nu are rost sa povestim.... moment istoric... v-am pupat..... nu stiti tot, nu stiti nici un sfert... a fost prea tare, prea frumos, prea la sentiment. pace voua, multumim celor care merita... vor urma fotografii...
s-a rupt norma!
pace!
DJ SUESIDE RULZZ ! ! ! KILLARMY RULZZ!!! GRAVEDIGGAZ RULZZ ! ! ! NORTH STAR RULLZZ ! ! ! CILVARINGZ RULZZ ! ! ! SALAH EDIN RULZZ ! ! ! a fost super marfa ...................9-th Prince (favoritu meu de la KILLARMY) e in puscarie a primit 3 ani ca a vrut sa fure o blindata(beretta si shogun au zis ca el nu are nici o vina) da ......3 ani ?prea multttttttttttttt after partyul super marfaaaaaaaaaaaaaaaaa ! ! ! felicitari Hades pt implicare a iesit rupere !!!
de la munca unirea eroilor concert after party shi asha am ajuns acasa la 4 dimineatza am dormit o ora si am plecat la munca ...a fost INCREDIBIL ..pana mea... nu am cuvinte ..super tare, acum ma duc sa ma culc dupa...atatea ore..ar fi cazu
ps: Kitu,ai ajuns acasa cu bine?sau te-ai pierdut pe drum?:D frate ne ingrijoram mereu pt tine ) lol take care!
Mult prea tare concertul & after party`ul Am ramas profund impresionata de baietii de la wu-tang killa beez care la after party s-au purtat atat de natural si nu au avut fitze d vedete sau ceva de genu!!A fost cu siguranta cel mai super concert la care am fost vreodata!!!