inainte sa spuneti si despre mine ca sunt din generatia fb va anunt ca mi-am facut profil la 20 de ani...nici mie nu imi place stilul nou al lui doc, am mai spus-o, insa nu o sa stau sa il judec, sa zic ca s-a stricat la cuur etc.Ma intreb insa ce s-ar intampla daca fiecare mc care exceleaza pe stilul lui, decide la un moment dat sa isi schimbe stilul, sa se apuce de altceva..
Ceva gen sa scoata specii un dificultati tehnice, si doc cu deliric un probe audio...Cred ca toti s-ar lasa de ascultat rap;N-am nimic cu schimbarea de stil, chiar si spre comercial, dar cu conditia sa fie un rezultat cel putin la fel de bun ca inainte, adica un oarecare progres;
Le Plant, retardat nu are termen de comparatie
Mallone, e greu sa discut cu tine fara sa primesc ban;
daca ai profil de facebook nu inseamna ca esti din "generatia facebook" ..la altceva se refera zic eu.... si da..schimbarea de stil poate fi chiar tare
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
E păcat să vezi cât potenţial are un artist dar nu îl foloseşte cum vrea. Are aproape 30000 de fani pe facebook în pula calului. Sar pârliţii ca puricii când DOC scrie câte ceva, dar au braţele scurte când e de scos 20 de lei de la ciorap...