Hip-Hop Monden (de prin media)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
pffff...nu glumea cand spunea ca-i bate porumbu-n geam...Gontel wrote:http://www.libertatea.ro/detalii/articol/video-foto-la-cununia-lui-puya-s-a-lasat-cu-injuraturi-355082.html
Libertatea = 

-
- spre 5000 de posturi, e ok
de ce ? ca s-a dus in blugi si tricou ? scrie undeva ca trebuie sa mergi intr-un anume fel imbracat ? ...sau e iar aia ..daca esti diferit esti nasol..Boka wrote:pffff...nu glumea cand spunea ca-i bate porumbu-n geam...Gontel wrote:http://www.libertatea.ro/detalii/articol/video-foto-la-cununia-lui-puya-s-a-lasat-cu-injuraturi-355082.html
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
oricum, nu e problema noastra cum merge puya imbracat la cununie.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu coae,dar este vorba de RESPECTUL fata de anumite persoane mult mai valoroase decat puya din toate punctele de vedere.Eu nu cred ca ofiteru starii civile a venit in slapi si maiou sa-l cunune pe puya.E un limbaj vestimentar codat folosit in momentele cheie(ca asta),iar puya a aratat lipsa de respect.Si aia la fel.NuMaCunosti wrote:de ce ? ca s-a dus in blugi si tricou ? scrie undeva ca trebuie sa mergi intr-un anume fel imbracat ? ...sau e iar aia ..daca esti diferit esti nasol..Boka wrote:pffff...nu glumea cand spunea ca-i bate porumbu-n geam...Gontel wrote:http://www.libertatea.ro/detalii/articol/video-foto-la-cununia-lui-puya-s-a-lasat-cu-injuraturi-355082.html
De fapt...stai un pic...ai fost vreodata la vreun interviu?Daca nu,du-te in blugi si tricou sa vezi ce se intimpla.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
cand te duci la interviu..ala nu te cunoaste si trebuie sa faci impresie....asa ma gandesc ca oamenii au un habar despre puya...si trebuiau sa se astepte ....eu de exemplu eram mai "socat" sa il vad la costum ......da pana la urma mi se rupe..fiecare face ce vrea cum vrea..
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
foarte valorosi ofiterii starii civile..............
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu cand esti persoana publica,deoarece o sa vezi o gramada de brainless cum o sa ii copieze gesturile.
nu.omul face haina.in cazul de fata omul "face"niste haine ordinare pt situatii extraordinare.de unde rezulta ca omul e limitat.
Ok. E si asta un mod de a gandi. Ce-i drept conservator. Da's altii mai nebuni de atat. 

\\o \o/ o//
si ce daca i-a injurat? au meritat, da-i in cacat.
data viitoare o sa mearga jurnalistii sa-l vada cand se caca?
"rapperul a folosit hartie igienica roz, total nepotrivita pt un rapper de calibrul lui. trebuia sa foloseasca dolari."
data viitoare o sa mearga jurnalistii sa-l vada cand se caca?
"rapperul a folosit hartie igienica roz, total nepotrivita pt un rapper de calibrul lui. trebuia sa foloseasca dolari."
daca vrei faima,bani,etc,trebuie sa fii pregatit si pt restu care vin la pachet,si nu sunt chiar atat de placute.