Concurs de producţie / sampling
Concurs de producţie / sampling
REGULI:
- Aveţi la dispoziţie piesa Janko Nilovic & Dave Sucky - Middle Contest ca sample (download mai jos). Deoarece concursul vrea să scoată în evidenţă capacitatea fiecăruia de a lucra prin sampling, folosirea sampleurilor externe sau a VSTi-urilor este interzisă, cu excepţia bass-ului. În schimb, manipularea sampleului este permisă în orice formă. La tobe aveţi mână liberă;
- Fiecare persoană are voie să participe cu o singură piesă;
- Piesele se trimit pe adresa [email protected] cu numele producătorului ca titlu;
- Pe data de 18 Iulie (în două săptămâni de azi) se vor afişa pe forum piesele trimise, iar câştigătorul va fi ales prin VOT de către utilizatorii forumului;
DOWNLOAD PIESĂ:
mediafire / fileshare / megaupload
Deocamdată singurul premiu rămâne experienţa, însă bazat pe evoluţia acestei prime ediţii concursul va prinde forme şi culoare pe viitor. Mult succes!
Concurs de producţie @ facebook
- Aveţi la dispoziţie piesa Janko Nilovic & Dave Sucky - Middle Contest ca sample (download mai jos). Deoarece concursul vrea să scoată în evidenţă capacitatea fiecăruia de a lucra prin sampling, folosirea sampleurilor externe sau a VSTi-urilor este interzisă, cu excepţia bass-ului. În schimb, manipularea sampleului este permisă în orice formă. La tobe aveţi mână liberă;
- Fiecare persoană are voie să participe cu o singură piesă;
- Piesele se trimit pe adresa [email protected] cu numele producătorului ca titlu;
- Pe data de 18 Iulie (în două săptămâni de azi) se vor afişa pe forum piesele trimise, iar câştigătorul va fi ales prin VOT de către utilizatorii forumului;
DOWNLOAD PIESĂ:
mediafire / fileshare / megaupload
Deocamdată singurul premiu rămâne experienţa, însă bazat pe evoluţia acestei prime ediţii concursul va prinde forme şi culoare pe viitor. Mult succes!
Concurs de producţie @ facebook
Re: Concurs de producţie / sampling
Eu m-ocup
Cum vi se pare sampeul?

E foarte tare, eu lucrez deja la beat.
asa asa.. ca scopul nu e sa vina nu stiu cine de pe nu stiu unde special ca sa faca un beat din sampleul asta... e pt forum facuta treaba, sa se bage lumea de aici 

Al meu e in curs de trimitere. Am pus o voce antifurt in el, daca e o violare a regulilor (fara vaselina), anunta-ma si-l trimit iar, fara. 

hai hai, curaj
se pare ca toata lumea a uitat
ba da, da putine
se mai baga careva, sa prelungesc deadlineul sau lasam asa saraca editia asta?
se mai baga careva, sa prelungesc deadlineul sau lasam asa saraca editia asta?
- cristian.hhr
- fratele meu tu esti baiat
Cred că o să apar și eu... intrăm în prelungiri!
Prelungim deci
Pe 25 rezultatele
Pe 25 rezultatele