Made in Bangladeshi - ultimul album hip hop din romania.
Re: Made in Bangladeshi - ultimul album hip hop din romania.
da malone.faci parte din targetul nostru
ai facut ulterior la ochi ma baiatule.
apelam la public la emisiunea vrei sa fii rimar si intrebarea este cine e nepotu retardat a lu uzi .ne poti ajuta?
apelam la public la emisiunea vrei sa fii rimar si intrebarea este cine e nepotu retardat a lu uzi .ne poti ajuta?
-
- Niciodata un nimeni
Iustin wrote:da malone.faci parte din targetul nostru
ok.
asa cum v-am ajutat si la emisiunile anterioare,numite "I am weasel","I.R. Baboon",supranumite si "You need no pants for the victory dance,coz' baboon's better than weasel",va pot ajuta si la urmatoarea emisiune,numita "I wannabe mc,I wanna be rappace".caramelow wrote:ai facut ulterior la ochi ma baiatule.
sayonara,compadre !
Viața e complexă și are multe aspecte.
malone esti atat de prost ca tre sa isi cumpere lumea bilet ca sa vorbeasca cu tine
madalina malone
madalina malone
-
- Niciodata un nimeni
proasta-i ma-ta si cu tot neamul ei de pitecantropi emoisti parjoliti pe rogojina ... ai o frustrare existentiala care zace-n tine,cumetre ... du-te si da o buca si dupaia revino pe forum ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
n-are unde ma.
ai uitat ca ei plang cu lumanarea sub plapuma?
plang si scriu, scriu si plang.
ai uitat ca ei plang cu lumanarea sub plapuma?
plang si scriu, scriu si plang.

ala de la semnatura lu der fuhrer zici ca e un om cu o gasca pe cap.sau o lebada
ai ba malone mai glumim si noi gata uite imi cer scuze.imi cer scuze.legat de frustrarea existentiala.da.se poate sa ai dreptate.legat de buca are fuhrer dreptate.la inceput a fost cald si bine apoi am ramas fara plapuma si e frig si lumina.o frustrare existentiala.ma voi gandi la asta intro pauza de scris si voi reveni cu completari.dar oare cine nu e- mai malone- frustrat existential? nu asta ne intinde mai departe? lebada sau gasca ce cauta pe capul omului de pe holurile unei maternitati parasite?
ai ba malone mai glumim si noi gata uite imi cer scuze.imi cer scuze.legat de frustrarea existentiala.da.se poate sa ai dreptate.legat de buca are fuhrer dreptate.la inceput a fost cald si bine apoi am ramas fara plapuma si e frig si lumina.o frustrare existentiala.ma voi gandi la asta intro pauza de scris si voi reveni cu completari.dar oare cine nu e- mai malone- frustrat existential? nu asta ne intinde mai departe? lebada sau gasca ce cauta pe capul omului de pe holurile unei maternitati parasite?
malone a luat locu 2 la un concurs de coshuri.