sa-mi bag pula,intr-o prima faza am crezut ca a murit doc in plm ... a fost asa,o fraza confuziusChill Will wrote:L Doc a murit la 25 de ani!

sa-mi bag pula,intr-o prima faza am crezut ca a murit doc in plm ... a fost asa,o fraza confuziusChill Will wrote:L Doc a murit la 25 de ani!
l-am zis eu cu cateva luni inainte...Kashim wrote:Mie imi place. Nu-i cea mai buna piesa a lor, dar e buna. Beatul nu-i din cele mai usoare. Si da, beatul mi se pare tare. Intotdeauna mi-au placut beaturile mai diferite. Parca mai era o piesa cu un vers asemanator cu al lui Doc: "Baiat de bani gata adica sunt gata banii".
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
de fapt la 25 de ani a murit un versificator tareChill Will wrote:L Doc a murit la 25 de ani!
hanno wrote:de fapt la 25 de ani a murit un versificator tareChill Will wrote:L Doc a murit la 25 de ani!
doc face niste versuri facile si banale...jocurile de cuvinte semantice(la care e cel mai tare din tara) sunt si mai rare si nici nu mi se par asa de spectaculoase ca cele formale, aliteratii etc..(deliric si cedrea)
strofele de pe frati sau muzica ca sa dau doar cateva exemple le puteam astepta si de la sisu inainte s-o arda cu haarp cord..in plus doc are un flow nazal enervant pe care doc nu il avea...doc o sa intre pe radio...doc n-are dreptu sa zica nimic pentru ca i-am cumparat un album ctc))