Puya
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
Re: Puya - Vestul Salbatic
mi se pare apogeul comicitatii sa fii injurat si atacat de hippioti
- HiroHito
- spre 5000 de posturi, e ok
probabil nu le-a dat bani sa-si cumpere bere la pet dainsloboz de jegosi
- iustinescu
nici eu nu-i am la inima pe folkisti, dar mi se pare o lipsa ENORMA de respect fata de cei care iubesc muzica folk sa-l aduci pe puya la festival
. las-o-n pula mea.. puya pe acorduri de manea, imediat dupa nicu alifantis?
e ca si cum ar fi intrat fuego la summer fest dupa jeru the damaja,
reactia celor din public mi se pare fireasca, doar ca muie merita organizatorii, nu puya care s-a dus acolo sa-si faca treaba.

reactia celor din public mi se pare fireasca, doar ca muie merita organizatorii, nu puya care s-a dus acolo sa-si faca treaba.
- James Carter
- Mugiwara
-
- Niciodata un nimeni
l-au adus pe puya la festival ca sa diversifice publicul si sa vina mai multa lume ... asta e toata treaba si basta. si chiar daca observi cu ochiul liber chestia asta,eu o spun dintr-o sursa 100 % sigura. cat despre publicul ala,aia sunt motivul pentru care n-o sa mai calc in vama veche vreodata. niste scursuri umane,in pula mea ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
- iustinescu
ce sa diversifice, coaie?!
festivalul se numeste "FOLK you"... adica artisti FOLK care canta muzica FOLK pentru ascultatorii de FOLK!
ps: sper sa cante lady gaga si justin bieber la hip hop kemp, ca sa vina mai multa lume

ps: sper sa cante lady gaga si justin bieber la hip hop kemp, ca sa vina mai multa lume

iustinescu wrote:ce sa diversifice, c***e?!festivalul se numeste "FOLK you"... adica artisti FOLK care canta muzica FOLK pentru ascultatorii de FOLK!
![]()
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
-
- Niciodata un nimeni

da ma,au fost retardati la maxim organizatorii ... au crezut c-o sa vina puhoi de lume,nestiind ca organizeaza un festival intr-o spelunca cu circuit intredeschis ca vama veche ...
eu zic ca daca ar fi venit tudor gheorghe sau nicu alifantis la un concert puya,publicul n-ar fi fost atat de indarjit si in niciun caz nu ar fi facut ce-au facut toti limbistii aia.
Viața e complexă și are multe aspecte.
eu ascult folk in aceeasi masura ca rock si reggae-cam 5%din totalu muzicii mele din player e destinat fiecarui gen(pt ca e muzica naturala,facuta cu instrumente adevarate,nu cacat artificial,si pe deasupra,transmite si un mesaj ok)...si da,mi se pare nu atat lipsa de respect cat de cunoastere muzicala din partea organizatorilor.Nu poti chema un kitsch gen Puya sa cante pe aceeasi scena cu niste legende din cu totul alt stil muzical...e ca si cum l-ai chema pe...Soulja Boy sa cante in deschidere la Scorpions in plm.Mie mi-a venit rau cand i-a inmanat Ja Rule premiu ala,daramite sa asist la o scena de genu aleia...iar tiganisme destea gasesti oriunde,nu si in vama,lumea de acolo nu accepta kitsch-ul.nu in arta.
l.e:punem pariu ca daca ii chema pe El Negro,desi nu sunt stilu lor,toata lumea aplauda politicos?
l.e:punem pariu ca daca ii chema pe El Negro,desi nu sunt stilu lor,toata lumea aplauda politicos?
muzica naturala, auzi. nu exista asa ceva, coaie. e in mintea ta.

TOATA muzica e generata direct din instrumente.
ce instrumente s`au folosit coae pt piesa asta? harpa vioara si mandolina?
sintetizatoare, care sunt instrumente muzicale.
s-a folosit mandolaba
aici ce instrumente s-au folosit :
dar aici :
aici ce instrumente s-au folosit :
dar aici :
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi