Der Führer wrote:dar chiar ii acord... drept pentru care cand ma voi intoarce o voi lua pe aceeasi ruta ocolitoare doar ca sa pot face inca o poza indicatorului din localitatea Leasa.#
ceea ce va invit si pe voi sa faceti cu totii. sa mergeti aproape de arad in localitatea leasa si sa faceti cate o poza cu indicatorul de intrare si una cu cel de iesire pe care sa o postati apoi pe acest forum minunat care ne formeaza ca oameni. tot minunati.
ps. imi cer scuze dar comuna shade nu am intalnit-o... in schimb am trecut prin Luncoiul de sus.
Nu e stres man,la tine o sa fac baietii in Trebuci...poze.Este o comuna la poalele Carpatilor.Dupa cum vorbesti cred ca acolo te-ai format in Trebuci.
daca esti cu scandalu si cu ochii dupa pula pune si tu spatiu dupa semnele de punctuatie si virgulele acolo unde le este locul.
si nu am inteles ce le faci baietilor.
mna... de la cum scri.
Der Führer wrote:daca esti cu scandalu si cu ochii dupa p*** pune si tu spatiu dupa semnele de punctuatie si virgulele acolo unde le este locul.
si nu am inteles ce le faci baietilor.
mna... de la cum scri.
ia cauta cu doi s si intoarcete la masoni unde nu ai nevoie de argumente.
Imi pare rau sa vad ca acest forum minunat care ne formeaza ca oameni te'a deformat.
Der Führer si Shade.: Sunteti 2 oameni minunati. Va multumesc ca postati pe acest topic deschis pe minunatul forum care ne formeaza ca oameni. Puteti s-o faceti si la subiect? Daca da va rog sa raspundeti, separat, la urmatoarea intrebare:
Te-a vizitat Ciomu de curand din moment ce o ai separata in doua? Tripleaza-ti cultura generala cu un simplu search pe youtube la "Leasa Dragos" si revino cu o parere.
NskY wrote:ba cum necum, il luati toti la misto pe leasa dar va raspunde lejer tuturor fara sa se enerveze macar...
Gabi wrote:Aparent
Aici am sa raspund separat:
NskY: Mesajul postat de tine pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni iti face cinste. Oamenii care se enerveaza se abat grav de la drumul pe care-l urmeaza. Albert Camus spunea ca: "nimeni si nimic nu trebuie sa te faca sa renunti la ceea ce iubesti" Iar eu iubesc... Imi iubesc prietena, iubesc Rapidul, iubesc oamenii. Daca pe ei ii face fericiti sa ma ia la misto, atunci sunt si eu fericit.
Gabi: Stiu ca pe undeva tu esti, in devenire, un om extraordinar... cu mai multe calitati decat defecte. Dar in orice domeniu ezitarea nu-ti poate aduce decat rau. Ieri ziceai ca habar n-ai cine sunt (bine... folosind o exprimare nu tocmai politicoasa), iar astazi zici ca stii ca doar aparent nu ma enervez. Fii mai decis.
Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv si va anunt ca am lansat un concurs pe site-ul meu http://www.leasa.ro Daca sunteti interesati, accesati-l.
Leasa wrote:Der Führer si Shade.: Sunteti 2 oameni minunati. Va multumesc ca postati pe acest topic deschis pe minunatul forum care ne formeaza ca oameni. Puteti s-o faceti si la subiect? Daca da va rog sa raspundeti, separat, la urmatoarea intrebare:
Ce parere aveti despre Leasa Dragos?
Consider ca are tulburari psihotice si ca are nevoie de un psihiatru daca a ajuns sa vorbeasca despre el la persoana a III-a.
Leasa wrote:Der Führer si Shade.: Sunteti 2 oameni minunati. Va multumesc ca postati pe acest topic deschis pe minunatul forum care ne formeaza ca oameni. Puteti s-o faceti si la subiect? Daca da va rog sa raspundeti, separat, la urmatoarea intrebare:
Ce parere aveti despre Leasa Dragos?
Consider ca are tulburari psihotice si ca are nevoie de un psihiatru daca a ajuns sa vorbeasca despre el la persoana a III-a.
Iti multumesc pentru comentariu si pentru faptul ca ti-ai rapit din pretiosul timp pentru a posta pe acest topic deschis pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni. Voi consulta un psihiatru cand voi avea timp. Ai vreo recomandare? Cand ma voi duce ii voi spune ca am primit recomandarea de la Shade.
Tezeu wrote:Dragos, ia Rapidul campionatul sezonul asta?
E foarte greu, dar nu imposibil. Pana atunci poate esti interesat de tricourile pe care le-am scos aici: http://www.leasa.ro