Wu Tang Killa Beez - barometru cultural in HH RO
Moderators: .etalosed, greuceanu
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Wu Tang Killa Beez - barometru cultural in HH RO
Aseara discutam cu DOX, legat de concertul WTKB, care va avea loc maine seara la Polivalenta. Numarul de bilete vandute, este departe de asteptarile organizatorilor. Problema pe care ne-am pus-o noi, este una de fond in RO, in cadrul acestui gen muzical. In orice situatie, cand apare un concept nou, vedem cel putin 20 de insi pe forumuri care critica din simpla distractie aceasta initiativa. Ei spun ca daca li s-ar da lor ocazia sa faca, ar face mult mai bine. Cu toate acestea, cand se organizeaza evenimente HH de anvergura si la noi, in tara (ca sa nu mai trebuiasca sa mergem la Sofia sau la Buda ca sa vedem un concert HH adevarat), oamenii "tari in gura" de pe forumuri nu se prezinta. Unii dintre ei au licenta, altii se scoala devreme ca a inceput scoala, altii nu au bani, etc. Daca acest concert nu iese bine, este clar ca asta ne va mai trage in spate din nou, dpdv al opririi trupelor mari de HH si in RO. Este chiar un apel, catre toti cei care se considera rapperi adevarati, sa isi cumpere bilete, si sa vina sa asiste la cel mai important concert de HH din RO, vreodata... Dox l-a denumit bine barometru al culturii HH din RO, pt ca cine nu este prezent chiar nu mai are nici o scuza. Pareri pro si contra... / sa inceapa showul
Mda, tocmai am zis asta si pe alt topic... organizatorii sunt foarte nemultumiti si ca sa citez: "va fi ultimul concert hiphop organizat de noi, pentru ca miscarea hiphop din Romania... nu prea exista" ...si va spun sincer, ca om / site implicat in promovarea acestui eveniment si in acelasi timp ca ascultator de hiphop ca m-am simtit foarte vinovat si dezamagit, cu toate ca si eu si altii am facut tot ce ne-a stat in putinta sa promovom la maxim acest eveniment...
Inca mai sper sa apara multa lume din tara, care sa isi ia bilete la intrare si sa salveze situatia...

Inca mai sper sa apara multa lume din tara, care sa isi ia bilete la intrare si sa salveze situatia...

- Bazooka Joe
- trendy guy
am facut aceste comentarii pe privat cu kondamnat dar le voi expune si aici ... au fost facute 3 mari greseli in promovarea evenimentului:
1. lipsa unui partener TV serios ... Utv nu exista ... Mtv sau TVK puteau face diferentza
2. Pretul relativ mare a biletelor (in lipsa unor sponsori seriosi care sa suporte o parte din costuri) ... sa nu uitam ca majoritatea ascultatorilor de hip hop se afla inca in liceu traind din alocatii ... chiar daca apre deplasat e si asta o problema ... oamenii nu-s pregatiti sa plateasca 650.00 pe un bilet ... daca pretul ramanea 300.000 nr. biletelor vandute era mai amre
3. Ziua aleasa ... aka MIERCURI ... in timpul scolii si sesiunii ... incurca la maxim o mare parte de oameni din tara care ar fi vrut sa ajunga la acest eveniment... chiar nu imi explic de ce nu s-a facut in weekend
in restinsa..sper ca Polivalenta sa arate cat de cat plina miercuri
1. lipsa unui partener TV serios ... Utv nu exista ... Mtv sau TVK puteau face diferentza
2. Pretul relativ mare a biletelor (in lipsa unor sponsori seriosi care sa suporte o parte din costuri) ... sa nu uitam ca majoritatea ascultatorilor de hip hop se afla inca in liceu traind din alocatii ... chiar daca apre deplasat e si asta o problema ... oamenii nu-s pregatiti sa plateasca 650.00 pe un bilet ... daca pretul ramanea 300.000 nr. biletelor vandute era mai amre
3. Ziua aleasa ... aka MIERCURI ... in timpul scolii si sesiunii ... incurca la maxim o mare parte de oameni din tara care ar fi vrut sa ajunga la acest eveniment... chiar nu imi explic de ce nu s-a facut in weekend
muie copos
- BRUGNER_okocha
2000, frate, asta e cifra. In '95 la Rap Attack au fost 5000, deci suntem peste WTKB...mihai.lazar wrote:am facut aceste comentarii pe privat cu kondamnat dar le voi expune si aici ... au fost facute 3 mari greseli in promovarea evenimentului:

- Bazooka Joe
- trendy guy
- BRUGNER_okocha
dar de promovare nici nu poate fi vorba Mihai, pt ca eu am auzit la radiouri in fiecare zi, la greu reclama, plus ca din cate stiu eu se transmite live pe TVR2, ceea ce e o alta gafa!!!mihai.lazar wrote:am facut aceste comentarii pe privat cu kondamnat dar le voi expune si aici ... au fost facute 3 mari greseli in promovarea evenimentului:
- Bazooka Joe
- trendy guy
- BRUGNER_okocha
- Bazooka Joe
- trendy guy
probabil nu au avut itmp pt. shabbaz sau killarmy din cauza ca iesise albumul nou de la fermented reptilesLIL GURU wrote:Chiar daca se anuleaza, numaru de bilete vandute nu o sa creasca prea mult, poate chiar deloc. Multi din cei care miau spus ca nu vin la concert, motivau prin faptul ca nu au ascultat WTKB, deci...
muie copos