locatii cat mai spatioase si aerisite. Mi-e dor de battle-uri desfasurate in sali de sport...
Stima HadesRecords pt efortul organizatoric! Nu e deloc usor sa organizezi un bboy battle intr-un club si asta s-a vazut! In rest... pace si noroc pt omul Mist, greetings to the "No Display On The Cell Phone" Crew - Grigo & Hary si mult succes activistilor bboy cu atitudine corespunzatoare unei mentalitati sanatoase!