Leasa Dragos - Altfel
Re: Leasa Dragos - Altfel
frate sunt niste poze, tratati`le ca atare. e caterinca, nimic mai mult, chiar ma simteam prost sa nu opresc la o poza daca tot am trecut pe acolo 

- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
si eu am facut poza acolo dar mi-am pierdut telefonul:(
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Sper sa nu se supere Der Führer pe mine dar pozele lui NskY sunt mai frumoase, mai ales ca el a fotografiat si panoul de la intrare care nu e taiat cu linie rosie!
Erai pe stop cand a facut Der Führer poza, de unde si linia rosie.
\\o \o/ o//
slab umor, no offence.. combinat cu offtopic
Gabi, in primul rand iti multumesc ca ti-ai rapit din pretiosul tau timp pentru a posta pe acest minunat topic deschis pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni. Din pacate, in cazul in care nu stiai, pe stop nu pot fi decat femeile. E vorba de ciclu. Glumind putin daca intrebam "De ce au femeile ciclu?" am putea raspunde: "Pentru ca-l merita". Dar oricum... pe intelesul tau: ciclul femeii e chestia aia de care se prefac baietii ca sunt deranjati o data pe luna si femeile sunt nevoite sa invete noi practici pentru a-i satisface. Dar cum tu esti inca la stadiul de "pupu iubirea vietii mele te iubesc orice-ar fi", te invit sa revii pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni pentru ca sunt sigur ca ai foarte multe de invatat.
-
- fratele meu tu esti baiat
Gabi...las-o tinere, du-te vezi-ti de virtual battles
interesant, mai putin finalul.
lasand caterinca acum, daca iti faci reclame de-astea "ieftine" care aduc a reclame penibile de TV gen "cu ce e sandwichul? cu ce-ti place tie! cu p**da?" si pentru mine cel putin au efectul opus efectului dorit.
mai bine lasi lauda deoparte, si pui doar niste muzica. daca lumii ii place muzica ta, o sa fii aplaudat. daca totusi cu reclamele atragi lumea si nu le place ce aud, e posibil sa patesti ca puya la festivalul folk
lasand caterinca acum, daca iti faci reclame de-astea "ieftine" care aduc a reclame penibile de TV gen "cu ce e sandwichul? cu ce-ti place tie! cu p**da?" si pentru mine cel putin au efectul opus efectului dorit.
mai bine lasi lauda deoparte, si pui doar niste muzica. daca lumii ii place muzica ta, o sa fii aplaudat. daca totusi cu reclamele atragi lumea si nu le place ce aud, e posibil sa patesti ca puya la festivalul folk

Mesajul tau este extraordinar, iar sfaturile tale sunt nepretuite pentru mine. Iti multumesc foarte mult pentru ele!Megiddo wrote:interesant, mai putin finalul.
nu imi place deloc refrenul ala. ma amuza
mie imi place asta,ultima
Imi lansez albumul pe 17.10.2011. Unul din motive e ca pe aceasta data sunt nascuti 3 oameni care m-au influentat foarte mult: Vlad Irimia (BUG MAFIA), Rimaru (RACLA) si EMINEM http://www.leasa.ro/
PS: Albumul va fi oficial cu timbru de la ORDA si tot ceea ce mai aveti nevoie sa-l incadrati la promovare-download.
PS: Albumul va fi oficial cu timbru de la ORDA si tot ceea ce mai aveti nevoie sa-l incadrati la promovare-download.