Dj Undoo - Ain't fast food music ( 2011 )
Re: Dj Undoo - Ain't fast food music ( 2011 )
Daca e,voi sterge cele 2 melodii pe care le-am urcat pe channel..
- exerminatoru
- serios, sunt ok
dar dc le-ai urcat ? care e scopul ?
ce-mi place faza asta cu filmele sau sa le zicem simbolurile create si promovate de artisti pe mai multe piese... cum e butch cu felinarele,castanii,tenisii .. si de praetor sau veritasaga cu floarea, cu bucata de pamant...vad ca si pe piesa asta zice praetor.
on: imi palce albumul.piesele cu k-gula, raku cu afo, praetor,butch si carbon sunt preferatele
on: imi palce albumul.piesele cu k-gula, raku cu afo, praetor,butch si carbon sunt preferatele
Astept ce o sa vina...
Deocamdata am reusit sa ascult piesa cu Praetor si e extraordinara
!

Am vrut sa platesc cu FB si n-am reusit. Noroc ca am Twitter 
Mi se pare foarte reusit. Il bag la cele mai bune albume ascultate anul asta

Mi se pare foarte reusit. Il bag la cele mai bune albume ascultate anul asta

sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Care e scopul melodiilor ce se urca pe youtube ?!exerminatoru wrote:dar dc le-ai urcat ? care e scopul ?
Pe Stiu (feat. Mutu) s-a sample-uit ceva de pe coloana sonora a filmelor cu Margelatu? 

sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- exerminatoru
- serios, sunt ok
pai nu inteleg de ce le-ai urcat tu, urasc lumea care reuploadeaza piese/clipuri pe canalele lor, lasati oamenii sa-si uploadeze materialele pe canalele oficialeKidMarius wrote:Care e scopul melodiilor ce se urca pe youtube ?!exerminatoru wrote:dar dc le-ai urcat ? care e scopul ?
Pai ce am facut eu e doar upload..piesele inca nu au fost urcate..si daca vor fi urcate pe canalul lui DJ Undoo sau Houmboy cu siguranta le voi sterge de la mine de pe channel.exerminatoru wrote:pai nu inteleg de ce le-ai urcat tu, urasc lumea care reuploadeaza piese/clipuri pe canalele lor, lasati oamenii sa-si uploadeze materialele pe canalele oficialeKidMarius wrote:Care e scopul melodiilor ce se urca pe youtube ?!exerminatoru wrote:dar dc le-ai urcat ? care e scopul ?
materialul se poate asculta aici: http://www.youtube.com/user/djundoo
KidMarius
nu ii inteleg pe cei ca tine care se apuca sa urce ei pe youtube sau pe alte site-uri ceva nou ce nu le apartine.... lasa artisti sau cei ce se ocupa de artisti, sa urce aceste piese pe canalale oficiale ale artistilor!!! e asa de greu de priceput?
KidMarius
nu ii inteleg pe cei ca tine care se apuca sa urce ei pe youtube sau pe alte site-uri ceva nou ce nu le apartine.... lasa artisti sau cei ce se ocupa de artisti, sa urce aceste piese pe canalale oficiale ale artistilor!!! e asa de greu de priceput?
Rupe maxim albumul!!! E tot pe repeat
nush cum sa zic dar e mega rau albumul productia e foarte tare
Astept ce o sa vina...
Raku e tatic. De unde e sample-ul din finalul piesei cu Carbon?
"Si daca maine as pleca dintre voi... as vrea sa o fac pe un beat vioi."