URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Grigo Grigo
un domn / doamna

Post by Grigo Grigo »

cea mai tare rima!!
"..........bani mei
..........ridicati mainilei"
skasibo
tanar

Post by skasibo »

Cine vine vinerea viitoare ?
Alcoul ucide incet ! Si ce daca ?! Nu ma grabesc nicaieri !
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Te abonezi la newsletter si vei afla... :P
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

skasibo wrote:Cine vine vinerea viitoare ?
desi am zis ca ar treb sa va abonati, va spun ca vinerea viitoare vom avea imagini de la Jam session-ul de b-boy din B52, organizat dupa cum stiti de Hades Records. Elementul inedit propus de UG, pt ca dupa cum se stie imagini vor mai fi si la YO!, si la Underground in aceasta seara pe Senso TV, este ca il avem alaturi pe tot parcursul emisiunii pe Grigo a/k/a "Pensionarul Romaniei", membru al juriului joi seara, care a descris pe indelete fiecare procedeu pus in scena de concurenti, in timp real. Cam atat...
Scrubb
tanar

Post by Scrubb »

Brugner,un mare BIG UP pt tine frate! am citit topicul asta si vad k au aparut haterii ca ciupercile dupa ploaie.Ce sa zic frate,c ai facut tu in cateva editii nu au facut alti doxatzi in ani d zile.mai ales la c conditii aveti.asta inseamna sa ajuti,sa scoti c poti din niste conditzii reduse,sa scoti maxim.Frate lasa`i p ashtia kare mananca cacat pe aici.vad k dox shi`a pus oamenii sa scrie pt el ,dk nu scrie kiar el cu alt user.frate c sa zic,obiectiv,p felie,informat,asta eshti tu.BRAVO FRATE!Ash a ajutzi nu crezandu`te cel mai cunoscator in pu)a mea!!!BIG UP inc`o data frate!multzumim pt c faci shi sper sa o duca cativa ani UG!unii nu`ntzeleg :lol: k le`a trecut vremea :lol: intzelegi tu :lol: Fa`tzi frate treaba in continuare shi fuck haters!!!!
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Frate lasa`i p ashtia kare mananca cacat pe aici.vad k dox shi`a pus oamenii sa scrie pt el ,dk nu scrie kiar el cu alt user
cred ca o arzi aiurea...
Grigo Grigo
un domn / doamna

Post by Grigo Grigo »

" Grigo a/k/a "Pensionarul Romaniei", " ..e un compliment ..nu? :) io asa il iau.

sper sa fie si clipu RUn DMC - Suckaz MC`s ......cine nu il stie..ii recomand sa se uite....foarte frumos clip..
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Scrubb wrote:Brugner,un mare BIG UP pt tine frate! am citit topicul asta si vad k au aparut haterii ca ciupercile dupa ploaie.Ce sa zic frate,c ai facut tu in cateva editii nu au facut alti doxatzi in ani d zile.mai ales la c conditii aveti.asta inseamna sa ajuti,sa scoti c poti din niste conditzii reduse,sa scoti maxim.Frate lasa`i p ashtia kare mananca cacat pe aici.vad k dox shi`a pus oamenii sa scrie pt el ,dk nu scrie kiar el cu alt user.frate c sa zic,obiectiv,p felie,informat,asta eshti tu.BRAVO FRATE!Ash a ajutzi nu crezandu`te cel mai cunoscator in pu)a mea!!!BIG UP inc`o data frate!multzumim pt c faci shi sper sa o duca cativa ani UG!unii nu`ntzeleg :lol: k le`a trecut vremea :lol: intzelegi tu :lol: Fa`tzi frate treaba in continuare shi fuck haters!!!!
frate, mersi de incurajari, dar sa stii ca dox nu a postat decat cu Djdox si nu a scris decat de bine.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Grigo Grigo wrote:" Grigo a/k/a "Pensionarul Romaniei", " ..e un compliment ..nu? :) io asa il iau.

sper sa fie si clipu RUn DMC - Suckaz MC`s ......cine nu il stie..ii recomand sa se uite....foarte frumos clip..
este este stai linistit. NU putea lipsi la o asemenea emisiune
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

Brugner,mai ai nevoie de videoclipuri?
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Escobar wrote:Brugner,mai ai nevoie de videoclipuri?
oricand, fratili vostru este mai mult decat fericit sa poate difuza ceea ce aveti mai bun, insa nu uita, la calitate buna!!! Altfel nu se poate, am avut foarte multe super misto, care nu le puteam da ca se vedeau jalnic...
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Dragi prieteni,
din pacate in aceasta vineri nu vom putea sa prezentam, asa cum ne propusesem imagini de la B-Boy Jam Session, organizat de Hades. Ne confruntam cu cateva problema tehnice, insa pana la urma speram sa putem reveni in forta, fie chiar de lunea asta, ori de vinerea viitoare. Va asigur ca emisiunea cu B-boy este de mare mare exceptie, cu Grigo pe jmen, comentand live, elemente ale breakingului, executate in direct de concurenti. Va fi in reluare emisiunea cu Verbal si Sarkastik. Pregatim insa multe surprize pt datile viitoare!!!

Peace
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

BRUGNER_okocha wrote:
Escobar wrote:Brugner,mai ai nevoie de videoclipuri?
oricand, fratili vostru este mai mult decat fericit sa poate difuza ceea ce aveti mai bun, insa nu uita, la calitate buna!!! Altfel nu se poate, am avut foarte multe super misto, care nu le puteam da ca se vedeau jalnic...

iti fac 4 dvd-uri cu videoclipuri si ti le aduc peste 1 saptamana - 1 saptamana si ceva cand vin la Bucuresti!termin cu sesiunea si-am plecat!mai vb...
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Chido
fratele meu tu esti baiat

Post by Chido »

BRUGNER_okocha wrote:Dragi prieteni,
din pacate in aceasta vineri nu vom putea sa prezentam, asa cum ne propusesem imagini de la B-Boy Jam Session, organizat de Hades. Va fi in reluare emisiunea cu Verbal si Sarkastik. Pregatim insa multe surprize pt datile viitoare!!!
Peace
Verbal?... din nou?... o nuuuu. :lol: :lol: :lol:
"Si daca maine as pleca dintre voi... as vrea sa o fac pe un beat vioi."
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

la ultima emis. urban groove cu totii am facut cunostinta cu Mugurel Grasu(shi pretenu' lui)!!.....omu' asta a zis shi cate ceva interesant preintre altele....dar pe site-ul lor nu am gasit nici o adresa de contact sau ceva de genu asta....stie cineva mai mult d'atat :?: ?
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
Post Reply