via uzrFlou’ Rege, sub numele de Pyciu, a facut parte din trupa Gradu’ Zero (impreuna cu Dj Al*Bu si Pytt), cu care a scos materialele “N-am uitat” (Gradu’ Zero & Ibu, 2007) si “Cum am promis” (2008).
Dupa 2 ani de pauza, in 2010, sub numele de Flou’ Rege, a cantat alaturi de Specii la concertele acestora din tara.
2011 este anul in care Flou’ Rege isi va lansa primul material solo, de a carui productie se ocupa Dj Al*bu. Materialul va fi scos la Paranoia13.
Pe Dj Al*bu il stiti de pe piesa “Calatoria”, inclusa pe albumul “Dragoste sau frica” (semnat Haarp Cord), lansat pe 5 iunie. A mai produs materialele semnate Gradu’ Zero si piesa “Vom trece peste”, semnata Ceilalti.
Primul track de pe albumul lui Flou’ Rege este intitulat “Imperator” si a putut fi ascultat in premiera, la lansarea mixtape-ului “Fiul omului” (semnat Aforic & Grigo) din Wings Club, 9 iunie.
Flou Rege vs Dj Al*Bu
-
- funk soul sensation
Flou Rege vs Dj Al*Bu
Re: Flou Rege vs Dj Al*Bu
Da , Da tare .
- James Carter
- Mugiwara
suna foarte tare
eu nu inteleg clipurile astea la o bucata de un minut, dar fiecare cu filmul lui

eu nu inteleg clipurile astea la o bucata de un minut, dar fiecare cu filmul lui

rad.iarba wrote:imi place ce aud.
-
- funk soul sensation
cand a facut clipul n-a gandit-o la modu' asta o sa fie clipu care-o sa-mi promoveze albumul. e un fel de teaser. o sa urmeze clip, cred, la o piesa normala de 4 minute.Hanga wrote:suna foarte tare![]()
-
- funk soul sensation
suna foarte bine ce se aude si in filmarea asta, tare omu'
si productia e foarte grava

- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
mie chiar imi plac clipurile scurte... imi plac si cele alb negru, iar piase de fata e oksouljunk.fane wrote:cand a facut clipul n-a gandit-o la modu' asta o sa fie clipu care-o sa-mi promoveze albumul. e un fel de teaser. o sa urmeze clip, cred, la o piesa normala de 4 minute.Hanga wrote:suna foarte tare![]()
-
- funk soul sensation
O sa proiectam si clipul' cu Aztext si Doc in seara aia, daca reusim sa terminam cu montaju'.
tare Picyu...o sa-mi ia ceva sa ma obisnuiesc cu noul lui nume.