Leasa Dragos - Altfel

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Shade.
Shaman

Re: Leasa Dragos - Altfel

Post by Shade. »

Orice psihiatru este bun,iti recomand dr psih Florin Tudose.Fostul meu decan.

PS Rapidul iti da voie sa folosesti insemnele lor pentru a te promova in muzica si a face bani de pe urma emblemelor lor?
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

taci dreacu in pulamea de retardat obosit ce esti...mars la alt topic si mori acolo pana nu-mi bag pula-nma-ta
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

Shade. wrote:Orice psihiatru este bun,iti recomand dr psih Florin Tudose.Fostul meu decan.

PS Rapidul iti da voie sa folosesti insemnele lor pentru a te promova in muzica si a face bani de pe urma emblemelor lor?
Iti multumesc pentru recomandare. Esti un om extraordinar. Te rog sa-mi dai si un numar de telefon, pentru ca mi-e greu sa-l contactez altfel.

In ceea ce priveste PS-ul, te rog sa verifici la registrul comertului. Orice persoana din Romania poate afla, bineinteles dupa achitarea unei taxe, lista actionarilor oricarei societati comerciale din Romania. Te rog fa cererea pentru SC FC Rapid Bucureşti SA si revino cu un mesaj pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni. Eu zic mai bine totusi sa urmezi sfatul lui meggadon. Chiar daca e mai becalian, cred ca ti-ar prinde foarte bine.
Eladio wutanghiddenmember

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Leasa tata, opreste-te :lol: :lol: :lol:
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Leasa, Image

ma uit la numarul vizualizarilor topicului si... da.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

megga wrote:taci dreacu in p****** de retardat obosit ce esti...mars la alt topic si mori acolo pana nu-mi bag pula-nma-ta
Te-ai suparat ca ti-am jignit iubitul,imi pare rau.

Leasa esti un om minunat,si autentic.Gagicile alea apar in clipul tau probabil pentru ca inca esti frustrat cu Loredana-sti tu aia dupa care erai in limba.O sa vin sa iti dau numarul personal,si recomandarea pt psihiatrie.Stai pe covasna in spatele centralei la statia de 313 Cinema Cultural cobor si ajung in 5 min.Sambata la ora 9 dimineata e ok?Sau mai bine da-mi tu mesaj privat cand sa vin sa iti scriu recomandarea.Daca mai esti student desi nu cred la varsta ta respectabila comparabila cu Arssura,ai consul gratuit.Nu iti face griji stiu si usa si scara.
Leasa

Post by Leasa »

Shade. wrote:
megga wrote:taci dreacu in p****** de retardat obosit ce esti...mars la alt topic si mori acolo pana nu-mi bag pula-nma-ta
Te-ai suparat ca ti-am jignit iubitul,imi pare rau.

Leasa esti un om minunat,si autentic.Gagicile alea apar in clipul tau probabil pentru ca inca esti frustrat cu Loredana-sti tu aia dupa care erai in limba.O sa vin sa iti dau numarul personal,si recomandarea pt psihiatrie.Stai pe covasna in spatele centralei la statia de 313 Cinema Cultural cobor si ajung in 5 min.Sambata la ora 9 dimineata e ok?Sau mai bine da-mi tu mesaj privat cand sa vin sa iti scriu recomandarea.Daca mai esti student desi nu cred la varsta ta respectabila comparabila cu Arssura,ai consul gratuit.Nu iti face griji stiu si usa si scara.
Te astept cu mare drag. Vezi ca interfonul e 09, in caz ca nu stiai.
Leasa

Post by Leasa »

Azi dimineata l-am asteptat pe shade. De la ora 9 pana la ora 11 ma mai uitam din cand in cand pe fereastra sa vad daca a ajuns. Din pacate nu s-a tinut de cuvant. Regret nespus acest lucru. Chiar imi faceam sperante ca va veni sa-mi dea acea recomandare.

Maine dimineata plec in Taranto, in Italia, pentru 3 zile, sa uit de aceasta dezamagire. Revin pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni, miercuri.
NskY
#

Post by NskY »

leasa-i un mesaj lu shade si spune-i ca a fost neserios.
Leasa

Post by Leasa »

NskY wrote:leasa-i un mesaj lu shade si spune-i ca a fost neserios.
Nu pot sa fac asa ceva. Shade e un om extraordinar, cu intentii bune si cred ca a avut motive serioase sa nu-si tina promisiunea.

In alta ordine de idei, va recomand tuturor sa mergeti in Taranto. Este un oras extraordinar, plin de oameni minunati. Am sa ma intorc acolo in luna august.

Va doresc tuturor toate cele bune si mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv.
NskY
#

Post by NskY »

Image
Image
Image
Image
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

:lol: :lol: :lol: :lol: hahahaha
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

de ce plangeai cand ai intrat in Leasa?
Image
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

:lol: ma Mareane :lol: :lol: :lol:
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Gharaa wrote:de ce plangeai cand ai intrat in Leasa?
cred ca din cauza monumentului dedicat lui din dreapta :lol:
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Post Reply